Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
14.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Opera kullan abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Beyler ben de çok uzun bir zaman pc oyuncusu oldum fakat cidden klavye ve mouse ile istediğin oyunu indirip oynamak bir zamandan sonra zevk vermiyor.Üstelik pc'm 46'' tv'ye bağlı.Hafif loş bir ışıkta,klimayı açıp uzanarak gamepad ile o god of war oynama zevkini bana şuana kadar hiçbir pc,hiçbir oyunda vermedi.

Herkes oyun fiyatlarına takılmış.Pc'de korsan kullanabiliyorsan bunda da korsan kullanabiliyorsun.Cfw ve jtag olayları var.Ben online oynamak için hiç böyle birşeye kalkışmadım ki ihtiyacımda olmadı.Ps plus sağoslun

Ps4'te alacam.İlk 1 yıl fifa 14 ve inf. second son oyunuyla idare edecem.Zaten 1 yıl sonra oyun konusunda bayağı yardımcı olur + kardeşlik var.75 tl'ye Gta V alabiliyoruz.

Oyun fiyatlarına takılan herkes korsan kullanan kişiler değil. Mesela ben de oyun fiyatlarından dolayı Xbox 360 sahibi olduğum halde konsolda oynamayı fazla tercih etmiyorum. Ama PC'de de zorda kalmadıkça korsan kullanmam.

Şimdi PS4'ün çıkış oyunları 200 TL olarak açıklandı. Konsolun kendisi 1400 TL. Herkes PC'ye pahalı der ama konsol oyunlarının fiyatlarını görmezlikten gelir.

Geçen hafta Humble Bundle'da Batman: Arkham City, Batman: Arkham Asylum, LOTR: War in the North ve F.E.A.R. serisinin bütün oyunları sadece 6 dolara satıldı. Böyle bir kampanyayı hangi konsolda görebilirsiniz başka? Veya daha 4 dakika önce Steam'de sonbahar indirimleri başladı. Metacritic ortalaması 81 olan Sleeping Dogs %80 indirimde. Amazon'da "Neslin oyunu" ödülü alan Skyrim 7.5 dolara satılıyor.

Hocam şu oyunları Tr'den alan kalmadı zaten.Mario128,tronix vb. birsürü site var.60 dolar + küçük bir kargo parası.

Konsol = 1400
    2 oyun = 240

= 1640 TL

Pc(Sıfırdan) = 3000 TL
    Oyunlar = 10 TL ile 100 TL arası

(Gamer klavye filan saymıyorum bile)

Korsan olayı konsollar içinde var.Kimse PC oyunlar bedava konsol 100 tl gibi lagaluga yapmasın.

1 yıl sonra ps plus adam gibi oyunlar verecek ve oyun alma gibi bir ihtiyacımız pek olmayacak.Bazıları güncel oyun oynayamzsın diyor.Ben steam'de bile güncel oyunları 5-10 dolara alamıyorum zaten.

Kardeş yanlış yazmışsın pc 10 bin lira.Gecen arabayı sattım pc almak içinŞuan 1800-2000 liralık bir masaüstü pc ile son oyunları takılmadan oynayabilirsin.3 binmiş

Ps4 almaya karar vermeden önce açtığım ''Battlefield 4'ü Full Ayarda Oynamak İçin Pc Toplamak İstiyorum'' adlı bir konuda bana 2500 ve 3000 arası fiyat verdiler.Ben onların yalancısıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Zor olmuyor mu bu kadar ışığı falan ayarlamak sizin için? Ev ortamı benim daha çok hoşuma gidiyordu. Böyle olunca sizi zora sokmuşuz gibi geliyor :(

Işık yok. Arkaya perde konuluyor ve perdenin renginde olan tona farklı bi görüntü verilmesi sağlanarak bu görüntü oluşturuluyor

Demin dinlemediniz herhalde tam ensemin orada ışık var dedi Mesut Abi. Ayrıca bu yeşil perdeyle ilgili bir program izlemiştim. Sorunsuz bir şekilde çalışması için en az 3 farklı açıdan ışık ayarlanması gerekiyor. Zaten Mesut Abinin twitterda koyduğu bir fotoğrafta da bilgisayar masasında 1 tane arkada da 2 tane lamba vardı.

