Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
14.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheDC

1400 lira konsola verip 7 yıl kullanmak varken 3000 tl'ye pc toplayıp her yıl 1000 lira masraf saçmalık.Konsollarda korsan oyun oynatır fakat ben orijinal kullanma taraftarıyım.1 yıllık ps plus bana gayet yetiyordu.

Yanlis mantik.
    Ben 3000 tlye pc toplarim
    2-3 sene sonra 600 tl civarina ekran karti alirim
    Kafam rahat olur
    Ha belki ps yine daha uzun omurlu olacak ancak pcde sadece oyun oynanmiyor render vb islemleri yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş halen konsol ile pc yi karşılaştıyorsunuz sonra fiyat biçiyorsunuz saçma sapan ve konsolu haklı çıkartmaya çalısyorsunuz

PS4 1400 TL diğer üniteleri ne kadar bilmiyorum oyunalrı 180-200 TL arası olacak resmi olarak açıklandı ...

Exc oyunları dışında PC ye gelen tüm oyunlarını %75 e varan hatta %90 a varan indirimlerle alabliyorsunuz belirli günlerde , üstüne birde mod yapabiliyorsunuz bunlar konsolda ne yazık ki yok ...

Her sene PC yi upgrade etme olayı da tamamen saçmalıktır . 1333 olan ramı 1600 mü yapacaksın ya da 2133 mü yapacaksın aradaki farkı hissedebilecek misin ? 8 GB RAM alsanız her türlü yeter tam olarak kullanamazsınız da ...

Her sene ekran kartı değiştirmeye de gerek yok kim söyledi bunu size merak ettim 350-400 dolara alacağınız bir ekran kartı sizi en az 3 sene götürür ...

Tüm bunları geçtim niye XBOX ONE varken konsolları PC ile yarıştırıyorsunuz onu anlamıyorum her türlü şamar oğlanı yapar PC konsolu bunu mu kabullenemiyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reus Vox

Matematiğe olan aşkına hayran kaldım.

400 euro'luk konsol 700-800 lira mı ediyormuş.

Gerçekten bravo.

Arada KDV, gümrük vergileri, ya da döviz bilgileri edinmeni öneririm boş zamanlarda.

400 Euroluk bir konsol değil. Zaten PS3 serisi kaç yıldır 700-800 TL civarında satılıyor. Yanlış bilgilendirmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben genelde moba, strateji, eurotruck gibi bikaç pc'ye özel oyunlar oynuyorum. O yüzden bedava dağıtsalar bile konsol almam. Konsol saece oyun için ama iyi bir PC herşey için. Tabi 3D tasarım da yapabiliyorum ara sıra. Eskiden işimdi ama artık alakasız bir işim olduğundan sadece hobi oldu. Konsol benim için oyuncaktan öteye gidemez. Küçükken TV atarisi oynardık. Onun gelişmişi işte. Benim için oyun hayatımda %10 bile yer tutmuyor.
    Steam hesabımda zebil gibi oyun var ve daha pek çoğunu indirme fırsatım bile olmadı. Bir oyuna 100 lira gibi rakamlar verecek kadar da uçmadım çok şükür.

+1 içimden geçenleri söylemişsin
    Konsol oyun aracıdır yani "oyuncak" dır. Bizler yani toplumun çoğunluğu 7/24 oyun oynayan insanlar değiliz ki PC de çizim, hesaplama gibi profesyonel veya kişisel işlerimizi yaparız, Boş vakitte de PC de oyun oynarız o kadar.
    Yani PC zorunluluktur + konsol almak lükstür durumu olan 2sini de alır keyfine bakar bu iş bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Poccия

Kime göre neye göre tutulmadı?

PS2 ve PS3'e gore tutulmadi. Ülkemizde zaten ne oyunu doğru düzgün var ne de konsolu.

Tüm dünyada PS aliyor. ABD pqzarinda Xbox zorlama olarak az biraz satiyor hepsi bu.

Microsoft ürünü sadece Windows ve Office tutuldu. Diğer ürünler tutulmadi.

Şaka gibisiniz :)

Gerçekler bu şekilde. XBOX hep yapmacık ve zorlama bir konsol oldu.

• @TheDC

Tabi ki fazla değil ona lafım yok ayrıca psnplus mükemmel bir şey takdir etmek lazım, ancak dediğin olay yanlış yani bu kadar çok değişime ve masrafa gerek yok. Düşün ben ilk toplamamı 2009 sonlarında yaptım hala o zaman aldığım parçalardan bazılarını kullanıyorum.

Ram+kasa+güç kaynağı+işlemci+klavye+mouse bu parçaları değiştirmedim.

Anakartımı değiştirdim m4a79t vardı m5a99x evo(sıfır) ya geçtim ve bunu 100tl ile hallettim, daha sonra 5770 vardı onu satıp 150tl masraf ile 5870 aldım 1-2 ay sonra uygun bi fiyata 7850 oc(3 aylık) versiyon buldum hemen 5870 i satıp 200tl ekledim onu da aldım. 3-4 ay önce de 300tl ye bi vertex 4 128gb ssd aldım(sıfır) Yani 4 yılda 750tl masraf yaptım ki ssd keyfi bi masraf olarak düşünülebilir.

