Şimdi Ara

MESLEK YÜKSEK OKULLARINA ACİL CAGRIIIII

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR NİHAYET MYO ASKERLİK İNDİRİM YASASI MECLİSTE LÜTFEN DESTEKLEYİN ASKERLİK BİZE 10 AY OLACAK ARTIK LİSE MEZUNU ÇAVUŞ SANA TUVALET YIKATAMIYACAK ... HAKKIMIZ OLAN ORTA DÖNEM ASKERLİĞİ ALACAGIZ BUNUN İÇİN YÖK VE GENELKURMAY ANLAŞTI BUNU BÖYLE BİLİN SIRA MECLİSTE KANUN TASARISINI ONAYLAMASI LAZIM BİRDE ODAMIZ OLACAK BU KANUNLA

HAYDİ DOSTLAR HAKAN BAYCIK ABİMİZE DESTEK HAYDİ... BİTSİN BU İŞ BU OLURSA HEPİMİZ FAYDALANACAGIZ UNUTMAYIN...

BU KONU İLE İLGİLİ VEKİL

AKP KIRŞEHİR MİLLET VEKİLİ MİKAİL ARSLAN

http://www.mikailarslan.com/

TEKDER GENEL BAŞKANI HAKAN BAYCIK:

http://www.myoteknikerler.com/

BU OLMASSA 15 SAYI SAYMASINI BİLMEYEN ADAMLA AYNI SIFATTA ASKERLİK YAPARSIN KOMŞULAR ARKADAŞ CEVREN SENİN EMEK VEREREK OKUDUĞUN 2 YILLIK MESLEK YÜKSEK OKULUNU KÜÇÜMSER BUNA İZİN VERMEYİN....

• isterseniz hiç gitmeyin ne bu heyacan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadircitak

isterseniz hiç gitmeyin ne bu heyacan...

BİZ GİTMEYELİM DEMİYORUZ HAKKIMIZ OLAN 10 AYI İSTİYORUZ . FAKÜLTE MEZUNU 5 AY YAPIYORSA BİZDE EN DOGAL HAKKIMIZ ONUN YARISI OLAN 10 AY BUNU İSYORUZ . BU ÜLKEDE TEKNİKERE İHTİYAÇ VAR BUNUN İÇİN BU YASA ŞART...SENİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNUMRUMDA DEĞİL
  • meclisten de geçerse bizim için çok iyi olur. sonuna kadar destekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadircitak

isterseniz hiç gitmeyin ne bu heyacan...

Olayı böyle kişiselleştirmek çok yanlış. Arkadaşımız burada meclisin gündemine gelmiş bir yasa taslağından söz ediyor, sense "istersen hiç gitme ne bu heyacan(heyecan demek istedin herhalde)" diyorsun. Bir amacın olduğunu sanmıyorum. Sıklıkla rastlanan boş konuşma örneklerinden birisi olarak değerlendiriyorum hatta.
  • hangi haktan bahsediyonki sen parelelmi karemi geçişle benden 2 yıl fazla okuyup 10 ay yapıcan bu arada ben sen bilmem ama 550 gün yaptım önce 10 ay derseniz sonra bu çok hiç gitmeyek derseniz bende hiç gitmeyin diyom diger insanların canı yokmu tekniker ne oluyumuş bu memleketin önce adamlara ihtiyacı var önce adam ol...sonra ne olursan ol.
  • senden 2 yıl fazla okuyosak senle aynı seviyede neden askerlik yapalımki ?

boş konuşma lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.