Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
14.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hocam arka planı değiştir be sahil falan :D

• hocam sorulara başlayabilirmiyiz

• firmalar pc yi ön plana çıkaracak pc nin tüm gücünü kullanıcak exc bir oyun yapmadığından pc nin gücü hiç bir zaman gün yuzune çıkmıyor...
  • PS4 kardeslik olayini acar misin mesut abi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Beyler ben de çok uzun bir zaman pc oyuncusu oldum fakat cidden klavye ve mouse ile istediğin oyunu indirip oynamak bir zamandan sonra zevk vermiyor.Üstelik pc'm 46'' tv'ye bağlı.Hafif loş bir ışıkta,klimayı açıp uzanarak gamepad ile o god of war oynama zevkini bana şuana kadar hiçbir pc,hiçbir oyunda vermedi.

Herkes oyun fiyatlarına takılmış.Pc'de korsan kullanabiliyorsan bunda da korsan kullanabiliyorsun.Cfw ve jtag olayları var.Ben online oynamak için hiç böyle birşeye kalkışmadım ki ihtiyacımda olmadı.Ps plus sağoslun

Ps4'te alacam.İlk 1 yıl fifa 14 ve inf. second son oyunuyla idare edecem.Zaten 1 yıl sonra oyun konusunda bayağı yardımcı olur + kardeşlik var.75 tl'ye Gta V alabiliyoruz.

Oyun fiyatlarına takılan herkes korsan kullanan kişiler değil. Mesela ben de oyun fiyatlarından dolayı Xbox 360 sahibi olduğum halde konsolda oynamayı fazla tercih etmiyorum. Ama PC'de de zorda kalmadıkça korsan kullanmam.

Şimdi PS4'ün çıkış oyunları 200 TL olarak açıklandı. Konsolun kendisi 1400 TL. Herkes PC'ye pahalı der ama konsol oyunlarının fiyatlarını görmezlikten gelir.

Geçen hafta Humble Bundle'da Batman: Arkham City, Batman: Arkham Asylum, LOTR: War in the North ve F.E.A.R. serisinin bütün oyunları sadece 6 dolara satıldı. Böyle bir kampanyayı hangi konsolda görebilirsiniz başka? Veya daha 4 dakika önce Steam'de sonbahar indirimleri başladı. Metacritic ortalaması 81 olan Sleeping Dogs %80 indirimde. Amazon'da "Neslin oyunu" ödülü alan Skyrim 7.5 dolara satılıyor.

Hocam şu oyunları Tr'den alan kalmadı zaten.Mario128,tronix vb. birsürü site var.60 dolar + küçük bir kargo parası.

Konsol = 1400
    2 oyun = 240

= 1640 TL

Pc(Sıfırdan) = 3000 TL
    Oyunlar = 10 TL ile 100 TL arası

(Gamer klavye filan saymıyorum bile)

Korsan olayı konsollar içinde var.Kimse PC oyunlar bedava konsol 100 tl gibi lagaluga yapmasın.

1 yıl sonra ps plus adam gibi oyunlar verecek ve oyun alma gibi bir ihtiyacımız pek olmayacak.Bazıları güncel oyun oynayamzsın diyor.Ben steam'de bile güncel oyunları 5-10 dolara alamıyorum zaten.

Kardeş yanlış yazmışsın pc 10 bin lira.Gecen arabayı sattım pc almak içinŞuan 1800-2000 liralık bir masaüstü pc ile son oyunları takılmadan oynayabilirsin.3 binmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• patron yenge kızmıyor mu sana böyle? biz seni daha çok görüyoruz valla
  • Yayının daha sonra tekrarını yayınlarsanız çok sevinirm, çünkü ben dahil bi çok kişi galatasaray maçını izleyecek, teşekkürler

• Zor olmuyor mu bu kadar ışığı falan ayarlamak sizin için? Ev ortamı benim daha çok hoşuma gidiyordu. Böyle olunca sizi zora sokmuşuz gibi geliyor :(

• iphonedo hareketlerine döndü adam :D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Zor olmuyor mu bu kadar ışığı falan ayarlamak sizin için? Ev ortamı benim daha çok hoşuma gidiyordu. Böyle olunca sizi zora sokmuşuz gibi geliyor :(

Işık yok. Arkaya perde konuluyor ve perdenin renginde olan tona farklı bi görüntü verilmesi sağlanarak bu görüntü oluşturuluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

1400 lira konsola verip 7 yıl kullanmak varken 3000 tl'ye pc toplayıp her yıl 1000 lira masraf saçmalık.Konsollarda korsan oyun oynatır fakat ben orijinal kullanma taraftarıyım.1 yıllık ps plus bana gayet yetiyordu.

tabi tabi 1400 konsola ver.
    10 tane oyun alsan 200 tl den 2000 tl yapar.
    3400 tl ye gelir konsolun.
    senede hadi en az 10 oyun oyna daha fazla oynarsınya 2000 tl bayılacaksın her sene konsoluna oyun için.

pc bu oyunların orj lerini 50 70 tl arası rahatlıkla bulabilirsin.

