Şimdi Ara

Mesut Çevik' in DH Youtube Kanalında İzleyicilerine Alenen 'Özürlü' Demesi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
58.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
214 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi sakamisiniz bunda takilacak birsey goremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az demiş bence. Eleştiriyle iftira ve hakareti ayıramıyosan sen de o bahsettiği güruhtansın demek ki.
  • Dostum o canlı yayını bende izledim ve orada ki cümlesini tekrar dinlemeni öneriyorum . İfadeyi Kullandığı Kitle Ve kullanış amacını iyi anlamanı ve analiz etmeni rica ediyorum .
  • Bir olaydan ötürü forum üyelerine vitaminsiz demişti kendileri 1-2 sene önce. Ülke geneline yayılan genel sinir harbi ona da yansımış sanırım. Tahammül sınırları baya kısaldı insanların.
  • Sen adama siyonist de hakaret olarak

Oda rage atmasın oldu pasam

Tamam dh youtube kanalı kendi hesabı değil ama sen dhyi dh yapan birine hakaret edersen komple dh seni özürlürlü olarak görür zaten belkide offical açıklamasıdır bu

Ek olarak özürlü kelimesinden duyar kasmak acıtasyondur timsah gözyaşlarına karnımız tok

Özürlünün kendisi bu sözleri söylese çakallık yapıyodur

Baskası özürlünün yerine bu sözleri söylese ilgi çekmeye çalışıp duyar kasıyodur

Her koyun kendi bacağından asılır
    Özürlü özürlüdür
    Cüce cücedir
    Kambur kamburdur
    Şişman şişmandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 15 Ağustos 2019; 17:38:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam demiş Antartika. Sen anlamışsın mantar tıka. İşte bu kadar akıllısın. Sen olmak böyle bir şeydir. Söylenen ak iken, algılanan B O K olursa, algılayan sendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akstrev -- 16 Ağustos 2019; 22:35:50 >
  • Bahsettiğin videoda özürlü diye bir kelime geçmiyor. Videoyu mu değiştirdi?
  • Burası ekşi sözlük değil,bir süre sonra hem konu silinir hem üye ban yer.

• Oda bir şey mi erdi nın yaptığı bir haberin altına tam olarak şöyle yazmıştım. Bence donanımhaber Huawei nin lehine taraflı haber yapıyor. O gündür anasayfa haberlerine yorum yazamiyorum kaç ay oldu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 16 Ağustos 2019; 15:30:48 >
  • 57:45'te buzlu su muhabbeti var.
  • adama sürekli nihat hatipoğlu soruları geldiği için ve hatipoğlu kadar sabırlı olmadığı için . ufaktan girdiyor. ben olsam daha fazlasını yapardım. büyüüüükkkkk bir kesimi sorunlu, değişime ve öğrenmeye tamamen kapalı , hiçbir konuda en ufak araştırma yapmadan hatta araştırma yapmayı hakaret kadar kendine uzak bulan. sürekli birilerinin dediğine inanan ve onları taparcasına severek kendi kendine kutsallaştırıp neredeyse tapan bir topluma, hitap etmek kolay değil.

tüm bunların dışında begenmiyorsanız izlemeyin.
  • Mesut beyi beyenmiyormuşunuz. Bu kadar açıklayıcı bir cevap yazma isteği neden duydunuz .
    Ama yazınızdaki söylemdeki saldırıya karşılık olan paragrafa katılıyorum

• Bence o konuda az bile demiş. Haklı.
  • Adam haklı, bu konuyu açarak çok boş yapmışsın.

• Daha öncede söyledim yine söylüyorum, dünyada görüp görebileceğiniz en kibirli şahıslardan biri olabilir kendisi. Dozunu kaçırmıştır.

Kendi forumdaşlarına vitaminsizler diyebilecek cüreti kendinde bulmuştur.

Bu şahsa en ufak söz eleştiri vs ban sebebidir.

Ref'li link olayı unutulmadı. Forumun başındaki yöneticilerin hiçbirisinde yönetici vasfı yok. Kriz yönetimi sıfır.

O zamanda doğruları söyleyen birçok üyeyi banlayarak susturmuşlardı. Ortadoğu coğrafyasında pekte garipsenmeyecek bir durum.

• Beğenmiyorsan izleme. Beğenmiyorsan oy verme. Basit değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • portrey P kullanıcısına yanıt
    Bir konu açılmış, detaylı şekilde açıklanmış. Buna karşılık bende açıklayıcı bir cevap yazdım. İnsanlar sadece birisini savunurken mi açıklayıcı cevap/yazı yazarlar (?) Komik olmayın lütfen.
  • Eeee belirtilen dakikada buzlu su muhabbeti dönüyor gülüyor eğleniyor

La bir konu açacaksınız tamam konu dışı ama adama iftira atacaksın bari biraz ciddiyeti olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.