Şimdi Ara

Meşhur Volkswagen videosuna Hyundai'den cevap gelmiş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu başlıkdaki kişilerin %80 nin ya honda'sı var ya hyundai'yi yoksa Audi ile hyundai ' ı kıyaslayabilecek kadar beyin yoksunu olamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

ilk videoda görüldüğü gibi arabanın sağlamlığını gösteriyor.

ikinci videoda ise adam kendini rezil etmiş. ilk açılışta ışık beklemek zorunda değilsiniz diyor. ama bilmediği olay o ışıkları beklemenin mantığı benzin pompası ve diğer donanımların ufak bir kontrolüdür. isterseniz direk kontak çeviripte çalıştırabilirsiniz sizi tutan yok.

cam konusunda ise tek seferde kapanan camları göstermeye çalışmış bu zaten vw de var.

aslında aynı testi hyundai ye yapınca ne olacağını görmek güzel olurdu

---

amerikada böyle karşılaştırma testleri var (ör: camı kapıyı zorlayıp arabanın kaliteli olduğunu gösteriyorlar). ve diğer markalarda bu testlere katılabiliyor (ford chevrolet dodge gibi)

Arkadaşım ikinci videoyu tamamen yanlış çevirip tamamen yanlış aktarıyorsun, kusura bakma.

"The first thing is when I get in, and this is a used car!!!, turn the key and the car starts. There are so no check engine lights or airbag lights on the dash"

"The second thing is when I push the button to push the window down. It rolls down, it won't just fall on the freeway. And then when I push it up, the window actually rolls back up. Try that with your VW or Audi."

Bunlar adamın söyledikleri ve en sondaki "Try that with your VW or Audi." kısmına kadar Hyundai ile dalga geçtiğini düşündürttü bana da ama en sonunda VW ya da Audiyle ilgili söylediği cümleyle böyle basit ve temel özelliklerin bile bir VW ya da Audi de düzgün çalışmayabileceğini ima ediyor.

İlk açılışta ışık beklemek zorunda olmak, benzin pompası ya diğer donanımların ufak bir kontrolü olması veyahut ta tek seferde kapanan camlarla alakası yok bu videonun.

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

videodaki adam gibi golf ü o şekilde kullanmaya kalkarsak araba 1 haftada pert olur

Nasil bı mantık ya bı hafta boyunca çıkıp kapının üstünde ziplamayimi düşünüyorsun cidden ilgincsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcannn

Golfün kapılarını sert kapatmasını ve aracın övülmesini alaya almışlar işte yani gayet normal gözüken bir olayı çok büyütmesiyle dalga geçiyor hyundai.. ki bence de haklılık payı var.. vw videosunda da abartılacak birşey yok zaten kapıyı sert kapatmayla arabaya ne olabilir ki..

Bunu hondanda dene ozaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

volkswagenin sağlamlığı tartışılmaz şöyle ki ;

adamın dediği hyundai nin 2. eli tek marşta çalışıyormuş. lada -19 derecede çalışıyor. ayriyetten yarısı olmasa da gidiyor, ona ne demeli ?

yarısı olmasa da gidiyor ne demek?

bu demek

http://www.timsah.com/Lada-Samara-Cabrio/NrMT07gWRcX

http://www.timsah.com/Lada-sizi-yolda-birakmaz/Z0dVQHDZoty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olek1988 -- 18 Eylül 2011; 16:10:26 >

• hyundai aradan geçen yıllara rağmen ezik karakterini korumuş
  • quote:

adamın dediği hyundai nin 2. eli tek marşta çalışıyormuş. lada -19 derecede çalışıyor. ayriyetten yarısı olmasa da gidiyor, ona ne demeli ?

Şu ilk video Toyota ile VW nin arasındaki farkı çok açık seçik ortaya koyuyor...

Alman araçları o yüzden farklı araçlar... Ayrıntılara önem veriyorlar...

Ucuz ve yağını suyunu koyup gideceğin araç için Japon arabası alacaksın, ama kalite ve konfor için her zaman Alman.

Türkiye'de Japon araçlarının tutulması ve pahalıya satılması ayrı bir ironi...

