Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
14.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam maçtan sonra tekrarı olursa izlemeyi düşünüyorum.
  • Saati 21:45 yapsaydınız da çok daha az izleyen olsaydı.
    Şampiyonlar ligi saatine denk getirmeniz harika.

• Tabikide pc

Parasınıda düşünmek lazım gidip ps4 almakla olmuyor bu iş oyun başı 100 150tl vermek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Kasım 2013; 17:51:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Mesut Çevik ile Canlı'da birlikte PC toplayacak, oyun konsolları ile aralarındaki muhtemel performans farklarını değerlendirecek hangisi daha mantıklı tartışacağız. Her zaman olduğu gibi sizden gelen sorulara ve yorumlara da yer verdiğimiz programımız 21:30'da başlıyor olacak.

Yayın sona erdi. Katılımınız için teşekkür ederiz tekrarını izleyebilirsiniz. 

Videoda toplanan sistemin detaylarına  [Buraya tıklayarak] ulaşabilirsiniz.

Mesut Abi, oyunlarda grafik önemli değilciler türedi, yeni nesildeki (Özellikle XBOX'ta) çözünürlük fiyaskosundan sonra. "Oyunda grafik kalitesi önemli mi, önemli değil mi?"nin de üzerinde durursan sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Poccия

Kime göre neye göre tutulmadı?

PS2 ve PS3'e gore tutulmadi. Ülkemizde zaten ne oyunu doğru düzgün var ne de konsolu.

Tüm dünyada PS aliyor. ABD pqzarinda Xbox zorlama olarak az biraz satiyor hepsi bu.

Microsoft ürünü sadece Windows ve Office tutuldu. Diğer ürünler tutulmadi.

Şaka gibisiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Aslında cevap çok belli.

Ben PC parçaları toplamakla uğraşmam. Kafam rahat olsun. Evet biliyorum PC yi de salonda TVye bağlayabilirim ama keyboard klavye ile uğraşmak istemiyorum diyenlerin adresi konsol.

En iyi görüntü kalitesine ulaşmak istiyorum, teknoloji ilerledikçe upgrade etmek istiyorum, 1080p 60hz artık eskidi, daha yüksek çözünürlük istiyorum diyenlerin adresi de PC.

Bir PC ve konsol asla karşılaştırılamaz. PS4ün tek rakibi Xbox One dır. PC nin de rakibi herkesin bütçesidir.

Altına imzamı atarım. En güzel yorum bu bence.

• Mesut Çevik maçı izlemiycek galiba :)
  • konsolu seçenleri asla anlayamıyorum.
    ha çok çok zengin olsam bir odaya pc diğerine ps4 alırdım. konsol yedektir as kadrodaya giremez.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Xbox 360 ve PS3 satış rakamları.

Xbox 360: 79 milyon ünite

PS3: 80 milyon ünite.

Daha 1 yıl öncesine kadar yani 6 yıl boyunca Xbox 360 açık ara önde olan taraftı.

Sallanır ama bu kadar sallanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

konsolu seçenleri asla anlayamıyorum.
    ha çok çok zengin olsam bir odaya pc diğerine ps4 alırdım. konsol yedektir as kadrodaya giremez.

İmzama bakmanı dilerim, her şeyi ultra detayda oynayabileceğim her parçanın neredeyse en iyilerinden oluşan bir 3 monitör eyefinity'li sistemim var.

PS3'üm de var Xbox 360'ım da var. Şimdi Xbox One da alacağım.

PC'de sadece LoL ve FSX oynuyorum.

Çünkü PC'de oynanacak oyun yok, çıkan oyunların hiçbiri PC için optimize edilmiyor. Hepsi konsol için üretilip ayıp olmasın diye PC'ye çıkarıyorlar ki herhangi bir multiplatform oyunun PC'deki satış rakamları konsoldakinin 20'de 1'i oluyor ortalama.

Oynarken pat diye kilitleniyor, oyundan atıyor. Glitch oluyor, bir şeyler oluyor. Online'da hile yapılıyor. Online'da iyi bilgisayarı olan daha iyi oynayabiliyor avantaj elde ediyor.

Ne bir kalite var, ne bir standart var.

Konsola laf söyleyi çakma oyunculuk olarak nitelendiririm çünkü oyun dünyasını oyun dünyası yapan şey konsoldur, satışlarıyla üstüne gösterilen özenle beraber bu da açıkça ortada.

PC son 6-7 yıldır sadece grafikten ve güçten haz alanları tatmin etmeye yarayan bir platform oldu. GTA V bile oynayamadıktan sonra ne anlamı var ki o platformun.

Hadi çıkacak diyelim, 1 yıl sonra çıksın. Çıkınca da en iyi sistemde bile kasma yapacak. Çıkmış olmak için çıkaracaklar çünkü, hiçbiriniz yıllarca(ben de dahil) PC'de düzgün oynayamayacaksınız aynı GTA 4'deki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 27 Kasım 2013; 18:03:55 >

• mesut reyiz de anladı gs nin yenileceğini
  • Aslında arkadaşın suçu yok anlıyorum. Burada tamamen MS Türkiye ekibi suçludur. Yıllar sonra Xbox 360 ülkemize geldi. Türkiye yönetimi bana kalırsa çok tembel ve uğraşmak istemiyorlar.

Buna nazaran Türkiye'de oyun denilince arkadaşın aklına PS gelmesi ve ona göre Xbox hiç satmadı bom boş duruyor demesini anlayışla karşılamak lazım.
  • 1400 lira konsola verip 7 yıl kullanmak varken 3000 tl'ye pc toplayıp her yıl 1000 lira masraf saçmalık.Konsollarda korsan oyun oynatır fakat ben orijinal kullanma taraftarıyım.1 yıllık ps plus bana gayet yetiyordu.
  • Tabletteyim mobil de izlesenebiliyor mu?

• gel de seçim yap şimdi
  • Her 2 platformunda farklı yönleri var.Fazla oyun oynamasamda konsolda kontrol daha kolay oluyor.Eskiden Atari oynadığımız zamandan kalma bir alışkanlık olsa gerek.Cep telefonunda bile kontrolcü ile oynamak zevklidir bence.Tabi kişinin yeteneklerine göre değişir.1 konsol alıp 3 yada 4 yıl kullanmak var.Pc de ise daha fazla gereksinim gerektiren oyuınları optimize etmek için biraz modifiye lazım olabilir.Zevk meselesi tabiki birde konsol ile büyük ekranlı televizyonlar görüntü açısındanda uyumlu duruyor.Konsol almayı düşündüm ama sürekli oyun oynamadığım için Pc ile oynuyorum azda olsa.Birde taşınabilirlik bakımından konsol daha bir pratik oluyor.%50 konsol %50 pc tercihim.
  • eskisi kadar oyun oynasaydım uğraşlarım için bir pc toplar işlerimi onunla halleder oyun için ekran kartına vereceğim parayla konsol alırdım.açık ve net.
  • Tam maça denk geldi olmaz ki ikisinide izlemek istiyorum.

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcb1903 -- 27 Kasım 2013; 18:26:06 >
  • Siz istediğiniz kadar tartışın, evinde windows işletim sistemini barındırmayan, sandalye tepesinde oyun oynamayan adam PC ile filan uğraşmaz. Bıkmadınız şunu tartışmaktan.
  • Arkadaşlar abartmayın isterseniz. Pc'de de kol var. Takarız kolu oynarız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.