Şimdi Ara

Mesleki Karar Acil Bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bişey sorucaktım yazılım programlama felan olmak için matematik bölümümü iyi olur yoksa bilgisayar mühendisliğimi? yada matematik mühendisliğimi? bana gelen haberlere göre Matematik bölümü diyorlar genelde bide bilgisayar mühendisliği doğru mu yani

he bide matematik bölümümü zevkli yoksa bilgisayar mühendisliğğiimi

• Yazılım mühendisliği...
  • matematik mühendisliği ile bilgisayarı kıyaslaman çok abes adı üstünde bilgisayar mühendisliği tabiiki daha fazla proglama bilgisi verilecek. Bir de yazılım mühendisliği adlı bir program var fakat fazla bir bilgim yok.
  • ya diyolar matematik mühendisliği çok zor bi bölüm ve sıkıcı bunu elediğimizde

Matematik bölümü : Uygulamalı anabilim dalı okuyunca bilgisayar programlama ile ilgili şeyler öğretiliyormuş çünkü matematik bölümünde diploma farklı farklı veriliyormuş cebir ve sayılar var matematik öğretmenliği için felan diye

bilgisayar mühendisliğinde iş imkanı ne peki onu tam bilmiyorum ama genelde bilgisayar programcıları her zaman Matematik bölümü mezunlarından çıkar buda bi gerçek bilgisayar programlamanın zaten oluşumu matematiksel teorilerle olmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheliski -- 13 Aralık 2006; 20:20:18 >
  • http://earth.sis.itu.edu.tr/plan/BLG/200710.html

http://earth.sis.itu.edu.tr/plan/MAT/200510.html

http://www.math.boun.edu.tr/turkish.htm#lisansprog

Bunlar bahsettiğin bölümlerin ders programları derslerin sadece adına bakarak bile bilgisayar mühendisliğinin yazılıma daha yatkın olduğunu anlayacaksın. Tabii bu demek değildirki diğer bölümlerden iyi yazılımcı çıkmıyor elektronik başta olmak üzere diğer bölümlerden mezun tonla yazılımcı var piyasada

• pc mühendisliği içinde matemetik var ama mat. müh. içinde bilgisayar yok...
    +

matematik ne kadar zevkli olbilir ki...
    (severim böyle aşkın izdırabını)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cheliski

ya diyolar matematik mühendisliği çok zor bi bölüm ve sıkıcı bunu elediğimizde

Matematik bölümü : Uygulamalı anabilim dalı okuyunca bilgisayar programlama ile ilgili şeyler öğretiliyormuş çünkü matematik bölümünde diploma farklı farklı veriliyormuş cebir ve sayılar var matematik öğretmenliği için felan diye

bilgisayar mühendisliğinde iş imkanı ne peki onu tam bilmiyorum ama genelde bilgisayar programcıları her zaman Matematik bölümü mezunlarından çıkar buda bi gerçek bilgisayar programlamanın zaten oluşumu matematiksel teorilerle olmakta

tanıdığım hiçibir programcı matematik bölümü mezunu değil yoksa benim tanıdıklarım korsan mı yaw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bi ÖSS yi kazan bakiim önce sonra senin için bi şeyler düşünürüz kazanamazsan seni sanayiye verecem ona göre bak nedime ablanın oğlu tıp fakultesini kazanmış sen hala aylak aylak forumlarda geziyosunnnnn
  • programcı arayan iş ilanlanlarında matematik veya bilgisayar mühendisi tercihimizdir yazar çoğunda, ayrıca programcı olmak için bilgisayar mühendisi olmaya gerek yok her bilgisayar mühendiside programcı değildir programcı derken karmaşık algoritma oluşturabilen kişi sorun çözme ve analiz yeteniği olan kişi demek istedim
  • matematik zordur.. uzak durmanı tavsiye ederim mühendislikten şaşma.. illa bilgisayarda olması şart değil.. elektrik müh. de kardeş meslektir hemde puanı daha düşük... ama matematik bölümünü asla tavsiye etmem..
  • URBAN_ROCK ne demek istiyosunki tıpı kazandı felan ne var yani daha össye çok var sana mı sorucam ne zaman ders çalışıp ne zaman nete gireceğimi öle büyüğüm gibi öğüt veremezsin oke?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cheliski

URBAN_ROCK ne demek istiyosunki tıpı kazandı felan ne var yani daha össye çok var sana mı sorucam ne zaman ders çalışıp ne zaman nete gireceğimi öle büyüğüm gibi öğüt veremezsin oke?

Adam harbi hırs yaptı ya tamam sakin ol sanayi olmasında mobilyacı olsun hadi
  • : ) urban dalgamı arıyon olayı başlatıyosun ve halan üste çıkmaya çalışıyosun ben burda bişey sordum ve amacım bilgilenmek tartışmak değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.