Şimdi Ara

MESLEK LİSESİNDEKİ SERSERİLERDEN BIKTIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kimseye bişey yaptığım yok lise 2'ye gidiyorum, normal kendi halimdeyim uyuyorum derste geliyolar kaldırıp çantamı atıyolar, ders çalışmak istiyorum cidden bu sefer kitap çıkarsam 4 5 serseri geliyo kitaplarımı atıyo çıkardığım an, diyolar yok bugün çantanı bana veriyosun ananı s*kerim sinirden kollarım titriyo ama gücüm yetmiyo işte cidden yetmiyo döv falan demeyin, kendi halimdeyim kimseyle muhabbet bile etmiyorum, 10 kişi toplanıp milletin pantalonlarını açıyolar cinsel bölgelerine bakıyolar, bide sınıfta 2 tane kız var, bana yapmadılar allahtan, yaparlar da, 2.dönem okul değiştirecem zaten de 10 ders olduğunda korkuyorum bu malları 10 ders nası çekecem diye, zaten annem babam ayrı, ayrı olduğu için uzakta yaşıyorum okulla evin mesafesi minibüs ile 1.5 saat napabilirim bıktım artık hiçbişey yapmıyorum yok kantine git uyuyorum durup dururken kafama tüm güçleriyle vurmalar, 50 kr ver diyolar ceplerinde 20 tl var geçen sene hocayı dövdü bizim sınıf zaten 10 kişi toplanıp bıktım bi öneride bulunun yeter.

• Anadolu Teknik Lisesi
    Teknik Lise
    Endustri Meslek Lisesi
    Anadolu Meslek Lisesi

Bu usttekilerden hangi bolumdesi sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut H.

Anadolu Teknik Lisesi
    Teknik Lise
    Endustri Meslek Lisesi
    Anadolu Meslek Lisesi

Bu usttekilerden hangi bolumdesi sen?

Endüstri meslek lisesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon9999 -- 16 Aralık 2014; 22:34:05 >
  • Ah be keske atl veya aml falan olsaydin. O zaman anadolu lisesine gecebilirdin. Ama belki siz de gecebiliyorsunuzdur bir bak derim anadoluya gecis.
    Ben de mesek lisesinde 10. sinif atl bolumunde okuyorum. Okul ve sinif ayni sizin sinif gibi. Artik bikmistim ve biraz arastirmistim. Anadoluya gecebilecegimi ogrendim (egitim+cevre icin). suanda nakil isleriyle ugrasiyorum. Keske sbs ye calissaydim diyorum.
    Sen de kesinlikle bir tik iyi bir okula gitmeye calis. Baska sansin yok. Ben de senin gibiyim ayni dersime yoneliyorum ama okul kotu.. O dediklerin her yerde vardir elbette ama az olmasi onu hissettirmez ortamda. Hakkinda hayirlisi olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git müdüre şikayet et eğer sana küfür ediyorlarsa git polise şikayet et ciddiyim sana kimsenin hakaret etmeye hakkı yok
  • kardeşim bana okulun semtin adını tam adını özelden bırakırmısın? polisede git hiç çekinme bu kadar ya kasma kendini Allahın kullarından korkmamayı öğren
  • Kardeşim bazı şeyleri göze alıp dövmen lazım.Başka çözümün yok gibi gözüküyor.Abin filan yok mu ? Ya da senden büyük kuzenin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendini ezdirme. Onlarla takıl. Öyle süt çocuğu gibi davranma
  • Bu okulun müdür yardımcısı yokmu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocayı döven kişilerin hala okulda olmasına şaşırdım disiplin yok anlaşılan okulda ne diyeyim değiştirebilirsen en kısa sürede okulu değiştir
  • Hocam aynı sıkıntı benim de. Yakın bulduğum birileri yok, sınıfta 22 kişiyiz toplam 8-9 erkek var. Anadolu Meslek benimkisi. Sınıftaki erkeklerle takılıyorum ama çoğu karı kız peşinde olduğu için çoğundan uzak duruyorum denebilir. Üst sınıflardan gelip dayılananlar var, tenefüste dışarı falan çıkasım gelmiyor sınıfta bazen tek oluyorum gelip bana dayılanıyorlar. Bi garip vallahi kişilikleri. Kick boks yapmışlığım var 4 yıl boyunca ve iyi de dövüşüyorum istesem bi kroşe atsam toparlanamayacaklar ama yapma etme diyorum kendime başımı belaya sokmak istemiyorum bu tipler zaten okul çıkışı serseriler gibi 10-20 kişi çoğalıyorlar Disipline gidip geleceğimi de mahvetme gibi bir şeye de gururumu yediremiyorum Katlanacağız artık

• quote:

Orijinalden alıntı: maybeurebetteroffthisway

Hocam aynı sıkıntı benim de. Yakın bulduğum birileri yok, sınıfta 22 kişiyiz toplam 8-9 erkek var. Anadolu Meslek benimkisi. Sınıftaki erkeklerle takılıyorum ama çoğu karı kız peşinde olduğu için çoğundan uzak duruyorum denebilir. Üst sınıflardan gelip dayılananlar var, tenefüste dışarı falan çıkasım gelmiyor sınıfta bazen tek oluyorum gelip bana dayılanıyorlar. Bi garip vallahi kişilikleri. Kick boks yapmışlığım var 4 yıl boyunca ve iyi de dövüşüyorum istesem bi kroşe atsam toparlanamayacaklar ama yapma etme diyorum kendime başımı belaya sokmak istemiyorum bu tipler zaten okul çıkışı serseriler gibi 10-20 kişi çoğalıyorlar Disipline gidip geleceğimi de mahvetme gibi bir şeye de gururumu yediremiyorum Katlanacağız artık

Son konuma bak, kurtuldum or*spu çocuklarından hocam :)

• Sevindim kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.