Şimdi Ara

Meslek Konusu Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şuanda 17 yaşındayım. Lise 2'ye gidiyorum. Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Bölümü okuyorum. Matematiğim çok kötü hatta 0(sıfır). Fakat şöyle bir özelliğim var kafaya koyduğum şeyi yapıyorum yani zekiyim, daha doğrusu çevremdekiler öyle söylüyor. Benim gelecekteki mesleğim hakkında çok karamsarım. Sizden sözel bir bölüm istiyorum. 4 senelik kazanırım eminim. Hangi bölümü veya mesleği önerirsiniz ? Hangi mesleklerin iş garantisi var ? Birde şunu belirteyim, şimdi abilerim felan diyeceklerdir kendini geliştirmenle alakalı zaten şuan ingilizce öğreniyorum. Kafaya koyduğum şeyi yaparım. Hangi bölümü önerirsiniz ?

Lütfen yardım edin. Tecrübeli abilerimden tavsiye bekliyorum...

• Sözel şu anda en revaçta bölüm iş ve işçi güvenliği bölümü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmem ne dili ve edebiyatı oku

ya da mütercim tercümanlık
  • Okudugun bolumu seviyorsan universitede ayni bolume devam etmeni oneririm Yerinde olsam simdiden universite sinavina calismaya baslarim son sinifta staj falan calisamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Sözel şu anda en revaçta bölüm iş ve işçi güvenliği bölümü

İş olanakları hakkında çevrenizden bir örnek verebilirmisiniz ? Bu alanda iş olanağı çok mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Okudugun bolumu seviyorsan universitede ayni bolume devam etmeni oneririm Yerinde olsam simdiden universite sinavina calismaya baslarim son sinifta staj falan calisamazsin

Hocam bilgisayarı seviyorum fakat bilgisayarın bir alanında uzmanlaşmak için matematik çok gerekli. İlk dönemlerde üniversiteler teorik bilgilere ağırlık veriyor, kendimi tanıyorum matematiği sevmiyorum, yapmakta istemiyorum. Sözel zekam her zaman daha ağır basıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

Bilmem ne dili ve edebiyatı oku

Tercümanlıktata sözlüklerde çok olumsuz yorumları okuyorum. Herkes her bölümü kötülüyor. Kafam çok karışık...
  • teknik lisemisin yoksa endüstrimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

teknik lisemisin yoksa endüstrimi ?

Anadolu hocam düz değil, kültür dersleride yoğunluklu bunun yanı sıra atelye dersleride yoğunluklu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boring

quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

teknik lisemisin yoksa endüstrimi ?

Anadolu hocam düz değil, kültür dersleride yoğunluklu bunun yanı sıra atelye dersleride yoğunluklu.

ben teknik liseyim o yüzden sordum kardeşim okul birincisi olmaya çalış dersanelerin bazıları okul birincisi kontenjanı açıyor puanları daha düşük oluyor ve karne ortalamanı 85-90 gibi tutmaya çalış atölye derslerine çalış ama kültür derslerine ağırlık ver. ortalaman yüksek olursa ygs lys den gelen puana daha fazla eklenir hadi eyvallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

Bilmem ne dili ve edebiyatı oku

Tercümanlıktata sözlüklerde çok olumsuz yorumları okuyorum. Herkes her bölümü kötülüyor. Kafam çok karışık...

gayette güzel bölüm. öyle yorum yapanlar beceriksiz olanlar

her iş iyidir tabi kendini geliştirene
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Sözel şu anda en revaçta bölüm iş ve işçi güvenliği bölümü

İş olanakları hakkında çevrenizden bir örnek verebilirmisiniz ? Bu alanda iş olanağı çok mudur ?

Çevremden örnek veremem ama yeni kanuna göre her iş yeri ya da belli bir sayıdan fazla çalışanı olan firmalar bu bölümü okuyan kişilerden çalıştırmak zorunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.