Şimdi Ara

Messi Ballon D'ur ödülünü alır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ne dersiniz beyler en büyük favori bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 27 Haziran 2016; 14:18:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onuda bırakmış.

• Ödül törenine bile gelemicek ne alması
  • ballon doru biilmemde ballon u alır
  • Küsmüş ballon d'or a. gelmicem demiş.
  • Onu, Şener'e vermezlerse, bıraksınlar bu işi, eyyamcı pislikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

Onu, Şener'e vermezlerse, bıraksınlar bu işi, eyyamcı pislikler.

Puskas Ödülü olmasın o?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Andres Messi

quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

Onu, Şener'e vermezlerse, bıraksınlar bu işi, eyyamcı pislikler.

Puskas Ödülü olmasın o?

He pardon, özür. xD

• zorradam kullanıcısına yanıt
    sana Cengiz Bozkurtun gülüşünden gönderiyorum güzel kardeşim.Cl de Real Madrid şampiyon olsun Ronaldo hem cl de hem ligde toplamda iki kat fazla gol atsın messiden assistdede arada nmerdeyse hiç fark olmasın.

Suarez bile messinin önünde bitirsin sezonu hala Messi en büyük ada öyle mi Bu sene Ronaldonun hiç kaçarınız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

sana Cengiz Bozkurtun gülüşünden gönderiyorum güzel kardeşim.Cl de Real Madrid şampiyon olsun Ronaldo hem cl de hem ligde toplamda iki kat fazla gol atsın messiden assistdede arada nmerdeyse hiç fark olmasın.

Suarez bile messinin önünde bitirsin sezonu hala Messi en büyük ada öyle mi Bu sene Ronaldonun hiç kaçarınız yok

41 gol 25 asist messi, 51 gol 15 asist ronaldo. Gercekten baya fark varmış. Ayrıca Ballon Dor ödülü için takvim yılına bakılıyor sezona değil ki messinin ezici üstünlüğü var 2016 ocaktan bu yana. Yinede en buyul aday ve hak eden suarezdir.

• bu sene alamaz bence

Ronaldo ve Griezman'ın şansaları eşit gibi gözüküyor griezman fransa ile şamp olursa alır yoksa Ronaldo alır portekiz kazanamsa bile
  • Şampiyonlar ligi ile Ronaldo bir adım öne geçti. Finalde vasat olmasına rağmen adam yine 16 gol attı. Griezmann ise aday olur bence ama Avrupa Şampiyonasını kazanamadığı sürece Ronaldo bırakmaz. Messi bu sene aday bile olmamalı.
  • Beyler ronaldo bu sene ne yapti da hak ediyo soler misiniz ? Bakin bu sene diyorum 2016 da bi tek almanya 8.si wolsfburg ile olan mac var

• Ronaldo
    Griezzman
    Suarez

Olmali ilk 3.

Ama fifanin messi fetisi oldugunu, kac kere haketmeden odulu aldigini biliyoruz.

Ben bu sene de alirsa sasirmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Ronaldo
    Griezzman
    Suarez

Olmali ilk 3.

Ama fifanin messi fetisi oldugunu, kac kere haketmeden odulu aldigini biliyoruz.

Ben bu sene de alirsa sasirmam.

Adam 100 gol atiyo kupasi yok hak etmedi diyorsunuz :) Ronaldo 50 gol atiyo kupasi olmasa da olur cok gol atti hak etti diyorsunuz. Fifanin gordugum en rezalet karari gecen yil sirf Ronaldo odulu alsin diye oylamayi uzatmasi kararidir. Hayatimda ilk defa boyle bir rezalete tanik olmustum :) bircok otoriteye gore hala ballon dor tarihinin en skandal olayidir. O yuzden zirlamayin messi fetisi diye. Bu yil ise Suarez dibine kadar hak etmistir bu konu tartismaya bile acik degildir.

• Niye suarez 50gol atti sampiyon oldu degil mi?

Size gore ronaldo haketmiyor da bravo bile daha cok hakediyordur.

Sneijderin hakkinin nasil yendigi hala akillardayken skandallardan bahsetmeyin isterseniz.

Ayrica messi bu sene 100gol mu atti? Haberim yokta..

• Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Birader hayatimda gordugum en itici insansin.

Tanimadigin bir adamla konusmana bak. Kafayi bozmussun ronaldo nefretiyle. Nasil saldiriyorsun.

En kisa zamanda banlanman dilegiyle bu uslubuna cevap veremicem ne yazikki..

• ronaldo 2016'da cok etkisizdi. takvim yilina bakiyorlar. sadece el clasicoda, cl'de ve euro16'da goller atti. messi ise ispanya kral kupasi ve ozellikle copa america'daki panama, abd maclarinda cok etkiliydi. bariz messi alir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Niye suarez 50gol atti sampiyon oldu degil mi?

Size gore ronaldo haketmiyor da bravo bile daha cok hakediyordur.

Sneijderin hakkinin nasil yendigi hala akillardayken skandallardan bahsetmeyin isterseniz.

Ayrica messi bu sene 100gol mu atti? Haberim yokta..

Hak etmedi diyosunuz ya eski ballon dorlarina :) bu yil suarez ronaldodan hem fazla gol atti hem fazla asist yapti, altin ayakkabiyi aldi, lig sampiyonlugu ve kupayi aldi. Ronaldonun ise sadece sampiyonlar ligi var ki gollerin tamami vasifsiz takimlara.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.