VW o yüzden iyi... Boşuna VW hayranlarıyla uğraşmayın adamlar haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: uvb007

Şu başlıkdaki kişilerin %80 nin ya honda'sı var ya hyundai'yi yoksa Audi ile hyundai ' ı kıyaslayabilecek kadar beyin yoksunu olamazlar.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Şu ilk video Toyota ile VW nin arasındaki farkı çok açık seçik ortaya koyuyor...

Alman araçları o yüzden farklı araçlar... Ayrıntılara önem veriyorlar...

Ucuz ve yağını suyunu koyup gideceğin araç için Japon arabası alacaksın, ama kalite ve konfor için her zaman Alman.

Türkiye'de Japon araçlarının tutulması ve pahalıya satılması ayrı bir ironi...

VW o yüzden iyi... Boşuna VW hayranlarıyla uğraşmayın adamlar haklı

Sözde çok sorunsuz oluyorlarmış (yersen)

• quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Golfün kapılarını sert kapatmasını ve aracın övülmesini alaya almışlar işte yani gayet normal gözüken bir olayı çok büyütmesiyle dalga geçiyor hyundai.. ki bence de haklılık payı var.. vw videosunda da abartılacak birşey yok zaten kapıyı sert kapatmayla arabaya ne olabilir ki..

Gittim otoparka afedersiniz g*tüm ata ata "ne olacaksa olsun" diyerek, 2004 Honda Civic aracımın kapısının üstüne bindim, zıpladım ve tüm gücümle 10 15 kere kapattım sonrasında normal kapattım ve hiçbir şey olmadı. An itibari ile arabama daha fazla aşık oldum.

(Otopark güvenliği kapıdan çıkarken gülüyordu birde ona durumu anlatmak zorunda kaldım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 18 Eylül 2011; 18:11:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

quote:

Gittim otoparka afedersiniz g*tüm ata ata "ne olacaksa olsun" diyerek, 2004 Honda Civic aracımın kapısının üstüne bindim, zıpladım ve tüm gücümle 10 15 kere kapattım sonrasında normal kapattım ve hiçbir şey olmadı. An itibari ile arabama daha fazla aşık oldum.

(Otopark güvenliği kapıdan çıkarken gülüyordu birde ona durumu anlatmak zorunda kaldım.)

o riski göze aldı barı goruntu kaydedip paylaşsaydın bizde gorseydık

• quote:

quote:

quote:

NO SS NO GÜVEN

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

quote:

yarısı olmasa da gidiyor ne demek?

bu demek

http://www.timsah.com/Lada-Samara-Cabrio/NrMT07gWRcX

http://www.timsah.com/Lada-sizi-yolda-birakmaz/Z0dVQHDZoty

şaka dimi ?gülelim diye söylediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: E@gle_1903

quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

düşünsenize ;

honda civic ile golf boş ta gaza sonuna kadar basıyor hangi motor daha önce iflas edicek tahmini süre golf 1 dk bulmaz

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ATA0H5X92x0

GTI'ın karşısına, SI koyuyorlar. VW'yi bu kadar ezmeyin. SI'ın rakibi GTI ise Type-R rakipsizdir. Bir ihtimal R, Type-R'ı dizginleyebilir.

Modifiye söz konusu ise Type-R kanatlanır. Japon araçları ile Alman araçlarının farklı olduğunu artık kabullenin.

Japon araçlarında Alman araçları kadar konfor yok. Ama geriye kalan her şey için Japon, Japon, Japon...

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

düşünsenize ;

honda civic ile golf boş ta gaza sonuna kadar basıyor hangi motor daha önce iflas edicek tahmini süre golf 1 dk bulmaz

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ATA0H5X92x0

GTI'ın karşısına, SI koyuyorlar. VW'yi bu kadar ezmeyin. SI'ın rakibi GTI ise Type-R rakipsizdir. Bir ihtimal R, Type-R'ı dizginleyebilir.

Modifiye söz konusu ise Type-R kanatlanır. Japon araçları ile Alman araçlarının farklı olduğunu artık kabullenin.

Japon araçlarında Alman araçları kadar konfor yok. Ama geriye kalan her şey için Japon, Japon, Japon...

japon aracların motoru ıyı ama gerı kalan her sey fason...

benım canım motorun ne kadar beygır urettıgınden daha onemlıdır

• quote:

Japon aracların motoru ıyı ama gerı kalan her sey fason...