• abi kendi evindeki pc sistem özelliklerini söylermisin

• hocam benim bikaç sorum olucak, 3d monitör mü tv mi alma kararı vermek istiyorum yoğun oyun oynuyorum, rx290 çıkış fiyatı ne kadar civarında çıkacak ve 3d desteği bu kartlarda oluyormu

• Birkaç tane sorum olacak.Öncelikle merhaba.Sizin şu GÖREV Mars II’deki sistem ne oldu?Sistem bileşenlerini birleştirmek ile ilgili detaylı bir video çekicekmisiniz?DH Ofisini ve kendinizle ilgili bir video çekicekmisiniz?5S incelemesi ne zaman gelicek?5S incelemesinde iPhone 5 ile karşılaştırma olucakmı?Yeni nesil konsollarda’da canlı yayın yapıcakmısınız?Eğer yapıcak olursanız hangi konsolda ağırlıklı olucak bu oyunlar bende bu tercihi sizin tercihizize göre yapıcam.Ben şu anda iPhone 5 kullanıyorum pil ömrü azaldı bataryanın deforme olmuş olabileceğini düşünüyorum ve home button’um da biraz garip oldu tık tık ses yapıyo.Ürünü Elektro Word’den aldım garanti kapsamında bunları değiştire bilirlermi.Bu işlemi türkiyede yapabiliyolarmı?

• konu dışı ama ethernet kablolarındaki cat 5 cat 5e cat 6 ve cat 7 farkı nedir... ve cat 7 kabloyu en uygun nereden bulabilirim

• yayına çıkmadan önce makyaj falan yapılıyormu size makyöz var mı tv de
  • Önünüzde kaç tane monitör var ? Sürekli ordan oraya bakıyorsunuz merak ediyorum.
  • Abi video incelemelerdeki arka plandaki ana haber gibi olan efekti senin bu yeni nesil görsellerle değiştirseniz çok güzel olur. Kaç senedir aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

abi kendi evindeki pc sistem özelliklerini söylermisin

Forum hesabında yazıyor:

CPU Intel Core i7 x980
    Anakart ASUS X58 Rampage III Black Edition
    Bellek 3x2GB DDR3 1333MHz
    VGA Nvidia GTX480 + PhysX için 9500GT
    Monitör LG 32
    Kasa Thermaltake Armor+
    Klavye Razer Lycosa
    Fare Razer DeathAdder
    HDD 128GB SSD + 1TB Depolama
  • aşure hazır beklemedeyim
  • ps4 cafe açmak sizce mantıklımı sıfırdan kafe açsam iş yapabilirmiyim ki internet kafeler ve ps3 kafeler yavaş yavaş kapanırken ben ps4 kafe ile iş yapabilirmiyim açsam

• görüntü donmaya başladı

edit: düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 27 Kasım 2013; 21:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

aşure hazır beklemedeyim

Hocam yapma ya, canım aşure istedi.
  • mesut abi sizdeki cihaz japonya yapımı mı? pal konsollar japonya yapımı mı olacak?

13 aralık da türkiyede stok sıkıntısı olacak mı bilginiz var mı?
  • ps 4 nün tadı ayrı olur ancak 1400 tl ye pc daha mantıklı bence oyunlar daha ucuz çünkü

• sa mesut abi ben 3 hafta önce xbox 360 aldım şimdilik çok memnunum görüntü kalitesi falan beni çok tatmin etti peki xbox 360 bizi daha ne kadar götürür cevaplarsanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin
  • Mesut Bey, linkteki gibi bir cihaz almayı düşünüyorum. Radyosu da olması dolayısıyla TRT bandrolü vs. durumlarından gümrükte sorun yaşar mıyım?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.