Şimdi Ara

Meslek Lisesi Bölüm Seçimi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Kardeşim teknik lisede okuyor bölüm seçimi yapacağız ama karar veremedik.Mezun oldugu zaman ileri derece ingilizce biliyor olacak sizce hangisini seçmeli neden ?

MAKİNE TEKNOLOJİSİ (Bilgisayarlı Makina İmalatı (CNC))

ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ (Endüstriyel Kontrol ve Mekatronik )

ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ( Haberleşme Sistemleri ve Elektromekanik Taşıyıcıların Bakım Onarım Teknisyeni)

Şimdiden teşekkürler :D

• ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ Bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde en son düşündüğüm bölüm o Haberleşme ve bakım onarım oldugundan, Otosmayon tekn. daha iyi olmazmı hiç deilse mekatronik var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: einst3inR

Benimde en son düşündüğüm bölüm o Haberleşme ve bakım onarım oldugundan, Otosmayon tekn. daha iyi olmazmı hiç deilse mekatronik var ?

bilmiyorum o kadar. ileriye yönelik bakılmalı bence secim yaparken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: einst3inR

Merhaba Arkadaşlar Kardeşim teknik lisede okuyor bölüm seçimi yapacağız ama karar veremedik.Mezun oldugu zaman ileri derece ingilizce biliyor olacak sizce hangisini seçmeli neden ?

MAKİNE TEKNOLOJİSİ (Bilgisayarlı Makina İmalatı (CNC))

ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ (Endüstriyel Kontrol ve Mekatronik )

ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ( Haberleşme Sistemleri ve Elektromekanik Taşıyıcıların Bakım Onarım Teknisyeni)

Şimdiden teşekkürler :D

ben bizzat bu sene endüstriyel otomasyon teknolojileri/mekatronik bitirdim ve özellikle tavsiye ederim çünkü önü en açık bölüm bir bilgisayarcı bilgisayar,elektrik ve yazılım mühendisliğinin MTOK larına yerlesirken bir elektikçide aynı şekilde sadece elektrik bilgisayar ve mekatroniğe yerleşirken.
    otomasyoncu elektrik,bilgisayar,mekatronik,otomotiv,imalat,makine,enerji sistemleri,endüstriyel tasarım mühendisliğinin MTOKları vede ayrıca sivil havacılık uçak elktrik elektroniğini yazıncada ek puan alabiliyor.
    ayrıca şunuda unutmayın ben kayseride okudum bu bölümü saten sınırlı mekanlarda vardır bölümde bir laboratuvar fiyatı yarım trilyondu.

bu arada bu sene ilk sınava girişimdi ve sivil havacılık uçak elektrik elektroniğine yerleştim saygılarımla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite bölüm önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.