Şimdi Ara

Mesut Çevik' in DH Youtube Kanalında İzleyicilerine Alenen 'Özürlü' Demesi! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
58.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
214 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben mesut cevikin hep cok efendi oldugunu dusunurdum. O videoyu izlemedim de, adami canli yayinda zivanadan cikattilarsa olabilir.

Ben mesut ceviki severim sadece videolari bana bir sekilde sikici geldigi icin izlemiyorum sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmei kayıt ücretinin 1500Liraya çıkmasından sonra bu olaya olumlu bakmış baya. Kusura bakmayında insanlara sizin gibi markalardan beleşten ürün gelmiyor, 8000TL'lik iPadi veya 10.000tlLİK iPhone kullanamıyor. Siz bu izleyici ve üyelerden para kazanıyorsunuz. Bencede en büyük ÖZÜRLÜ sizsiniz
  • İstediğini der adam saçma bir konu olmuş
  • Mesut bey i yedirmeyiz. Şahsına yapılan saldırıya karşı kendini korumuş doğal olarak. Özürlü yuvası bir yere içerik üretmek gerçekten zor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 57.45 de buzlu su muhabbeti dönüyor ne alaka?
  • Yillardir bu forumdayım, Mesut denen arkadaşla da ayni yaslardayiz, fikirlerini, dunya goruşunu, teknolojik yorumlarini zerre kadar beğenmem ve takip etmem, forumda görmezden geliyorum, yapacagin şey bu ; beğenmedigin kişiye vakit ayirip dinlemeyecen, sonuçta adam bu firmanin calisani, ne kadar elestirirseniz elestirin boştur..hele patron memnunsa gerisi tatava..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnyL -- 17 Ağustos 2019; 13:42:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

İstediğini der adam saçma bir konu olmuş
    Hiçbir hakla kimse kimseye özürlü diyemez. Engelli insanları düşünün. Genel olarak söylüyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Ağustos 2019; 13:49:3 >
  • 57.45'te buzlu su muhabbeti var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b*ka b*k denir kusura bakma.

• mrregya kullanıcısına yanıt
    Hangi dk da oluyor olay? Biz de bir bakalım.

• Bence fazla konuyu kurcalamayın ban yersiniz yok o onu dedi yok bunu dedi boş işler bunlar izlemeyin olsun bitsin

• Bence haklıydı üstüne alınanlar var demek ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eee adamin egosunu sisiren bizdik reis reis diye,simdi ise kendisi diledigi gibi at kosturuyor vuruyor kirbaci vuruyor kirbaci...tabi donanimhaberi'de babasinin tarlasi gibi kullaniyor (amazon,referral,vitaminsiz..) eminimki kesin ben olmasaydim donanimhaber bir hicti gibi sayikliyordur yavhehe , oysaki eyyyyyy speeedstep donanimhaber olmasaydi asil sen bir hictin , burda asil on planda olmasi gereken Erdi ozuag adamdaki donanim bilgisi takdir edilecek seviyede,gerci kendisinin de hatalari oldu cakma iphonelari gercek gibi tanitarak ama...adam hic yoksa mesut gibi egosunu sisirmedi ,herzaman ayni kaldi .....@gun bey asil bu adami elde tutmaya bak adam Turkiyenin sayili technopatlarindan ...Mesut Cevikte cakma Baris Ozcan olma pesinde ,eyyyyyy mesut cevik sende o potansiyel yok be yorma kendini !

• Bahsedilen konu sanırım biraz daha geride verilen dk da değil. 2-3 dk geride olabilir

• Dk 51:30 den itibaren izleyin
  • Mesut Çevik' in DH Youtube Kanalında İzleyicilerine Alenen "Özürlü" Demesi!

çevik'i öldürdüler.... Daha can vermeden gömdüler.... Para harcamamak için kafasını mezar taşı yaptılar...... Vicdansızlaaaaaaaar!!!!

Mesut'u yedirmeyiz size!!! Meesut Meeesut Meeeeesut Meeeeeeeessuuuuuuuuuuuuuuuut.....

Mesut Çevik' in DH Youtube Kanalında İzleyicilerine Alenen "Özürlü" Demesi!

• Abi kısaca 52.13 de başlayan ve 52.27 de "özürlü" kelimesi ile vukuu bulan bir mevzu var ve 55.34detekrar ediyor. Ne hikmetse, ne konu sahibi ne devamındakiler ne de eesas yerini göstermeye çalışan son kişi asla doğru dakikaları verememiş??? Ulan lanetli konuda mıyız nedir?

Videonun en sivri kısmı da;
    56.07de
    "şimdi bu imdat bana eleştiriye açık değilsin der, ha ha haaaaaa"
    kısmı. Acaba yöneticiler bizi banlarken de böyle mi gülüyor?
    "şimdi bu gider forum destekten yardım talep eder, ha ha ahaaaaaa"
  • 57,45 te öyle bi konuşma yok link mi yanlış?

öne çıkaran 160 kişinin 155 i izlemeden koyun gibi öne çıkarttı dimi

edit. doğru dakikayı vermeyi becerememişsin konu açıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 17 Ağustos 2019; 15:12:4 >
  • 57:45'te buzlu su falan diyor, hakaret duymadım. Kesti mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.