Şimdi Ara

Meslek Yüksekokulları için AÖF İkinci Dal hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ege üniversitesi myo da okuyorum.Sınavsız ikinci üniversite kayıtları önümüzdeki ay başlayacakmış.Buna katıldığım takdirde örgün öğrenimim bitse bile okumaya devam edebilecek miyim?

Ayrıca AÖF okuma sürecinde öğrenci olarak gözükebilecek miyim?

Bir de askerlik ne durumda olacak ? Uzun dönem veya kısa dönem avantajlarından yararlanabilecek miyim ?

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzyon

Merhaba arkadaşlar.

Ben ege üniversitesi myo da okuyorum.Sınavsız ikinci üniversite kayıtları önümüzdeki ay başlayacakmış.Buna katıldığım takdirde örgün öğrenimim bitse bile okumaya devam edebilecek miyim?

Ayrıca AÖF okuma sürecinde öğrenci olarak gözükebilecek miyim?

Bir de askerlik ne durumda olacak ? Uzun dönem veya kısa dönem avantajlarından yararlanabilecek miyim ?

Şimdiden teşekkürler.

İkinci üniversitede askerlik işlemleri okumakta olduğun üniversite tarafından yürütülüyor. Böyle bir durumda AÖF işlemleri yürütmez.

Evet eğitimin bitince tabiki devam edebilirsin. Şöyle birşey var tam net bi bilgim yok ama mezun olunca aöf'e gerekli belgeyi verince senin işlemlerini yürütmeye devam edebilir.

AÖF'te okursan tabiki öğrenci olarak gözükeceksin ama askerlik işlemleri dediğim gibi. AÖF'ten Mezun olunca kısa dönemden yararlanabilirsin.

• bende sınavsız ikinci üniversite olanağından faydalanmak istiyorum da

myo da okurken (önlisans) 4 yıllık işletme açıköğretime kayıt yaptırabiliyormuyum ?

telefonla sordum oluyor dediler öğrenci belgesi yeterliymiş

siz ne diyorsunuz bu konuda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.