< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MBG okuyanlar bakabilir mi?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Koskoca forumda bir mbg okuyan yok mu :Dddd??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam youtube'a baktiniz mi? Cok spesifik sorulariniz varsa bence sosyal medya araciligi ile de birkac kisi bulabilirsiniz. Forumda okuyana ben de denk gelmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam YouTube de baktım açıkçası ama tam istediğimi vermedi. Siz ne istiyorsunuz hocam? Mbg okunur mu sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben diş hekimliği istiyorum hocam ama genel olarak benim de ilgimi çeken bir bölüm. İnanın fikrim yok
mbg açılımı ne?
-
Moleküler biyoloji ve genetik
Hocam eğer bu bölümle ilgili daha önceden bir isteğin, talebin yoksa naçizane tavsiyem bulaşmamandır. Görünen o ki daha önce pek bilgi edinmemişsin ilgin var mı yok mu bilmiyorsun anlık ilgiyle yazılacak bir bölüm değil. İş olanağı neredeyse yok tek ihtimalin yurt dışı yüksek, doktora kovalamak ya da burada akademi..
Boğaziçi, İTÜ, ODTÜ MBG'.. İlgilisine güzel yer ama ben ailemin çocuğuyum ekmek parası diyorsan lütfen başka yerlerde ara rızkını..
-
Hocam top üniler disinda 130-250 k arasındaki mbgler için işsiz kalacaklar diyebiliriz miyiz önü kapalı sonuçta? Peki kimya mühendisi bölümü için ne dersiniz top üniler değilse 50-60knın gerisindeyse onlara da mı işsiz diyebiliriz? -
Hocam ben kimseye işsiz kalır diyemem, falcı değilim.. Diyecek olsam da gönlüm razı olmaz demeye ama çok gayret göstermesi gerekir bu arenaya girmeye gerek var mıdır? Zannımca yok.. Eski bir Kimya Mühendisliği öğrencisi olarak o bölüme vereceğiniz eforu başka bölümlere harcamanızı da tavsiye ederim şiddetle.. Top class ünide okursanız saç beyazlatacak bölümlerden biridir Chemical Engineering..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X