O dediğiniz büyük oranda Honda/Toyota için geçerli. Hatta Toyota da artık motor bile yok. Şu an satılan Corollalar halen AE101'in hatırına satılıyor.

Kalite, güvenlik, donanım, sağlamlık, sorunsuzluk, motor... hepsini bir araya getiren Nissan vardı. Nissan da Türkiye'de C ve D segmentinden çekildi. Şu anda da Mazda fena değil. Ama şu anda satıldıkları fiyata, ben Mazda da almam.

Bunun yanı sıra Mitsubishi, Subatu, Nissan, Honda, Toyota Japonların lüks araçları değildir. MB, BMW, Audi ile bunları sakın kıyaslamayın.

Kıyaslama için Nissan'ın İnfiniti'si, Toyota'nın Lexus'u, Honda'nın Acura'sı var. Ama bunlar yüksek fiyatlı olduklarından ülkemize pek gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Japon aracların motoru ıyı ama gerı kalan her sey fason...

O dediğiniz büyük oranda Honda/Toyota için geçerli. Hatta Toyota da artık motor bile yok. Şu an satılan Corollalar halen AE101'in hatırına satılıyor.

Kalite, güvenlik, donanım, sağlamlık, sorunsuzluk, motor... hepsini bir araya getiren Nissan vardı. Nissan da Türkiye'de C ve D segmentinden çekildi. Şu anda da Mazda fena değil. Ama şu anda satıldıkları fiyata, ben Mazda da almam.

Bunun yanı sıra Mitsubishi, Subatu, Nissan, Honda, Toyota Japonların lüks araçları değildir. MB, BMW, Audi ile bunları sakın kıyaslamayın.

Kıyaslama için Nissan'ın İnfiniti'si, Toyota'nın Lexus'u, Honda'nın Acura'sı var. Ama bunlar yüksek fiyatlı olduklarından ülkemize pek gelmiyor.

bahsettıgınız araclar pahalı olmalarının yanında bır bmw ,mercedes yada audı nın sagladıgı konforla butunlesmıs saglamlıgı ve performansı veremez.

yınelıyorum japon aracları sevıyorum.cunku performans ve mekanıkte 1 numara.fakat aracın butunune baktıgımda malesef bır alman arabası kadar bana guvenlı gelmıyor.
    bunu nıssan,honda ve toyota kullanmıs bırı olarak gonul rahatlıgıyla soyluyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

NO SS NO GÜVEN

Birdaha asla öyle bir şey yapamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorp3867

Ben daha farklı bir şeye takıldım.
    VW videosundaki adam sanıyorum 0 araç satan bir oto galeride. Peki kendine ait olmayan bir aracın ne hakla kapısına çıkıpta öküzlük yapabiliyor? 20 saniyede bunları yapan adam kimbilir daha neler yapıyor, başkasının "0" sorunsuz araba alıyorum diye alacağı arabaya. Kapının ayarının kaçması için illa komple düşmesi gerekmez. Belki de videodaki golfün kapısı ufak bir boşluk yaptı ve tıkırdayacak.
    vw toyota karşılaştırması ise biraz yanlı geldi bana, vw in malzeme kalitesi yüksek olduğu doğru fakat herhalde normal bir corollanın fitili de çekince ele gelmez..
    Ayrıca artık aracın orasını burasını bastırıpta "sağlam değil sacı ince" muhabbeti bitmiştir demiştim, devam ediyormuş. Corollanın euroncapı ortada.
    Bu arada piyasadaki elle tutulur modeller arasında en sevmediğim c segmenti otomobilin burada bana avukatlığını yaptırdılar :)

evet sacın ince ya da kalın olmasının pek önemi yok ama ülkemizde sağlamlığıyla ün yapmış ve fiyat olarak hiç de ucuz olmayan toyota corolla nın bagaj kapağında hidrolik amortisör bulunmaması ve bagaj kapağının sadece bir profil ile tutturulması sence de kaliteye gölge düşürmüyor mu ?
    yanında kapı fitilinin şak diye çıkması da cabası, toyota yı sağlam bilirdim, hiç bir arabanın da fanatiği değilim. ama durum bunu gösteriyor, aynı citroen ve caddy nin moose test farkı gibi..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.