Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
14.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz bence olaya geniş açıdan bakmıyorsunuz belli ki pc ye gareziniz var yorumlarınızdan ben bunu anladım.

''Bu saatten sonra çocuk gibi yok masaydı, yok sandalyeydi, yok kabloydu, kasaydı, fan sesiydi uğraşmam. Veririm parası neyse adam gibi oynarım oyunumu.''

Nereden çıkardın dersen diye yorumundan burayı paylaştım. Ben pc tercih ediyorum nedenlerini yazdım az önce, sizde yazın tabi ki ancak böyle benzetmeler hoş olmuyor.

Konuya gelecek olursak bende açıyorum grid'i alıyorum kablosuz gamepad i oturuyorum koltuğa oynuyorum oyunumu ben bunu anlamıyorum zaten pc'de neden gamepad yokmuş gibi davranılıyor. Hack&slash, adventure, platform, yarış, spor oyunlarını gamepad ile oynarım.Size illa pc ye geçin o daha güzel filan da demiyorum sadece akılda böyle kalmasın istiyorum pc de de o bahsettiğiniz keyif yapılabiliyor.

• Bu konu uzar gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gambit_Poker

@Giannizzero Siz bence olaya geniş açıdan bakmıyorsunuz belli ki pc ye gareziniz var yorumlarınızdan ben bunu anladım. Bu saatten sonra çocuk gibi yok masaydı, yok sandalyeydi, yok kabloydu, kasaydı, fan sesiydi uğraşmam. Veririm parası neyse adam gibi oynarım oyunumu. Nereden çıkardın dersen diye yorumundan burayı paylaştım. Ben pc tercih ediyorum nedenlerini yazdım az önce, sizde yazın tabi ki ancak böyle benzetmeler hoş olmuyor. Konuya gelecek olursak bende açıyorum gridi alıyorum kablosuz gamepad i oturuyorum koltuğa oynuyorum oyunumu ben bunu anlamıyorum zaten pcde neden gamepad yokmuş gibi davranılıyor. Hack&slash, adventure, platform, yarış, spor oyunlarını gamepad ile oynarım.Size illa pc ye geçin o daha güzel filan da demiyorum sadece akılda böyle kalmasın istiyorum pc de de o bahsettiğiniz keyif yapılabiliyor.

Valla ben de anlamadım arkadaşım neden kol yok gibi davranıyorlar. Ben de kablosuz kol kullanıyorum. Exc. falan dense anlaycağım. Onun için konsol aldığım zaman da vardır. Lakin kolu için, rahatlığı için hiç aldığımı hatırlamıyorum. Tercih meselesi. Parasını verdin mi Pc de rahattır bana göre.

• grezimonk kullanıcısına yanıt
    2008 yılına kadar üretilen konsolların hepsi ya bozuldu ya da bir gün bozulacak.

2008'den sonraki konsollarda 3k hatası diye bir şey yok.

Ayrıca fat kasa PS3'lerin de hepsi ya bozuluyor(anakart yanıyor) ya da bozulmayan 3-5 tane de elbet bir gün bozulacak.

Aynı şey yani, boş konuşma yapacaksak cevap çok.

Fat kasa PS3'ü olup anakartı yananlardan biri de benim, tüm Fat kasalar bozuluyor, bozulmayan da aynı 2005-2008 üretim Xbox'lar gibi ya yarın yada öbürgün bozulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

quote:

Orijinalden alıntı: fatates

konsol almak sorun değil de konsolların oyunlarını karşılamak insana çok koyuyor.tamam ben de korsan oyun taraftarı değilim,pc'de orjinal oyunları kullanıyorum ama aldığım oyunlar hep indirimden oluyor ve bir kaç ay geç oynuyorum o kadar.konsollarda böyle şansın pek olmadığını düşünürsek ülkemizde konsollar tamamıyla lüks gibi geliyor bana

Sürekli değişip yenilenen pc sistemlerine ayak uydurmak bence asıl lüks olan.

konsollarda 30 fps ile oynamak BANA GÖRE takılıyormuş gibi geliyor.yüksek fps'ye alışan insanlar da bunu fark edebilir diye tahmin ediyorum.günümüz şartlarında 550 liralık bir ekran kartı şu an hemen hemen çoğu oyunu 30+ fps de oynatır.
    konsola vurduğumuzda bu 5 oyun parası demek.varın siz kıyaslayın aradaki farkı hocam
    Tamamıyla kendi görüşümdür tabii,aksine karşı çıkmıyorum ama bana göre böyle durum

• Mesut reyiz. Tarikat kur müridin olalım
  • Sık sık böyle programlar yapmanızı istiyorum. Dizi gibi bağımlısı oldum ben bu adamların :D Yalnız 9.30 çok geç. Sonrakileri biraz erken yaparsanız daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

TR'de satıldığında son demini yaşıyordu... %60 hatalı üretimden dolayıda en nefret edilen konsol... TR'de satmadı nesine inanmıyorsun?

