Herkez baskı yapıyo da lise 3 e geçicem seneye dandik sayıcalk bi and lisesinde okuyorum hergün annem babm ne olcan diye soruyo geçen yıl sayısal seçtim ama nasıl karar veriliyor ki benim yaşlarda karar vermiş olan var mı?hiç benim yaşlarında mesliğine karar verip şuna o mesleği yapan var mı yardım.
Sen okumazsın olüm bu yaşa gelmişsin hala ne olacağını bilmiyosun.
ne diycem şimdi babama ya her akşam soruyo bi meslek sallasam mı
Çoğu kişi senin durumunda oluyor. Öyle çok önceden karar verip meslek seçen bulmak zor. Araştırma yapmaya başlasan fena olmaz aslında. Sınavlara gireyim sonra diye düşünme. Lise 3'e yeni başlıyorsun kafan rahatken doğru düzgün araştır, düşün, karar ver. Sonrasında çok zorlanabilirsin.
Oha sen insanların mühendislik okuyup manav olduklarını falan mı düşünüyorsun? Bir çok insan seçtiği mesleği yapar.
ya hiç kafama yatkın bi meslek yok ki hepsi eşit uzaklıkta duruyor.hep üniverste sınavından sonra hangi bölüme kapak atarsam ordan gidersin planlamaya gerek yok diye bi düşünce düşüyo kafama bi de çok parak getiren bi meslek seçmem lazım zevkli bi meslek mi
quote:
Orijinalden alıntı: Hunter777
Oha sen insanların mühendislik okuyup manav olduklarını falan mı düşünüyorsun? Bir çok insan seçtiği mesleği yapar.
Evet insanlar seçtiği mesleği yapar doğal olarak. Ama burada konu lise döneminde (üniversite sınavına girmeden önce) meslek seçmek.
quote:
Orijinalden alıntı: QWERTY KULLANIMDA
ya hiç kafama yatkın bi meslek yok ki hepsi eşit uzaklıkta duruyor.hep üniverste sınavından sonra hangi bölüme kapak atarsam ordan gidersin planlamaya gerek yok diye bi düşünce düşüyo kafama bi de çok parak getiren bi meslek seçmem lazım zevkli bi meslek mi
Bu tamamen sana kalmış. Başkası karar veremez bence buna.
Benim lise bitti hala daha ne olacağıma karar veremedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme