Şimdi Ara

Meşhur Volkswagen videosuna Hyundai'den cevap gelmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota Corollaya baya guldum:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

sondaki cümleyi tam anlayamadım , asıl espri orada sanırım .

Bunu VW ve Audi`niz de deneyin diyor sanirim.

Adam ilk video ile dalga gecmeye calismis ama cok da komik olmamis bence.
  • ne var şimdi ben bişi anlamadım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

volkswagenin sağlamlığı tartışılmaz şöyle ki ;

adamın dediği hyundai nin 2. eli tek marşta çalışıyormuş. lada -19 derecede çalışıyor. ayriyetten yarısı olmasa da gidiyor, ona ne demeli ?

yarısı olmasa da gidiyor ne demek?
  • Toyota ile prömüyüm bir markayı kıyaslamışlar ne bekliyordunuz ki
  • Adamların haklı olduğu yerler var aslında. Polo da şoför kapısı cam otomatiği full sorunluydu bende. Yarıda takılma olunca yumruklamayla çalışıyordu. Yolcu camının içeriden kablosu koptuğu için kapının içi komple söküldü ve asıl tuhaflık ekim ile nisan ayları arasında havalar soğukken her 2 camında çalışmamasıydı. Bu durumu ne sanayideki ustalar çözebildiler ne de doğuşoto nun yetkili servisi çözebildi. Cam motorları,bağlantıları,mekanik aksamı,elektrik sistemi sapasağlam olduğu halde kışın her 2 camda çalışmıyordu. Otoyol gişelerinde falan nasıl bir durum oluştuğunu tahmin edersiniz artık. Bir diğer sorunda yine kışın özellikle arabayı yıkatmamama rağmen kapıların donması ve açabildiğim herhangi bir kapıdan arabaya girmeye çalışmamdı. Arka koltuktan ön koltuğa baya bir kısa atlama yapmışlığım vardır. Size videodaki cam olayı saçma görünebilir ama insan başına gelince detayların ne kadar önemli olduğunu anlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

İngilizce Hocanız yetişti arkadaşlar:)

İlk videonun sonunda adam "Do that to your Hyundai or Honda diyerek" VW'nin işçiliğinin çok iyi olduğunu ve benzer şeyleri Hyundai ya da Honda ile yapamayacağınızı ima ediyor.

2. videoda ilkiyle benzer sözler seçilmiş ama videodaki Hyundainin 2. el olduğu vurgulanıyor öncelikle.

Anahtarı döndürür döndürmez aracın çalıştığını, motor arıza ya da airbag ışığının yanmadığını; pencere açma düğmelerine basılı tutunca açma kapama işlevlerini yaptıklarını (yarı yolda takılıp kalmadıklarını) ve benzer şeyleri VW ya da Audi araçlarda denemenin serbest olduğunu belirtiyor ve VW ve Audinin böyle sorunsuz olmayacağını ima ediyor.

edit: Kulaklıkla tekrar dinledim ve sonunda "Try that with your Volkswagen or Audi" diyormuş meğer :)

Çeviride çok büyük bir oynama olmadı, Audi eklendi

Ellerine sağlık Haluk abi videoyu daha iyi anladım ancak öyle sözlerle tatmin olmadım,birkaç test fena olmazdı,şöyle action falan :)

• 10 gün kaldı araç kullanmama.

sonra gelsin testler. :)
  • quote:

10 gün kaldı araç kullanmama.

İnşallah abi,en kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

Çayını içmeye de geleceğim daha Sefercim.

passata da bakarız artık :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

Çayını içmeye de geleceğim daha Sefercim.

passata da bakarız artık :)

Her zaman beklerim abi,işyerim Sincan'da.Passat satılırsa yeni aracımı beraber test eder,kapısına beraber asılırız :)
  • @haluk 23
    Açıklama için teşekkürler yoksa çarşı karışacaktı.
  • Abi vwden sonra hyundai abuse teste yarildim ya tek gulen benmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 17 Eylül 2011; 13:06:56 >
  • Bütün kamiller çıkıyo bak meydana hiçbirisi bişey anlamamış... Kamiller...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Abi vwden sonra hyundai abuse teste yarildim ya tek gulen benmiyim

+1 Karnım ağrıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

çok hoş bir video... çok pis laf sokmuş vw ne

ne demiş ?Saçma sapan basınca cam iniyor tekrar basınca kapanıyor dediği için mi laf sokmuş oldu.

hiçte saçma sapan değil.eleman bırakın sağlam kapı yapmayıda siz önce göstergeleri doğru düzgün çalışan,düğmesine basınca camı inip kalkan bir araba yapmayı becerin demiş.buradki ince espriyi anlamayanlar umarım ingilizce problemlerinden dolayı anlamamıştır yoksa durum vahim

• Başlıkta " Hyundai'den cevap gelmiş " yazıyor,peki bu cevap bir Hyundai yetkilisinden mi yoksa araçları inceleyen bir Hyundai severden mi gelmiş,videodan bu anlaşılıyor mu bilemiyorum.Eğer bir Hyundai severi yada sahibi ise ne dediğinin aslında bir önemi yok,çünkü yarın Ferrari için de aynı şeyleri söyleyebilir.Ben teste,deneye,ispata bakarım lafla olmaz.Yoksa burada Jetta ile 300 km/hz yapanları duyduk..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani diyor ki; biz de hyundai olarak kendimizi çok geliştirdik. bakın artık elektrikli camlarımız bile var. (her ne kadar tek dokunuşla kapanmasa da)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singleton -- 17 Eylül 2011; 13:47:47 >
  • Arkadaşlar şimdi İngilizcesi çokda iyi olmayan birisi zaten buradaki ince espriyi anlayamaz...

Kısaca şöyle özetlersek:
    VW: (Hyundai'ye laf sokarak) Sen benim yaptığım gibi kapının üzerine çık bakalım nolcak diyor?
    Hyundai: (VW ve Audi'ye laf sokarak) Sen önce gösterge ve cam otomatiğine bak, zırp pırt hata ışığı, yarıda kalan camlar vs...

Sonuç: Bu tartışmanın sonu gelmez arkadaş. Böyle sürüp gider bu b*k atma mevzusu...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.