Hayatında xbox'ı görse bomba sanan kişilere laf anlatmaktan bıktım fakat yine de belirteyim 2008 jasper üretimli konsollardan bu yana 3 kırmızı hatası yok, 5 yıldır jasper fat makina kullanıyorum oynamadığım oyun yok cihaz sapasağlam duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 27 Kasım 2013; 19:46:24 >
  • Konsol oyunlari 1080p 60 fps sabit calisiyor bu gucu veremedikleri oyunu 720p den upscale ediyorlar ama 60 fps yi koruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

TR'de satıldığında son demini yaşıyordu... %60 hatalı üretimden dolayıda en nefret edilen konsol... TR'de satmadı nesine inanmıyorsun?

Hayatında xbox'ı görse bomba sanan kişilere laf anlatmaktan bıktım fakat yine de belirteyim 2008 jasper üretimli konsollardan bu yana 3 kırmızı hatası yok, 5 yıldır jasper fat makina kullanıyorum oynamadığım oyun yok cihaz sapasağlam duruyor.

Haklı.PS kulllandım bu nesilde çoğunlukla ama Xbox'ımı 2006'nın sonlarına doğru aldım hala sapasağlam duruyor Gears of War falan oynamak için arada açıyorum hiç sorun yok.

• Beyler ben de çok uzun bir zaman pc oyuncusu oldum fakat cidden klavye ve mouse ile istediğin oyunu indirip oynamak bir zamandan sonra zevk vermiyor.Üstelik pc'm 46'' tv'ye bağlı.Hafif loş bir ışıkta,klimayı açıp uzanarak gamepad ile o god of war oynama zevkini bana şuana kadar hiçbir pc,hiçbir oyunda vermedi.

Herkes oyun fiyatlarına takılmış.Pc'de korsan kullanabiliyorsan bunda da korsan kullanabiliyorsun.Cfw ve jtag olayları var.Ben online oynamak için hiç böyle birşeye kalkışmadım ki ihtiyacımda olmadı.Ps plus sağoslun

Ps4'te alacam.İlk 1 yıl fifa 14 ve inf. second son oyunuyla idare edecem.Zaten 1 yıl sonra oyun konusunda bayağı yardımcı olur + kardeşlik var.75 tl'ye Gta V alabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Beyler ben de çok uzun bir zaman pc oyuncusu oldum fakat cidden klavye ve mouse ile istediğin oyunu indirip oynamak bir zamandan sonra zevk vermiyor.Üstelik pc'm 46'' tv'ye bağlı.Hafif loş bir ışıkta,klimayı açıp uzanarak gamepad ile o god of war oynama zevkini bana şuana kadar hiçbir pc,hiçbir oyunda vermedi.

Herkes oyun fiyatlarına takılmış.Pc'de korsan kullanabiliyorsan bunda da korsan kullanabiliyorsun.Cfw ve jtag olayları var.Ben online oynamak için hiç böyle birşeye kalkışmadım ki ihtiyacımda olmadı.Ps plus sağoslun

Ps4'te alacam.İlk 1 yıl fifa 14 ve inf. second son oyunuyla idare edecem.Zaten 1 yıl sonra oyun konusunda bayağı yardımcı olur + kardeşlik var.75 tl'ye Gta V alabiliyoruz.

Oyun fiyatlarına takılan herkes korsan kullanan kişiler değil. Mesela ben de oyun fiyatlarından dolayı Xbox 360 sahibi olduğum halde konsolda oynamayı fazla tercih etmiyorum. Ama PC'de de zorda kalmadıkça korsan kullanmam.

Şimdi PS4'ün çıkış oyunları 200 TL olarak açıklandı. Konsolun kendisi 1400 TL. Herkes PC'ye pahalı der ama konsol oyunlarının fiyatlarını görmezlikten gelir.

Geçen hafta Humble Bundle'da Batman: Arkham City, Batman: Arkham Asylum, LOTR: War in the North ve F.E.A.R. serisinin bütün oyunları sadece 6 dolara satıldı. Böyle bir kampanyayı hangi konsolda görebilirsiniz başka? Veya daha 4 dakika önce Steam'de sonbahar indirimleri başladı. Metacritic ortalaması 81 olan Sleeping Dogs %80 indirimde. Amazon'da "Neslin oyunu" ödülü alan Skyrim 7.5 dolara satılıyor.