Forumun çeşitli yerlerinde konsol düşmanlığı amacıyla mesajlarını görüyorum kişisel fikirlerini bu denli kanıtlanmış gerçekler olarak lanse etmek yerine şahsi fikirmiş gibi beyan etmen daha doğru olur.

Herkesin seçimi, kendine uygun olanı tercih etmesidir buna düşmanlık boyutunda cevaplarla bilmeyenide yanlış yönlendirme.

Konsol oyunlarının 200 tl olduğu doğru psn gibi bir durum var bilmem farkındamısınız ama us psn ile 120 tl gibi bir fiyata düşüyor oyunlar.

Ben şahsi fikrimi söyleyeyim bilgisayarmış windows muş bunlarla alakadar olmak istemiyorum binbir türlü hata ile karşılaşma ihtimali çok yüksektir. Pc de pc ye bakım sistem güncellemesi yılda bir ekran kartı almak gibi angarya işlerle uğraşmak istemiyorum geçerim koltuğuma yatarım keyifle oyun oynarım bu benim kendi düşüncemdir fakat bu düşünceyi oyun açısından bakarak söylüyorum pc olmayan bir ev olamaz günümüz şartlarında.

Konsolda ise amaç oyun oynamaktır 10 tane oyuna ne gerek var ? fifa, bf, gta gibi 3 oyun seni 1 yıl götürür ayrıca psn plus üyeliğin var ise neredeyse her ay bir kaç oyun ücretsiz oluyor veya çok çok uygun fiyatlara alınabiliyor. Ben oyun oynamak için pc tercih etmiyorum fakat pc ve internet olmadan günümüzde yaşamak güç bir durum.

Bazı arkadaşlar iyi bir sistem topluyor ve konsola düşman oluyorlar sırf topladıkları sistemi küçültmek istememek için. İnsan kendine yediremeyebilir ama böyle düşmanca sağda solda sürekli aleyhinde konuşmakda yanlış bir tutum

Herkesin tercihinde mutlu olması dileklerimle

• yayın net akıcı ttnet 8 mbit
  • hocam benim bikaç sorum olucak, 3d monitör mü tv mi alma kararı vermek istiyorum yoğun oyun oynuyorum, rx290 çıkış fiyatı ne kadar civarında çıkacak ve 3d desteği bu kartlarda oluyormu

• Last of Us ı neden bıraktın?

• Tamda mac zamanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamansız zamansız yayın yapıyosunuz
  • Birkaç tane sorum olacak.Öncelikle merhaba.Sizin şu GÖREV Mars II’deki sistem ne oldu?Sistem bileşenlerini birleştirmek ile ilgili detaylı bir video çekicekmisiniz?DH Ofisini ve kendinizle ilgili bir video çekicekmisiniz?5S incelemesi ne zaman gelicek?5S incelemesinde iPhone 5 ile karşılaştırma olucakmı?Yeni nesil konsollarda’da canlı yayın yapıcakmısınız?Eğer yapıcak olursanız hangi konsolda ağırlıklı olucak bu oyunlar bende bu tercihi sizin tercihizize göre yapıcam.Ben şu anda iPhone 5 kullanıyorum pil ömrü azaldı bataryanın deforme olmuş olabileceğini düşünüyorum ve home button’um da biraz garip oldu tık tık ses yapıyo.Ürünü Elektro Word’den aldım garanti kapsamında bunları değiştire bilirlermi.Bu işlemi türkiyede yapabiliyolarmı?

• Mesut abi benle gta 5 oynamak için konsol alcam xbox 360 mı alıyım ps4 mü gönlüm ps 4 ten yana lütfen cevapla hiç cevaplamiyorsun

• ps3 ve xbox360 çıktığı dönemlerdeki ekran kartlarının tdp değerlerini yazıyorum

gtx 7800 86 watt
    radeon x1950xtx 125 watt

Günümüzdeki gtx780ti 250 watt

Üstüne birde crossfire ve sli teknolojisinin gelişimi ve çift gpu lu ekran kartlarını da eklersek bunun ucu bucağı olmaz. eskisi gibi 125wattlık ekran akrtları pc de olsaydı yine konsollar her türlü ezerdi. Kısaca pc deki grafikler bu saatten sonra her zman üstün olacaktır. Ancak

-Online moddaki hileciler
    -Pc versiyonların dandik portları
    -Oyunların gecikmesi bazen hiç çıkmaması

Gibi grafikten daha önemli sorunlarla pc kullanıcıları her zaman mağdur olacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 27 Kasım 2013; 21:25:31 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.