Şimdi Ara

Mesut Çevik' in DH Youtube Kanalında İzleyicilerine Alenen 'Özürlü' Demesi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
58.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
214 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Mesut Çevik oku bu yorumu, engelli üyelerde olabilir özür dilemen gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 16 Ağustos 2019; 23:45:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu izledikten sonra konu sahibini bloklamaya karar verdim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsi geçen canlı yayını izlemiş birisi olarak ortada herhangi bir hakaret göremedim. Kendisine saldıranlara karşılığını verdi o kadar. Sende üzerine alınmış olacaksın ki konu açma gereği duydun ve bu konuyu açarak arkana belli bir kitleyi çekeceğini düşündün, yemezler aslanım milleti germeyi bırakın...
  • Sene oldu 2019 halen Mesut çeviği izleyen incelemelerini,yorumlarını teknoloji hakkında görüşlerini kaale alan var mı ?
  • Video editlenmiş sanırım sonradan alakasız birşey var 57:45 de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk belirtilen mevzunun geçtiği dakikayı izledim konudan cıkıyorum
  • Amazon skandalı patladığında beni Twitterdan engelledi kendisi

• Derdini seveyim butonu gelsin foruma.
  • Konuyu açan arkadaş problemli bence
  • Mesut Bey az bile söylemiş. Bu forumda ciddi oranda mental sorunları olan tipler var. 2+2=4 ü bile oturma organıyla anlayıp ağız dalaşına giren tiplere daha ağırları layık.
  • Şaşırtmaz, izlemiyorum ama başlığı görünce girdim. Hem TS de hem DH de önüme gelen yerde soruyorum, ne oldu altın kaplamalı telefon inceleme işi diye cevap vermiyor. Bir dönem iphone alanlara hakaret etmiş, 1 hafta sonra o dönemin başbakan imzalı iphone kutu açılışı ile uzun uzun anlatmıştı.
    Para için yapmayacağı şey yoktur bunun gibilerin, hiç haz etmem, etmedim de. Bana uzak isteyene yakın olsun

• Adamlar reklama site vermişler resmen dimi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 17 Ağustos 2019; 2:19:25 >
  • bu mesut çok artist ... az edep yahu
  • Gereksiz nefretin doğurduğu uzay boşluğu çabanı takdir ettim..
  • ala turka bir "teknoloji haber sitesin" nin elemanlarından ne bekliyorsunuz ki?!
    herkes kendine yakışanı yapar, yönetim de, yöneticiler de, aminler de, haberciler de, bilinçsiz üye kitlesi de.
  • Yerinde tepki, şaka amaçlı diyenlere bir sorum var; belki siyonist diyen de kendince haklı sebep bulmuştur ya da şaka amaçlı söylemiştir. İnternetteki her yorumu böyle kafaya takacaksak... Mesut'a siyonist diye demesi, Mesut'a siyonist diyene engelli demesi kadar, bizim de Mesut'un engelli demesine bir şey dememiz de boş olaydır.

Ama şöyle de bir şey var; Mesut bey, ban yetmez. Turbo gibi dava da açın, kimse size siyonist diyemez bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    AKP li olsaydı bu dediğini der miydin? Derdin derdin kesin, siz var ya siz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.