Ayrıca oyun satışlarını konsol vs PC bazında karşılaştıran arkadaşlara da değineyim. O verilerin %90'ına dijital platformlarda yapılan satışlar dahil edilmiyor. Yani Steam'den, Origin'den, Battle.net'ten yapılan satışlar dahil değil oradaki verilere. Bu veriler direkt olarak platform sahiplerinin elinde bulunuyor. Mesela Blizzard Battle.net'in sahibi. Diablo 3 de dijital ortamlarda sadece Battle.net'ten satılıyor. Bu ay Diablo 3'ün 14 milyon sattığı açıklandı. Bunun 12 milyonu PC'ye ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 27 Kasım 2013; 20:08:47 >

• Kablosuz hdmi denen bir şey var.Kasayı koyuyorum bağlıyorum tv ye.Microsoft 3000 var kablosuz set.Al sana konsol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    gerçekler acıdır... XBOX360 8 yıl sonra modası geçtikten sonra geldi... XBONE içinde aynısı olacak... satmıyor değil getirilmiyor...
    xbox 360 o kadar mükemmel ise niye buhttp://www.youtube.com/results?search_query=xbox+360+vs+gun&sm=3
    liste var...

bak elin Rus'u ne yapıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Beyler ben de çok uzun bir zaman pc oyuncusu oldum fakat cidden klavye ve mouse ile istediğin oyunu indirip oynamak bir zamandan sonra zevk vermiyor.Üstelik pc'm 46'' tv'ye bağlı.Hafif loş bir ışıkta,klimayı açıp uzanarak gamepad ile o god of war oynama zevkini bana şuana kadar hiçbir pc,hiçbir oyunda vermedi.

Oyun fiyatlarına takılan herkes korsan kullanan kişiler değil. Mesela ben de oyun fiyatlarından dolayı Xbox 360 sahibi olduğum halde konsolda oynamayı fazla tercih etmiyorum. Ama PC'de de zorda kalmadıkça korsan kullanmam.

Şimdi PS4'ün çıkış oyunları 200 TL olarak açıklandı. Konsolun kendisi 1400 TL. Herkes PC'ye pahalı der ama konsol oyunlarının fiyatlarını görmezlikten gelir.

Geçen hafta Humble Bundle'da Batman: Arkham City, Batman: Arkham Asylum, LOTR: War in the North ve F.E.A.R. serisinin bütün oyunları sadece 6 dolara satıldı. Böyle bir kampanyayı hangi konsolda görebilirsiniz başka? Veya daha 4 dakika önce Steam'de sonbahar indirimleri başladı. Metacritic ortalaması 81 olan Sleeping Dogs %80 indirimde. Amazon'da "Neslin oyunu" ödülü alan Skyrim 7.5 dolara satılıyor.

Hocam şu oyunları Tr'den alan kalmadı zaten.Mario128,tronix vb. birsürü site var.60 dolar + küçük bir kargo parası.

Konsol = 1400
    2 oyun = 240

= 1640 TL

Pc(Sıfırdan) = 3000 TL
    Oyunlar = 10 TL ile 100 TL arası

(Gamer klavye filan saymıyorum bile)

Korsan olayı konsollar içinde var.Kimse PC oyunlar bedava konsol 100 tl gibi lagaluga yapmasın.

1 yıl sonra ps plus adam gibi oyunlar verecek ve oyun alma gibi bir ihtiyacımız pek olmayacak.Bazıları güncel oyun oynayamzsın diyor.Ben steam'de bile güncel oyunları 5-10 dolara alamıyorum zaten.

• Playstation 4'ün çıkış oyunları nerede 200 TL olarak açıklandı yazabilir misiniz? Bir de merak ettiğim konu, çıkış oyunları 200 TL olarak açıklandıysa, neden Türkiye PSN Store'da 200 TL değiller.

İlaveten Türkçe oyunlar hariç bir çok kişi yurt dışından oyunlarını alıyor. Bakınız;http://mariio128.com www.tronixweb.com
  • Aşağı yukarı haklısın yazdıklarında ama son cümle zorlama olmuş. Pc oyun satışını örneklendirecem diye Diablo'ya gitmişsin. Bırakta Diablo da PC'de satsın. Ama yazına bir konsol oyuncusu olarak katılıyorum. Malesef ne XLive nede PSN bir Steam'in yaptığının çeyreğini yapamıyor.
  • cevap: ikiside.

Ama önce paran varsa ne rahat.

Pv=nrt

yani talis talis talis

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Kutulu fiyatları 200 TL. Tabi Türkiye'de böyle. Zaten kutulu alacak olan da TR'den almaz . Psn fiyatları maksimum 185'te. Avrupa için PSN'de fiyat düzenlemeleri yapılacakmış resmi çıkıştan sonra ama Türkiye'ye etkisi olur mu acaba bakacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Playstation 4'ün çıkış oyunları nerede 200 TL olarak açıklandı yazabilir misiniz? Bir de merak ettiğim konu, çıkış oyunları 200 TL olarak açıklandıysa, neden Türkiye PSN Store'da 200 TL değiller.

İlaveten Türkçe oyunlar hariç bir çok kişi yurt dışından oyunlarını alıyor. Bakınız;http://mariio128.com www.tronixweb.com

PS4'ün Türkçe gelecek dört oyunu da 199 TL'den satışa çıkacak. Resmi basın bülteninde açıklanmıştı. (http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Playstation_4e_Dort_Turkce_Oyun_Geliyor-46299.htm ) Sony'nin diğer oyunlarına da 170 TL - 200 TL aralığı verildi Mustafa Yiğit tarafından.

Yurt dışı kaynaklarını biliyorum ben de tabiki, ona bir sözüm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 27 Kasım 2013; 20:25:44 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.