Bir de beyond'u ilk duyurulduğu günden beri bekliyordum ve oynadım eğer almadıysan tavsiye etmem oyun değil film olmuş, bu tarz oyunlar da kararların sana ait olması gerekir o da yok, ne derse yapıyorsun o kadar.

Edit: Bir de geçen forumdan hard disk(2tb) aldım yer açılsın diye, 180tl de onu eklemek lazım, toplam 930tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Constantine -- 27 Kasım 2013; 19:12:12 >

• quote:

Xbox 360 ve PS3 satış rakamları.

Xbox 360: 79 milyon ünite

PS3: 80 milyon ünite.

Daha 1 yıl öncesine kadar yani 6 yıl boyunca Xbox 360 açık ara önde olan taraftı.

Sallanır ama bu kadar sallanmaz.

X360 ucuz olduğu ve 1 alana 1 bedava mantığıyla ABD'de falan satıldı. Belki biraz da Japonlar ve zengin AB vatandaşları aldılar.

Ama sonunda gerçekleri gördüler. Bir işe yaramadı xBox. O ülkelerde çerez parası olduğu için deneme amaçlı alanlar oldu ama sonra hepsini rafa kaldırdılar, çünkü bir özelliği yoktu.

Oysa konsolların kralı Play Station serileri oldu.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Yav he he

Ciddi cevap yazdık da troll çıktın.

Vizyonu Edirne'den öteye geçemeyen insanın dramı, Türkiye'de resmi olarak satılmıyor diye dünyada da öyle zaten he he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Arkadaş halen konsol ile pc yi karşılaştıyorsunuz sonra fiyat biçiyorsunuz saçma sapan ve konsolu haklı çıkartmaya çalısyorsunuz

PS4 1400 TL diğer üniteleri ne kadar bilmiyorum oyunalrı 180-200 TL arası olacak resmi olarak açıklandı ...

Exc oyunları dışında PC ye gelen tüm oyunlarını %75 e varan hatta %90 a varan indirimlerle alabliyorsunuz belirli günlerde , üstüne birde mod yapabiliyorsunuz bunlar konsolda ne yazık ki yok ...

Her sene PC yi upgrade etme olayı da tamamen saçmalıktır . 1333 olan ramı 1600 mü yapacaksın ya da 2133 mü yapacaksın aradaki farkı hissedebilecek misin ? 8 GB RAM alsanız her türlü yeter tam olarak kullanamazsınız da ...

Her sene ekran kartı değiştirmeye de gerek yok kim söyledi bunu size merak ettim 350-400 dolara alacağınız bir ekran kartı sizi en az 3 sene götürür ...

Tüm bunları geçtim niye XBOX ONE varken konsolları PC ile yarıştırıyorsunuz onu anlamıyorum her türlü şamar oğlanı yapar PC konsolu bunu mu kabullenemiyorsunuz ?

Biz de onu diyoruz da inatla hala pc-konsol arasında performans karşılaştırması yapan zihniyetler var. Konsol alan performans derdinde değil. Salona koyarım konsolu bağlarım televizyona uzatırım ayaklarımı oynarım oyunumu. Bu saatten sonra çocuk gibi yok masaydı, yok sandalyeydi, yok kabloydu, kasaydı, fan sesiydi uğraşmam. Veririm parası neyse adam gibi oynarım oyunumu. Ama yok anlatamıyoruz adam hala çıkıp performans karşılaştırıyor.

• xbox 360 tutmamismis.
  • quote:

Yav he he

Ciddi cevap yazdık da troll çıktın.

Vizyonu Edirne'den öteye geçemeyen insanın dramı, Türkiye'de resmi olarak satılmıyor diye dünyada da öyle zaten he he.

Bırak arkadaşım.
    Trollmüş. Bu da forumda yazamayanların avuntusu.
  • Mantık içler acısı.
    Bu zihniyete cevap verdiğim için kendimden utanıyorum. Yazık.
  • Pc oyunlarının alayı çöp, moba bilmem ne! Oyun için kesinlikle konsol alınır çok daha keyifle oynanır, ha bütçe yetmez ise orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 27 Kasım 2013; 19:26:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

xbox 360 tutmamismis.

Aynen arkadaşım. X360 maalesef tutulmadı. 3-5 kişinin evinde yer bulabildi.

Evet 79 milyon ünite zaten 3-5 kişi içindir.

PS3 80 milyon sattı tuttu, X360 79 milyon sattı tutmadı.

12 yaşındaysan ve burada trollük yapıyorsan anlarım, zor zamanlar ergenlik vs falan da 20 yaş üstü olma ihtimaline hiç değinmek bile istemiyorum, tamamiyle acınası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

xbox 360 tutmamismis.

Aynen arkadaşım. X360 maalesef tutulmadı. 3-5 kişinin evinde yer bulabildi.

80 milyon satan bir konsoldan bahsediyoruz, matematiğe bak adamdaki
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Ağır troll ya da ağır saf.
    XBONE tutmadı değil TR'de satılmıyor ki... hani nerede satılıyor? 8 yıl sonra belki gelir...
  • Konsol dan aldigim zevki pc de alamıyorum bu yuzden konsol ama pc de var steam dan faydalanıyorum multiplatform oyunlardan ama konsol keyfini bulamıyorum

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    TR'de satıldığında son demini yaşıyordu... %60 hatalı üretimden dolayıda en nefret edilen konsol... TR'de satmadı nesine inanmıyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.