Şimdi Ara

Meslek lisesinden Düz liseye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir sorum var size lütfen dalga geçmeyin benim için çok önemli.

Ben Kırıkkale Endüstri MesLek Lisesi Makina Bölümü Lise 2 ye gidiyorum.

En iyi bölüm olarak Makina diyolar. En çok meslek Makina da var hemen hemen çoğu şeyin mühendisi felan olabiliyoruz.

ve okulum pek sevmiyorum çünki hiç kız yok vede atölye dersleri çok ağır.

o yüzden kırıkkale lisesine geçmek istiyorum ama 2. sınıfım. Şu anda veya 2. dönem felan geçebilirmiyim? Sene sonuna kadarda bekleyebilirim

Ben gayet iyi çalışıyorum derslerim felanda güzel 55 den aşağı düşmüyor. Annem diyorki bilseydim böyle okuyacağını seni düz liseye gönderirdim diyor. Zaten benimde canıma tak etti hep sap heriflerin içinde okumaktan canım çıktı.

benim aklıma birşey takıldı.. biz şu anda lise bittikten sonra üniv sınavına giricez. Üniv. de örn. düz liseli 450 puan aldığında makina mühendisliği seçemior ama biz 400 bile aldığımızda Makina mühendisi oluyoruz. Ama alan dışı tercih yaptığımızda puanımız çok düşüyormuş doğrumudur ? Ben meslek lisesine gidiyorum diye illaki Makina öğretmeni - tekniker - mühendis olacam diye birşey yok dimi ? Makina bölümü sayısal bir bölüm zaten. Ben başka meslekler seçmek istiyorum ama meslek lisesine gidiyorum. vede eğer düz liseye geçemezsem 3. ve 4. sınıfta dershaneye gidecem. Katsayı farkıda kalkmış zaten. Sizce düz liseye geçeyimmi geçmeyimmi? Daha doğrusu Geçebilirmiyim ?

Derslerim felanda iyi ama sadece kız yüzünden ve atölye derslerinin çok ağır geldiği için değiştirmek istiyorum..

Beyler dalga geçmeyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNghis - KhaN -- 3 Kasım 2010; 20:01:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.