Şimdi Ara

Mesleki Açıköğretim Lisesi okuyanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar adım Umut, 21 yaşındayım ve Adana'da yaşıyorum. Açıköğretim Lisesi son dönemdeyim 1 dersim kaldı ve bu sınav ile birlikte mezun olacağım. Açık liseden mezun olduğum zaman elimde ekstradan bir Lise diplomam daha olsun istiyorum, Bu yüzden Mesleki Açıköğretim Lisesine yazılmayı düşünüyorum. Fakat kafama takılan birkaç soru var bu konuda sizden yardım istiyorum. İlk sorum şu;Elimde girebileceğim 3 bölüm var Harita Tapu Kadastro Büro yönetimi alanı ve Adalet alanı bu bölümlerin alan dallarının hangileri olduğuna dair güncel bilgilere nasıl ulaşabilirim yani örneğin, Büro yönetimi alanı;Alan dalında sadece yönetici sekreterliği mi var yoksa, Hukuk sekreterliği,Ticari Sekreterliği olarak 2 ye mi ayrılıyor bir de bu alanda eskiden Tıp sekreterliği vardı o kaldırıldı mı? Harita tapu kadastro alan olarak Harita,Tapu Kadastro olarak 2 yemi ayrılıyor 2.sorum; Adalet alanı kaldırıldı mı? yani eskiden anladığım kadarıyla İnfaz koruma memurluğu ve Zabıt katipliği adında 2 alandan oluşuyordu Adalet alanı bu hala var mı? 3.sorum şu;Eğer istersek bölüm değiştirebiliyor muyuz? yani örneğin ben Adalet Alanında okuyorum ve Büro yönetimine geçmek istiyorum bunu yapabilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.