Şimdi Ara

Meslek Liselerindeki 'Anadolu' Bölümleri Kaldırıldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 Yıl önce OKS ile bir Anadolu Ticaret Meslek lisesi kazandım. Yeni mezun oldum YGS ve LYS'sınavlarına girdim, Sınav Sonuçlarıma baktığımda Okul Türü Kodu'nun 52011 olduğunu farkettim ve bu Normal Ticaret Meslek Liselerinin Kodudur, Anadolu Ticaret Meslek liselerinin kodu ise 52028

Sınavsız geçiş hakkımı kullanacağım ve bildiğiniz gibi sınavsız geçişte önemli kriterlerden biri de Okul Türü'dür.

Nasıl bir karmaşadır bu. Meslek liselerindeki "Anadolu" bölümleri mi kaldırıldı ? Yoksa sınavsız geçişdeki okul türü kriteri mi kaldırıldı ? Yada hepsinden kötüsü Okul yönetiminin ihmalinden kaynaklanan bir sorun mu?

Bu sene herhangi bir meslek lisesinin ( Ticaret meslek, Endüstri meslek, Turizm meslek ) Anadolu bölümünden mezun olup da Okul türü kodu bölümü doğru girilmiş birisi varmı ?

NOT:

Okul türü kodu'nuzu öğrenmek için 2011 LYS sonuclarına bakabilirsiniz ( LYS'ye girmemiş olsanız bile )..
    Okul Türü Kodlarının Anlamlarını öğrenmek için Tıklayın

http://www.osym.gov.tr/belge/1-5400/tablo-7-okul-turleri.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuuko Ichihara -- 1 Ağustos 2011; 17:20:28 >

• Günceldir
  • Önemli bir konu.
  • Güncel
  • Güncel
  • güncel
  • ben tml mezunuyum kod doğru ama seninki niye öyle bilmiyorum bir okula gidip sor istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turizm Bölümü Olan Liseler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.