Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
14.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNET liyim.3 Mbit hızda High de sorunsuz izliyorum.Bu arada Blu-ray ps
  • quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Mesut bey bosuna Pc toplamayin

iBuyPower'ın SteamOs Cihazının Donanımı Açıklandı!

499 dolar . kesin sizin pc´den daha iyi ola cak

Daha önce de mini PC'ler üreten iBuyPower, bugün itibariyle iki farklı Steam Machine'ini ortaya çıkarmıştı. Gordon ve Freeman adındaki SteamOs cihazlarıyla ilgili teknik özellikler yayınlandı.

Belirtilenlere göre iBuyPower'ın üreteceği Steam Machine'ler, 499 dolardan satılacak. Bu iki donanım arasında tek fark, renk açısından karşımıza çıkacak. Steam kütüphanesindeki bütün oyunları 1080p ve 60 fps'de çalıştıracağı söylenen mini PC'nin donanımı tam olarak açıklanmasa da, bazı detaylar ortaya çıktı.

Belirtilenlere göre Gordon ve Freeman, birden fazla çekirdeğe sahip AMD tabanlı CPU kullanacak. Ekran kartı konusunda ise karşımıza AMD Radeon R9 270 çıkacak. 500 GB'lık hard diskin de yer alacağı mini PC'ler, 2014'te piyasaya sunulacak.

iBuyPower'ın satışa çıkaracağı 499 dolarlık pakette Valve'ın üreteceği Steam Controller da yer alacak. SteamOs işletim sistemi kurulu olacak olan Gordon ve Freeman'da Xbox 360 kontrolcüsü veya Oculus Rift gibi ek donanımlar kullanmak da mümkün.

mesut bey arkadaş doğru söylüyor. iBuyPower'ın steam makine cihazı sizin topladığınız sistemden daha ucuz ve daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Canlı yayına Hangout üzerinden katılıp yorum yapacak bir PC'ci bir de Konsolcu arkadaş lazım :) Kameranız ve iyi bir mikrofonunuz var ise yazın değerlendirelim.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Ooo, yayını seyretmek farz oldu. Ortalık şenlenecek, reytingler tavan yapacak.
  • dvd-rw optik sürücü seçtiniz ama ps4 te blueray sürücü var...
    burada eşit bir kıyaslama oluyor mu?
  • Mesut abi, sanırım performansa en çok etki eden faktör yazılım, donanımlar birbiirine yakın olsada yazılım performansa çok etki ediyor sanırım._?

• Mesut Bey bir sorum olacaktı
    Gtx780 Ti Referans Soğutmamı yoksa Gtx780 DirectC2 Oc i mi tavsiye edersiniz

• Bilgisayar da 1,5 yılda eskiyor işte. Her yıl da bilgisayar alınmaz ki .
  • kaç yıl götürcek peki bu pc?
  • Bu pc kaç yıl götürür hocam ?
  • Telefondan, site üzerinden izleyemiyorum!

• 1) Vatan bilgisayar'dan niye toplmadınız Mesut bey? Vatan daha ucuz.

2)AMD ekran kartı seçimi doğru mu? AMD cephesinde driver sorunları çok fazla.
  • abi ps4 te aslında ultra açması lazım çünkü ben gtx660 ın tekiyle oynayabiliyorum 7870 e denk değilmi ama nasıl oynatmıyor ilginç

• Mesut, reis intel - nvida sistem de olsun öyle karşılaştıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

1) Vatan bilgisayar'dan niye toplmadınız Mesut bey? Vatan daha ucuz.

2)AMD ekran kartı seçimi doğru mu? AMD cephesinde driver sorunları çok fazla.

reklam olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 27 Kasım 2013; 21:52:08 >
  • topladığınız pc'nin özelliklerini resim olarak ekleyebilirmisin
  • Orjinal windows eklemek gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granis -- 27 Kasım 2013; 21:53:22 >
  • neden intel toplamadın mesut abi. Amd de sürücü güncellemesi sorunu yok mu ?

• AMD'nin ekran kartlı işlemcileri daha karlı olmaz mı?
  • abi az 100 lira az mı güncel bi orjinal oyun parası

• Abi konu ile ilgilide Şu anda 7850 var bende lakin bende ana kartım 2.0 PC'M 3.0 arada çok fark olurmu ? Performasn ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.