Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
14.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grezimonk

gerçekler acıdır... XBOX360 8 yıl sonra modası geçtikten sonra geldi... XBONE içinde aynısı olacak... satmıyor değil getirilmiyor...
    xbox 360 o kadar mükemmel ise niye buhttp://www.youtube.com/results?search_query=xbox+360+vs+gun&sm=3
    liste var...

bak elin Rus'u ne yapıyor?

xbox360'ın mükemmel olup olmamasıyla paylaştığınız video'yu nasıl ilişkilendirdiniz bilmiyorum ama, eklediğim video'lara bir zahmet bakıp, neden insanların bu tarz şeyler yaptığını düşünün derim.

http://www.youtube.com/watch?v=mGdsZSLoSnk

http://www.youtube.com/watch?v=5dvWGY2bAd0

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC Beyler ben de çok uzun bir zaman pc oyuncusu oldum fakat cidden klavye ve mouse ile istediğin oyunu indirip oynamak bir zamandan sonra zevk vermiyor.Üstelik pcm 46 tvye bağlı.Hafif loş bir ışıkta,klimayı açıp uzanarak gamepad ile o god of war oynama zevkini bana şuana kadar hiçbir pc,hiçbir oyunda vermedi. Herkes oyun fiyatlarına takılmış.Pcde korsan kullanabiliyorsan bunda da korsan kullanabiliyorsun.Cfw ve jtag olayları var.Ben online oynamak için hiç böyle birşeye kalkışmadım ki ihtiyacımda olmadı.Ps plus sağoslun Ps4te alacam.İlk 1 yıl fifa 14 ve inf. second son oyunuyla idare edecem.Zaten 1 yıl sonra oyun konusunda bayağı yardımcı olur + kardeşlik var.75 tlye Gta V alabiliyoruz.
    Oyun fiyatlarına takılan herkes korsan kullanan kişiler değil. Mesela ben de oyun fiyatlarından dolayı Xbox 360 sahibi olduğum halde konsolda oynamayı fazla tercih etmiyorum. Ama PCde de zorda kalmadıkça korsan kullanmam. Şimdi PS4ün çıkış oyunları 200 TL olarak açıklandı. Konsolun kendisi 1400 TL. Herkes PCye pahalı der ama konsol oyunlarının fiyatlarını görmezlikten gelir. Geçen hafta Humble Bundleda Batman: Arkham City, Batman: Arkham Asylum, LOTR: War in the North ve F.E.A.R. serisinin bütün oyunları sadece 6 dolara satıldı. Böyle bir kampanyayı hangi konsolda görebilirsiniz başka? Veya daha 4 dakika önce Steamde sonbahar indirimleri başladı. Metacritic ortalaması 81 olan Sleeping Dogs %80 indirimde. Amazonda Neslin oyunu ödülü alan Skyrim 7.5 dolara satılıyor. Ayrıca oyun satışlarını konsol vs PC bazında karşılaştıran arkadaşlara da değineyim. O verilerin %90ına dijital platformlarda yapılan satışlar dahil edilmiyor. Yani Steamden, Originden, Battle.netten yapılan satışlar dahil değil oradaki verilere. Bu veriler direkt olarak platform sahiplerinin elinde bulunuyor. Mesela Blizzard Battle.netin sahibi. Diablo 3 de dijital ortamlarda sadece Battle.netten satılıyor. Bu ay Diablo 3ün 14 milyon sattığı açıklandı. Bunun 12 milyonu PCye ait.

PC´de hepsi dijital peki kutulu olarak ? Türkiye´de Evet PC oyunculugu adina demek tam olmazda oyunculuk adina iyi birsey fakat Türkiye´de.
    Avrupa´da ve Amerika´da ikinci el piyasasi insanlarin el verdigi ölcüde satiliyor ben dahil burda yok vergisi KDV´si Ötv´si satan magzanin Kâri.
    PC´den bunlar alinmiyor üstelik kutulu bile olsa icinde dijital kurulum oldugu icin.demek istedigim Türkiyede insanlarin alabilecek durumda ciksa bu oyunlar korsana bile gerek kalmayacak senin dedigin gibi.Dijital satilan oyunlarda yok degil tabi belli araliklarda Kampanyalar.Yoksa Konsolarda fiyat konusunda farkli degil.

@Speed-Step @BelieveMe

• quote:

gerçekler acıdır... XBOX360 8 yıl sonra modası geçtikten sonra geldi... XBONE içinde aynısı olacak... satmıyor değil getirilmiyor...
    xbox 360 o kadar mükemmel ise niye buhttp://www.youtube.com/results?search_query=xbox+360+vs+gun&sm=3
    liste var...

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

liste var...

xbox360'ın mükemmel olup olmamasıyla paylaştığınız video'yu nasıl ilişkilendirdiniz bilmiyorum ama, eklediğim video'lara bir zahmet bakıp, neden insanların bu tarz şeyler yaptığını düşünün derim.

http://www.youtube.com/watch?v=mGdsZSLoSnk

http://www.youtube.com/watch?v=5dvWGY2bAd0

Alıntıları Göster
    İstanbul Kadıköy ve Sirkeci dolaylarında bu oyunlar kutulu olarak 149 ile 169 TL arasında "şu an için" satılmakta. Sanırım sizin bahsettiğiniz fiyatlar Aralın getirdiği ve Teknosa, Bimeks ve diğer teknoloji marketlere ait fiyatlar.

Cevap için teşekkürler.

