Şimdi Ara

Meslek Lisesi Son Sınıf Öğrencileri İçin Össden Daha Önemli Sınav..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
15.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bende elektrik-elektronik görüntü ve sessitemleri dalındayım son senem...
    Pazartesi sınav var ve o sınava götürmemiz gereken ödev var tam 38 sayfa yazmaktam ellerim ağrıdı 10 sayfam felan kaldı..Önlük ve okul kıyafetleri ile gidilcekmiş ve + olarak 15 TL sınav ücreti alınacakmış..Bu arada Yakacık Endüstri Meslek Lisesinde Okuyorum.Acaba sizdede böyle bir ödev ve para alımı söz konusumu?
    Ve notlar verildi devamsızlıklar verildi staj biitti bu sınav neyi değiştircek yani ortalamayamı etkisi oalcak yoksa kalma geçme sınavı gibi birşey mi?
    Önceden girenler veya gircek olan arakdaşlar cevaplarınızı bekliyorum daha yazılcak 10 sayfam var yahu

• Beceri sınavı mı??
  • ewet yılsonu beceri sınavı tüm meslek liselerinde varmış..
  • Bilader ben de salı günü gircem o sınava.Bizim bölüm tesisat ve pano.Büyük ihtimal bi kumanda devresi çizip uygulamasını yapar geçeriz sınıfı.Öyle tahmin ediyorum.Kazık bişey olursa çoğu arkadaş kalır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk_35 -- 7 Haziran 2009; 15:17:32 >
  • çoğu arkadaş kalır zaten
    aynen defteri götürücem staj defteride gitcekmiş birde 15 tl vercem yok birde sınıfta kalsaydım:)
    Listenin ilk başındada ben varım :) bizede lehim yaptırırlar direnç ölçtürür felan herahlde yoksa harbiden herkes kalır çoğu direnç kodlarını bilmiyor:) nyse acaba neyi etkilecek not olrak onu merak ettim açıkçası??

• arkdasım bende elektronik bölümü görüntü ve ses sistemlerinde okumakdayım dediğin gibi staj bitti yoklama ve defteri teslim ettik sınav bizim okulumuzda 3 aşamalı olacak 1.sözlü şeklınde ve elemanların sağlamlık kontrolleri vb. 2. yazılı olacak 3. de uygulama olacak yani devre yaptıracaklar bildiğim kadarıyla zorunlu bağış yaptıracaklar 40 ytl cik. ve gözümüzde büyütmeye gerek yok son sınıfa gelmiş bir öğrenciyi kolay kolay bırakamazlar..
  • Arkadşlar bende elektronik bölümünü okuyorum gelcek sene o bölümün dalına gidecem ama karar veremiyorum bizim okulda sadece 2 tane var biri görüntü ve ses sitemleri diğeri ise güvenlik sistemleri daha birçok dalı var bu alanın, tavsiye edeceğiniz bi dal varmı (başka okulada gidebilirm)?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıl sonu beceri sınavı her meslek lisesinde her bölümde olur
  • Bende meslek lisesi son sınıfım ama yaz stajı yaptığım için beceri sınavına 5 arkadaşımla birlikte girmeyeceğim. Bizim arkadaşların paçası tutuşmuşken biz rahatız diplomayı alalım diye bekliyoruz
  • Zamanında bize program yazdırmışlardı. Fazla kasmamışlardı Allahtan.

Fakat biz herhangi bir ücret ödemedik. Staj defterini verdik o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 7 Haziran 2009; 16:56:10 >
  • Kardeşimin Okulu Yakacık Meslek
  • kardeşimde elektronik de görüntü ve seste ama o lise 2

lise 2 deyken giriliyormu yoksa lise3 de falanmı giriliyor . heryıl girilen bir sınavmı bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutkk

kardeşimde elektronik de görüntü ve seste ama o lise 2

lise 2 deyken giriliyormu yoksa lise3 de falanmı giriliyor . heryıl girilen bir sınavmı bu ?

Lise sonda kış stajı yapanlar için yapılan sınav.
  • bilgilendirdiğiniz için sağolun peki yaz stajı yaparsak böyle bir sorun oluyormu kardeşim için en kolayı hangisi olur
    quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

quote:

• bizim staj defterlerini topladılar
    pazartesi girecez sınava size iyi kitlemişler 15 ytl
    bizede staj defterlerinden kitlediler 100 ytl :D
  • Bende lise sonum pc/yazılım okuyorum.Bize yaklaşık 100 civarı konu verdiler.Araştırdık ve ödev çıkarttık.Şimdi pazartesi ve salı sınavlar var biri uygulama diğeri yazılı.
  • quote:

bilgilendirdiğiniz için sağolun peki yaz stajı yaparsak böyle bir sorun oluyormu kardeşim için en kolayı hangisi olur
    quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

quote:

Bu okulun insifiyatine kalmış. Bazı okullar yaz stajına izin vermiyor herkesi kış sıtajına yazdırıyor. Bizim okul tercihi bize bıraktı. Ben ve 5 arkadaşım yaz stajı seçtim. Yazın 38 gün staj yaptık. Kışın ise 3 gün boş geçti. Öss çalıştık, proje üzerine çalıştık güzel geçti. Yaz stajı tavsiye ederim. Ama stajında faydası oluyor bazıları için. Tercih size kalmış.

• peki çok teşekkür ederim
  • İyi hatırlattın onu..

Kolay olucakmış ...
  • bizim öğretmende bu dosyayı verdi bize :D

5 Haziran 2009 :İşletmeler ile ilgili son çalışma günü
    8 Not Getirilecek
    Gelişim tabloları koordinatör öğretmenlere ulaştırılacak

8 Haziran Pazartesi Beceri sınavı yapılacak
    okul kıyafeti ile gelinecek önlüksüz öğrenciyi sınava almam.
    Kalemi Silgisi ve gerekli okul araç gereçleri olmayanı sınava almam
    Sınav sorularını bir komisyon hazırlar. Komisyonu okul idaresi belirler
    komisyon birden çok bt öğretmeninden oluşur
    sınav birkaç aşamalı olabilir.
    Yani: uygulama, yazılı veya sözlü sınavlara tabi olabilirsiniz
    Sınav Konuları:
    1. Web tasarım editörü ile site hazırlama
    2. Gerekli Grafik ve animasyon düzenleme işlemleri
    3. Bilişim Teknolojisi Temelleri Konularına tabisiniz.
    4. İnternet programcılığı adı altında görülen ders içeriklerine
    Veri tabanı konularına hakim olmanız istenebilir.
    5. Beceri sınavı tarihlerinde rapor, izin sevk işlemez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.