Şimdi Ara

Mesut Çevik' in DH Youtube Kanalında İzleyicilerine Alenen 'Özürlü' Demesi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
58.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
214 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda sadece özürlü kısmını duyup konu açmış arkadaş herhalde. Konu sahibi de özürlü sanırım böyle tiplerden uzak durun beyler basın engeli gitsin.

• Mesut Çevik kim yav 25 yıldır üyeyim bu foruma daha adını bile duymadım,
  • Konuyu bilmiyorum ama ozurlu kelimesini bir hakaretmis gibi kullananlari kiniyorum.

• Adamı eleştirmek için mi izliyorsun ?

• o değil de 2006 yılından beri bu forumdayım Mesut Çevik'in videosunu izlemek bugüne nasip oldu abone oldum bakalım kurumsal fanboy mu yoksa değil mi 1-2 video sonra anlarım.
  • Daha iyi hazirlanmali, sunu soyle yapsa daha iyi olur, bu bence boyle olmamali gibi yorumlara elestiri denir, SEN SIYONISTSIN elestiri degil apacik saldiridir, hakarettir.

Cogu youtuberin yaptigi gibi cevap vermek yerine o kisilerin varligini dogrudan reddetse ya da en azindan kibarca belirtse daha profesyonelce olurdu, buna katiliyorum, ama gelen yorumlara da kafasi biraz calisan kimse ELESTIRI demez, cunku degiller. Elestiri dedigin yapici olur, bir seyi duzeltmek icin olur, karsindakini asagilamak icin degil.

• Adam gibi yazsınlar ve adamı o raddeye getirmesinler o zaman ! Herkes sinirlenebilir. Bir anlık sinirle demiş olabilir. Diyene değil dedirtene bakın önce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı, ne dese izlemeye devam ediyorsunuz. Izlemezseniz size özürlü diyemez. Ben izlemiyorum. Bir deneyin, mutlu olacaksınız.

• mesut beyin olduğu videoları son 2 yıldır izlemiyorum, bir ara konuk alıyordu konuklar hatrına izliyordum. daha youtube türkiyede engelliyken facebook sayfasına yazılan beğenmediği yorumları silip, insanları engelleyen birisiydi, yani insanlara üstten bakması yeni bir olay değil. son zamanlarda dhden den ayrılıp tek tabanca yeni nesil "youtuber" olma sinyalleri veriyordu ona ne oldu acaba?
    edit: zaten artık adam akıllı donanım videosuda çekilmiyor, izlenecek içerik yok. overclock olayı bile bitti, speed-step'in son teknoloji olduğu yıllar tarih kitaplarında yazıyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 16 Ağustos 2019; 14:52:26 >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    bence deney yapıyorlar kaç kişi videoyu izlemeden saldıracak yada savunacak diye
  • Mesut cevik dh nin agasidir. Kufur de etse yeridir. Adam mulayim birisi. Bazen bende deli ediyordum. Ama abimiz sessiz sakin severim kendisini.

Bed1r reyizin selamini iletin kendisine.

• Sansüre hayır adamsanız banlayın be
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    cbs yazıyor
  • adam oturmuş bunu 57:45 dakika izlemiş. bence bu daha büyük bir rezalet.
  • Merhaba ben Mesut Çevik.
  • Mesut Çevik'in bazen gereksiz atarlı tavırları var. Youtube e video koyuyorsan o riskide alıyorsun arkadaş yapacak bir şey yok. 20 yıldır bu iştesin her yoruma kafayı takarsan bir sıkıntı var demektir.

• Mesut kimdir lo?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.