< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MâxeLL -- 18 Ağustos 2019; 17:24:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MâxeLL -- 18 Ağustos 2019; 17:24:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşin açıkcası yazını okuduktan sonra videoya girdim ve "alenen hakaret edilen kısım 57:45 dk. " dediğin kısma sardım.
- "Amerika'lı firmalar destekleyecek mi desteklemeyecek mi böyle göreceğiz" Böyle dedim diye - Sen amerikalıcısın, sen siyonistlere hizmet ediyorsun diye yazan bazı özürlüler gördüm. Kusura bakmasınlar ama düşünemiyorlar bile. dedi. Tekrar senin yazına döndüm ve şunu tekrar gördüm. - "yapılan olumsuz eleştirilere karşı o yorumları yapanlara açık açık "özürlü" demesi oldu." Birisine, siyonistsin - amerikan yanlısısın demek özellikle belirttiğini söylediği şey itibariyle bir eleştiri değil sadece saldırıdır. Eleştiri olarak algılayabileceğim bir şey çıkartamadım buradan. Türklerin teknolojik açıdan ürün incelemelerini beğenmiyorum. Bundan Mesut'un da yaptığı işi beğenmediğim çıkıyor. Ancak senin söylediğin/belirttiğin dakika itibariyle kişiye eleştiri değil saldırının karşılığında bazı özürlü dediği görünüyor. Bunda aman tanrım oooo neler demiş diyebileceğim bir konu yok. Tekrar belirtiyorum ne önceki videolarını seyrederim illa ki karşıma çıkıyor ama ilgimi çekmediği için hele ki kişinin kendisini değerlendirmek için incelemedim. Sadece senin yazından senin söylediğin dakikadan senin çıkarttığın sonucun bana göre doğru olmadığını belirtiyorum. |
videoyu izledikten sonra konuyu açan arkadaşı bloklamaya karar verdim
|
Adam haklı çünkü o bahsettiği kitle gerçekten özürlü.
|
Az demiş bence. Eleştiriyle iftira ve hakareti ayıramıyosan sen de o bahsettiği güruhtansın demek ki.
|
vitaminsizler haketmistir, mesut cevik kralimiz ne eylerse guzel eyler, altin kaplama rte baskili ps5 incelemesi bekliyorum kendisinden arap kulturumuze yakisir sekilde
|
Adam çok doğru demiş . Sen niye bu kadar üzerine alındın ki.Hayırdır sende bu diyenlerin arasında mısın? Kendisine yapılan eleştiri değil iftira. Adama siyonist demişler. Ayrıca attığın linkin sitesi bile Amerikalıların. Daha neyin lafını yapıyorsun.
|
57:45'te buzlu su muhabbeti var.
|
Mesut Bey'e karşı baş kaldırı mı ?
Gardeş senide çizerler benide çizerler Mesut BEY'e özür belirten bir PM atmalısın |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 17 Ağustos 2019; 16:0:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|