Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
14.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55
    quote:

Orijinalden alıntı: senersongur Konsollar 700-800 TL bandında olursa mantıklı. O kadar fazla parayı haketmiyorlar. Konsol olarak da PS4 tercih edilmeli. XBOX serisi nedense tutulmadı.
    Oyunlu ps3ler o fiyata.Ps4ün o fiyata olmasını bekliyorsan daha çok beklersin.
    PS4ün fiyat olarak hakkı 700-800 TL aralığı. Yeni çıktı diye 2 katı para verecek kadar hesabını bilmeyen birisi değilim. Nasıl ki yeni model otomobil çıktığında eskisine benzer fiyatta oluyor, aynı durum PS4 için de geçerli.

Türkiye'den alacaksan bu fiyata bulman neredeyse imkansız. Belki yurt dışı diyecem de orada da durum çok parlak değil.

• Abi başka gün mü yok maçla aynı gün neyse tekrarını izlerim okulda :)

• Hocam git maçı izle işin mi yok
  • 100 PC kullanıcısı 1000 konsolcuyu döver.
  • Bu hafta sonu programınız neden yoktu?

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Kime göre neye göre tutulmadı?
  • Maç saatine gelmese iyiymiş merak ettiğim bir konu ama bir ara izlemeye çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poccия

Kime göre neye göre tutulmadı?

PS2 ve PS3'e gore tutulmadi. Ülkemizde zaten ne oyunu doğru düzgün var ne de konsolu.

Tüm dünyada PS aliyor. ABD pqzarinda Xbox zorlama olarak az biraz satiyor hepsi bu.

Microsoft ürünü sadece Windows ve Office tutuldu. Diğer ürünler tutulmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama maç :(

• 1080p + 4xaa standart olana kadar pc devam, xbox one 720p ile direkt fail oldu. Koca tv'de tırtıkların savaşını izlemek istemiyorum bu saatten sonra. Ps3 sahibiyim 720p baydı.
  • Aslında cevap çok belli.

Ben PC parçaları toplamakla uğraşmam. Kafam rahat olsun. Evet biliyorum PC yi de salonda TVye bağlayabilirim ama keyboard klavye ile uğraşmak istemiyorum diyenlerin adresi konsol.

En iyi görüntü kalitesine ulaşmak istiyorum, teknoloji ilerledikçe upgrade etmek istiyorum, 1080p 60hz artık eskidi, daha yüksek çözünürlük istiyorum diyenlerin adresi de PC.

Bir PC ve konsol asla karşılaştırılamaz. PS4ün tek rakibi Xbox One dır. PC nin de rakibi herkesin bütçesidir.
  • tam bir bomb has been planted konusu olmuş yav.imam cemaat aklıma geldi aklıma birden...bir dahakine intelmi daha iyi amd mi ve sonrasında amd mi nvidia mı konuları bekliyoruz...tabi xbox mı psmi olmazsa olmaz...

şaka tabikine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 27 Kasım 2013; 17:30:07 >
  • Neden sadece Xbox a oyuncu gözüyle bakıyorsunuzki xbox ı microsoft değilde başka bir şirket yapsaydı bu dediğinizi doğruydu microsoft un asıl işi yazılım bizi bu yönde şaşırtacak, tatminedecek birşeyler sunacaktır
    Ps 4 Türkiye de 1500 Almanya da 1077 arada %40 fark var

Türkiye ile kısıtlamak biraz saçma olmuş. Sadece ülkemizle kıyaslama yapılacaksa daha sürüsüne örnek verilebilir.

Diğer konu ise, siz xbox 360 satış rakamlarını bilmiyorsunuz anlaşılan.

Dünya üzerinde ps3 ile hemen hemen aynı seviyede. Hatta bir ara ps3 çok geride kalmıştı. Resmi rakamları bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  • Mesut abi R9-290X incelemsini ne zaman yapacaksınız ? MARS 3 videosunuda merakla bekliyorum .

• PC Masterrace

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer_k

Neden sadece Xbox a oyuncu gözüyle bakıyorsunuzki xbox ı microsoft değilde başka bir şirket yapsaydı bu dediğinizi doğruydu microsoft un asıl işi yazılım bizi bu yönde şaşırtacak, tatminedecek birşeyler sunacaktır
    Ps 4 Türkiye de 1500 Almanya da 1077 arada %40 fark var

tam da ülkedeki vergi oranlarına denk.yüzde 20 ötv yüzde 18 kdv almanyada da olsa orda da o kadar olur fiyatı belki bi 50-100 lira falan düşük olur. almanyadaki arkadaşlar daha iyi bilir ama yüzde 40 civarı vergi olduğunu hiç sanmıyorum.
    belkide heryerde vergi yüksek olsa sony indirim yapar biz de faydalanırız tabi bide işin öye bir yönü var.

• Baya güzel bir konu seçilmiş. Ben hala hangi taraf daha mantıklı çözemedim. Izleyince göreceğiz :)

Matematiğe olan aşkına hayran kaldım.

400 euro'luk konsol 700-800 lira mı ediyormuş.

Gerçekten bravo.

Arada KDV, gümrük vergileri, ya da döviz bilgileri edinmeni öneririm boş zamanlarda.
  • Konsol' un oyun oynamadaki rahatlığı maalesef PC' de yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.