BelieveMe

Size de teşekkür ederim.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    red ring çözümü varmış... ama uygulaması zor sayılır... termal macunu değiştirince geçiyormuş... adam niye bunu denememiş ki?
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Onlar spot ürün fiyatları. Evet spot ürünler o fiyat aralığında olur. TR oyunları Aral ve Teknosa gibi mağazalarda oluyor.
  • Cegirdek gagoz hazirlansin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720p 30fps post aa olan oyunlarla
    1080p/2k/4k 60-120 fps sgssaa txaa gibi teknolojileri Karşılaştırmak pek adil ve mantıklı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

Cegirdek gagoz hazirlansin
    Flight Simulator için kurduğum 3 monitorlü sistemim var, i7 Extreme ve 2x Titan SLI. Şu an ve yakın gelecekte bütün oyunları en yüksek ayarlarla oynatabilecek bile olsa, oyun oynayacağım zaman XBox kullanıyorum. Bu tamamen zevk meselesidir, biri diğerinden daha iyi olayı değil. Kim nerede oynamak isterse orada oynar. Oyun keyif almak için oynanır, bende konsolda oynarken keyif alıyorum. Belki PC'de de oluyordur ama 75" ekranda 4 kişi takımlarda 2 kişilik maç yapmak son derece keyifli
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Şöyle alevli XBOX ONE VS PS4 tartışması istiyoruz. -PS4 iyi denilecek tabii ki burası DH, olsun yine de keyifli olur.

Sendeki şu microsoft hayranlığını bir türlü dinmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Reus Vox

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

konsolu seçenleri asla anlayamıyorum.
    ha çok çok zengin olsam bir odaya pc diğerine ps4 alırdım. konsol yedektir as kadrodaya giremez.

İmzama bakmanı dilerim, her şeyi ultra detayda oynayabileceğim her parçanın neredeyse en iyilerinden oluşan bir 3 monitör eyefinity'li sistemim var.

PS3'üm de var Xbox 360'ım da var. Şimdi Xbox One da alacağım.

PC'de sadece LoL ve FSX oynuyorum.

Çünkü PC'de oynanacak oyun yok, çıkan oyunların hiçbiri PC için optimize edilmiyor. Hepsi konsol için üretilip ayıp olmasın diye PC'ye çıkarıyorlar ki herhangi bir multiplatform oyunun PC'deki satış rakamları konsoldakinin 20'de 1'i oluyor ortalama.

Oynarken pat diye kilitleniyor, oyundan atıyor. Glitch oluyor, bir şeyler oluyor. Online'da hile yapılıyor. Online'da iyi bilgisayarı olan daha iyi oynayabiliyor avantaj elde ediyor.

Ne bir kalite var, ne bir standart var.

Konsola laf söyleyi çakma oyunculuk olarak nitelendiririm çünkü oyun dünyasını oyun dünyası yapan şey konsoldur, satışlarıyla üstüne gösterilen özenle beraber bu da açıkça ortada.

PC son 6-7 yıldır sadece grafikten ve güçten haz alanları tatmin etmeye yarayan bir platform oldu. GTA V bile oynayamadıktan sonra ne anlamı var ki o platformun.

Hadi çıkacak diyelim, 1 yıl sonra çıksın. Çıkınca da en iyi sistemde bile kasma yapacak. Çıkmış olmak için çıkaracaklar çünkü, hiçbiriniz yıllarca(ben de dahil) PC'de düzgün oynayamayacaksınız aynı GTA 4'deki gibi.

seni gidi konsol boy şimdi biraz görgüsüzlük olucak ama Xbox ps3 ps vita wii konsollarına sahibim.Ama bilgisayardaki oyunları konsollarda bulamıyorum.Rome total war olsun mmo oyunlar olsun moba oyunlar olsun bunların hiç biri yok.Özellikle skyrimi yaklaşık 50 adet modla Full çözünürlükte oynuyorum.Fakat ps3 de skyrimde frame düşmeleri yaşanıyor.Bana kalırsa modlanamayan bir platform ölüdür.mount and blade oyununu 64-128 kişilik serverlarında farklı farklı modları ile oynarken aldığım zevki bana hiç bir oyun veremez sanırım.

• izlemeye gerek yok DH editörleri hep pc yanlısı. Ama Dünya'da durum tam tersi PS4 fiyat & performans olarak övülüyor, çok satıyor. Ben PS4 alsam Uncharted 4, The Last of Us 2 gibi birsürü yeni oyunu oynayabileceğim. Ama pc toplasam hl düzgün oyun çıkana kadar eskimiş olur büyük ihtimalle.

• pc tabiki. upgrade edilebilir yapısı, konsollardan daha iyi grafik kalitesi, oyunları indir oyna güzelliği.

• Konsolları hiçbirşey durduramaz. Satış rekoru kırdılar hala pc mc diyorsunuz anlamsız kıyaslamalardan vazgeçin artık. Rakip konsollar benzer fiyatta oldugu için birbiriyle kıyaslanmaları daha dogru olur.

Oyun konusunda PC doom 3 döneminden çok uzakta, Carmack bile çekti gitti ama nedense hiç eleştirmiyorsunuz.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    cevap burda millet birbirini yemeye başlar...sanki firmalar kardan pay dagıtıyor..
  • hocam testtesin sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E0B8030F

cevap burda millet birbirini yemeye başlar...sanki firmalar kardan pay dagıtıyor..
    Yayın gayet iyi.
  • abi test yayınında hiçbir sorun yok.Sadece şu arka planı deşiştirsende içimizi açan bi sahile götürsen bizi :)

• hocam şu an çok iyi ses ve görüntü ve bir takılma yok en azından benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamalka*

abi test yayınında hiçbir sorun yok.Sadece şu arka planı deşiştirsende içimizi açan bi sahile götürsen bizi :)
    Hocam şuan sadece 240p var ve görüntü pek iyi değil.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.