Şimdi Ara

Messi vs Robinho

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• messi
  • messi
  • tabiki messi, karşılaştırılamaz bence
  • bence tartışmasız messi
  • messi muhakkak
  • leonel messi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cristiano Ronaldo köse mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Messi
  • Robinho

Hayır şaka şaka tabii ki Messi
  • robinho gitsin halı sahada oynasın

forever messi...
  • herkes messi demiş bende şöyle sorim

messi mi?c.ronaldo mu??

bence ronaldo
  • messi ama robinho'nunda hakkını verin kıvrak ve mükemmel hareketleri var yani
  • Arada o kadar büyük bir futbol zekası farkı var ki...Robinhoda yetenek var akıl 0
  • doru valla
    quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Arada o kadar büyük bir futbol zekası farkı var ki...Robinhoda yetenek var akıl 0
  • messi robinhodan iyi,c.ronaldoda messiden,hepsinden iyisi ricardo kaka leite'.brazilya arjantin maçında attığı golü görmenizi isterim.arjantin yarısahasında messiden çalıyor topu ve kale önüne kadar sürüp yazıyor.ayrıca top sürerek koşmasına rağmen ve messinin deparına rağmen farkı açıyor.bu kadar düz oynayıpta bu kadar rahat adam geçen ve hızlı kontra atağa çıkan bi adam görmedim...
  • kaka da nerden çıktı en iyisi c.ronaldo sonra messi bence
  • insanlar yeni bir maradona o kadar çok yaratmak istiyorki messi şimdiden birçoğunun gözünde dünyanın en büyük oyuncusu, potansiyeli de var ama ben hala messi nin de sonunun saviola gibi olacağını düşünüyorum yada aimar, heleki seneye barca dan ronaldinho veya eto ayrılırsa messi ye büyük yük düşer ve bunu kaldırabileceğini sanmam, bu yüzden de gözden düşmeye başlar giderek, c.ronaldo da artık erkek gibi oynamaya başladığı için futbolu bu kadar gözde bir oyuncu haline geldi, eskisi gibi değil artık güçlü gözüküyor, robinho ise kendini izlediğim kadarıyla hiç geliştirmiyor ve sıradan brezilyalı bir oyuncu olma yolunda gidiyor, sadece bazen durduğu yerde dans eder gibi hareketler yapıyor o hareketler de adama değil de topa kendi kendine çalım atmasında yardımcı oluyor o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

insanlar yeni bir maradona o kadar çok yaratmak istiyorki messi şimdiden birçoğunun gözünde dünyanın en büyük oyuncusu, potansiyeli de var ama ben hala messi nin de sonunun saviola gibi olacağını düşünüyorum yada aimar, heleki seneye barca dan ronaldinho veya eto ayrılırsa messi ye büyük yük düşer ve bunu kaldırabileceğini sanmam, bu yüzden de gözden düşmeye başlar giderek, c.ronaldo da artık erkek gibi oynamaya başladığı için futbolu bu kadar gözde bir oyuncu haline geldi, eskisi gibi değil artık güçlü gözüküyor, robinho ise kendini izlediğim kadarıyla hiç geliştirmiyor ve sıradan brezilyalı bir oyuncu olma yolunda gidiyor, sadece bazen durduğu yerde dans eder gibi hareketler yapıyor o hareketler de adama değil de topa kendi kendine çalım atmasında yardımcı oluyor o kadar

c.ronaldo hariç tüm yazdıklarına katılıyorum
    bence c.ronaldo şişiriliyor messi veya robinho ile kıyasalnacak kadar bir yetenek yok
    tabii bu benim görüşüm
    ha unutmadan messi eğer kendini geliştirirse gelecek 10 yıl dünyada herkes onu izlemek için kuyruğa girer
    müthiş bir yetenek ama şuanda defan oyuncuları ona ronaldinho kadar önlem almıyor
    ronaldinho ayağına her topu alışında hemen arkasında bir adam onun arkasında başka bir adam hemen onun arkasında başka bir adam ....... belirirveriyor messi ye de aynısı yapılınca bakalım neler yapabilecek
    fiziği de çok güçlü olmadığı için dediğin gibi hiçbir şey yapamam ihtimali ağır basıyor ama herşeyi zaman gösterecek
    ama şuan için tabiiki de messi

• quote:

Orjinalden alıntı: karali85

kaka da nerden çıktı en iyisi c.ronaldo sonra messi bence

kakanın nerden çıktığını umarım man utd-milan maçında görmüşsündür
  • tabi ki messi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.