Şimdi Ara

Meşhur Volkswagen videosuna Hyundai'den cevap gelmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

videodaki adam gibi golf ü 1 hafta boyunca o şekilde kullanırsak pert olur

Hyundaia bir gün dayanabilir mi acaba?

Bu önyargıyı ne zaman yeneceksiniz acaba

Astra yı almadan evvel her marka model c sınıfı araca baktım. i30 dahil.

Dıştan güzel hoşuma gitti araç.İçi de fena değildi. Derken indim kapısını kapatıcam aa o da ne ? Kapanmadı. Bir daha denedim kapanmadı. Çarptım gene kapanmadı.

Sonra bende mi bir gariplik var deyip önüme gelen ilk arabaya saldırdım sanırım i20 idi sanırım. Onda bir sorun yoktu ama merak etmiştim birkere. ix35 'inde kapıları aynı i30 gibi olunca kafamda bir ampul yandı açıkçası.

Video hakkında:

Hyundai bunları yapıyor, buna da şükür anlamı var sanırım.

• Sonunda gene bunu Volkswagen'inizde yada Audi'nizde deneyin diyor ne alaka bende çözemedim.
  • öküzlük yapmak yerine aracı normal kullanmak daha mantıklı gibi bişey çıkardım burdan

yani gerçek hayatta kim kapıya binip zıplayacak ki tarzında bir mesaj göndermişler
  • İngilizce Hocanız yetişti arkadaşlar:)

İlk videonun sonunda adam "Do that to your Hyundai or Honda diyerek" VW'nin işçiliğinin çok iyi olduğunu ve benzer şeyleri Hyundai ya da Honda ile yapamayacağınızı ima ediyor.

2. videoda ilkiyle benzer sözler seçilmiş ama videodaki Hyundainin 2. el olduğu vurgulanıyor öncelikle.

Anahtarı döndürür döndürmez aracın çalıştığını, motor arıza ya da airbag ışığının yanmadığını; pencere açma düğmelerine basılı tutunca açma kapama işlevlerini yaptıklarını (yarı yolda takılıp kalmadıklarını) ve benzer şeyleri VW ya da Audi araçlarda denemenin serbest olduğunu belirtiyor ve VW ve Audinin böyle sorunsuz olmayacağını ima ediyor.

edit: Kulaklıkla tekrar dinledim ve sonunda "Try that with your Volkswagen or Audi" diyormuş meğer :)

Çeviride çok büyük bir oynama olmadı, Audi eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 17 Eylül 2011; 0:28:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

İngilizce Hocanız yetişti arkadaşlar:)

İlk videonun sonunda adam "Do that to your Hyundai or Honda diyerek" VW'nin işçiliğinin çok iyi olduğunu ve benzer şeyleri Hyundai ya da Honda ile yapamayacağınızı ima ediyor.

2. videoda ilkiyle benzer sözler seçilmiş ama videodaki Hyundainin 2. el olduğu vurgulanıyor öncelikle.

Anahtarı döndürür döndürmez aracın çalıştığını, motor arıza ya da airbag ışığının yanmadığını; pencere açma düğmelerine basılı tutunca açma kapama işlevlerini yaptıklarını (yarı yolda takılıp kalmadıklarını) ve benzer şeyleri çevrenizdeki VW araçlarda denemenin serbest olduğunu belirtiyor ve VW'nin böyle sorunsuz olmayacağını ima ediyor.

Anlaşılmıştır teacherım.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

İngilizce Hocanız yetişti arkadaşlar:)

Anahtarı döndürür döndürmez aracın çalıştığını, motor arıza ya da airbag ışığının yanmadığını; pencere açma düğmelerine basılı tutunca açma kapama işlevlerini yaptıklarını (yarı yolda takılıp kalmadıklarını) ve benzer şeyleri çevrenizdeki VW araçlarda denemenin serbest olduğunu belirtiyor ve VW'nin böyle sorunsuz olmayacağını ima ediyor.

Saol usta

• Rica ederim arkadaşlar.

Otomobille ilgili İngilizce videolar itinayla ve keyifle dilimize çevrilir. :)

İyi forumlar.
  • anladıgım kadarıyla aracı çalıştırdıgında uyarı yazısı motor kontrol yada airbag mesajları gelene kadar beklemek zorunda kalmıyorsunuzi.
  • Bence video da anlatılmak istenen Audi ve Vw in kapısında zıplayabilirsiniz ama hyundai de arabayı çalıştırabilirsiniz A dan B ye gidebilirsiniz gibi birşey vurgulanıyor.. Yani sorunsuzca marşı alıyor hesabı
  • Günün anlam ve önemini anlatan bir video
  • Golfün kapılarını sert kapatmasını ve aracın övülmesini alaya almışlar işte yani gayet normal gözüken bir olayı çok büyütmesiyle dalga geçiyor hyundai.. ki bence de haklılık payı var.. vw videosunda da abartılacak birşey yok zaten kapıyı sert kapatmayla arabaya ne olabilir ki..
  • volkswagenin sağlamlığı tartışılmaz şöyle ki ;

adamın dediği hyundai nin 2. eli tek marşta çalışıyormuş. lada -19 derecede çalışıyor. ayriyetten yarısı olmasa da gidiyor, ona ne demeli ?

• quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

...

adamın dediği hyundai nin 2. eli tek marşta çalışıyormuş. lada -19 derecede çalışıyor. ayriyetten yarısı olmasa da gidiyor, ona ne demeli ?
    ...

Hyundai Volkswagen'e göre sorunsuz, Lada da Hyundai'ye göre sorunsuz araçlar üretiyormuş denebilir. :)

Hatta (bu durumda doğal olarak) Lada Volkswagen'den daha sorunsuzdur da denebilir.

Sorunsuzluk ve zor şartlarda çalışma anlamında yarım bir Lada tam bir Volkswagen'den bile iyidir gibi bir mesaj da çıkartılabilir

Dilin kemiği yok :)

Ekleme: Toyotanın malzeme kalitesinin VW'ne göre oldukça düşük olduğu da söylenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 17 Eylül 2011; 1:05:53 >

• çok hoş bir video... çok pis laf sokmuş vw ne
  • Şu Golf'teki hareketi deli gibi kendi aracımda denemek istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

videodaki adam gibi golf ü 1 hafta boyunca o şekilde kullanırsak pert olur

Hyundaia bir gün dayanabilir mi acaba?

Bu önyargıyı ne zaman yeneceksiniz acaba

Hyundainin kapı kolunda hayvan gibi bir adamın zıpladıgı video internette dolaşmaya başladıgı zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

çok hoş bir video... çok pis laf sokmuş vw ne

ne demiş ?Saçma sapan basınca cam iniyor tekrar basınca kapanıyor dediği için mi laf sokmuş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Şu Golf'teki hareketi deli gibi kendi aracımda denemek istiyorum..

Bizim araçta yaptın ya o deneyi kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

volkswagenin sağlamlığı tartışılmaz şöyle ki ;

iyi ki vw almışım :)

• her ikiside aynı 2004 model starexi transporterden daha çok ve ağır koşullarda çalıştırmama rağmen daha az masraf yaptım bence intikam için ekonomiyi ön plana çıkartmalılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.