Şimdi Ara

Mesut Özil : Kendimi Alman Olarak Hissediyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne hissediyorsa odur. Anlayışla karşılıyorum Mesut'un bu kararını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

quote:

Türklükten vatan milletten bahsedenler... Sizler çok mu vatanperversiniz çoğunun forum adı yabancı bir isimden geliyor madem bu kadar milliyetçisiniz forumda kullandığınız isim bari Türkçe olsun çok zor değil.Bir isim kullanmakla olmuyor ama ''ayinesi iştir kişinin işi lafa bakılmaz.'' Naylon milliyetçiler...

Boş bir yorum elmayla armutu kıyaslamanın anlamı yok.

Hazımsızlık yaptı anlıyorum seni.

Saçmalamışın benim veya başkasının nicki yabancı isimse sanane ? Adı üzerinde takma isim öyle dediğin gibi olsa herkesin gerçek ismi yazardı. Bununla tutup milli takım seçme meselesiyle, milliyetçilikle kıyaslarsan bu senin sığ görüşündür.

Bir futbolcunun kendini Alman gibi hissetmesi seni niye ilgilendiriyor. Bir insanın Türk olup olmayacağına sen mi karar veriyorsun. Ayrıca illaki adını yazman gerekmiyor.

İstiyorsa travesti gibi hissetsin beni ilgilendirmez. Benim gözümde de Almandan farkı yok. Benim derdim bu adamla gururlanan, sürekli haber yapan, Türkiyeyi temsil ediyor diyenlerle zaten. O kullanıcı adı yerli-yabancı kökenliolmasının bununla alakası yok saçma bir ilgi kurmuşun onu söyledim.

• Burada klavye milliyetçiliği yapıp insanların milliyetini sorgulayan buna karşılık yabancı isimlere özenti duymalarını tuhaf buluyorum. Madem bu kadar milliyetçisiniz bunu her zaman eylemlerinizde gösterin.
  • Arkadaşım Sen kendine bak. biz kimsenin milliyetine laf demiyoruz. kaç kere yazdık daha kaç kere yazıcaz hala uzatıp duruyorsunuz! nedir bu anlamamazlik vallahi bilmiyorum.
    Mesut , ali , veli , mehmet, ayşe , böyle insanlarin isterse 7 sülelesi Türk olsun Ve bu kişiler isterse israil vatandaşı olmak istesin. buna ne sen karışırsın, ne ben karışırım, hatta TC Başbakanı bile Karışamaz. hiç kimseyi ilgilendirmez kimin hangi ülkenin vatandaşı oldugu.
    Baştan sona kadar yazdık bizim tepkimiz mesuta veya bunun gibi yurt dısında başka ülkelerde oynayan türk asıllı futbolculara DEĞİL
    Bizim tepkimiz Türk basınına ??? Anlıyormusunuz ? SAdece Türk Basını ! kişilerle ya da avrupadaki oyunculara TEpkimiz yok.

Tutturdun bi nick gidiyor. Benim nick'imle vatanima milletimi Gercekten sevmedigimi değer vermediğimi nereden biliyorsun ? yani Nick yabancı ben burda Naylon Miliyetçilik mi oynuyorum. Hiç işim gücüm yoktu bunlarla uğraşıcam.
    SEnın dediğinin tam terside çok oluyor merak etme adamın Kullanıcı adı Türk, ama Vatan Haini , Vatan düşmani yok mu ?
    Çok uzaklara bakma İmrali adasında olan kişinin adıda Türk. Senin dediğine Göre o şahısta Vatan sever oluyor dimi nede olsa ismi Türk !
    (konuyu öyle bir yere getirdin ki , saçma sapan şeyleri tartışıyoruz. @skyw@lker 'ın dediği gibi Elma , Armut kıyasmasına girdik , bizim anlatmak istediğimizi başta anlasaydınız zaten buraya kadar gelmezdi konu.)

• Bu konu basından ziyade Türk olup olmadığıyla ilgili yorumlar çoğunlukta. Türk basınının da haber yapması sizi niye bu kadar rahatsız ediyor? Adam kendisini Alman hissediyor diye basın bu futbolcuyla ilgili haber yapamaz mı sonuçta aslen Türk bir futbolcu.
  • birdaha yazayimda Neden tepkimiz basına açıklayıcı olsun.
    Bunları ben biyerlerimden uydurmuyorum bunlari birebir duydum, dinledim, izledim.

Diyor ki Türk Basını
    - Türkiye Dünya Kupasına Gidemedi , Mesut , Eren , Gökhan Bizleri Dünya Kupasına Götürdü.
    - Mesut , Eren , Gökhan Bizleri Dünya Kupasında Türkiyeyi En iyi şekilde TEmsil Ediyorlar.
    - Bu oyunculari İzlerken Heyecanlaniyorum diyen Spor yazarları.
    - Bu futbolcularla Gurur Duyanlar.
    - En bombası ise " Mesut Gerçek bir Türk gibi Oynuyor "

daha da Çok var aslında benım duymadıgım.pek yorumculari ve spor bültenleri takip etmiyorum artık.

Gelelim TEmsil Etme olayini. Mesut'a gidip Sorun bakalim "Sen Dünya Kupasında Oynuyorken Hangi Ülkeyi Temsil Ediyorsun ? :) Türkiye mi ? Almanya mı ? " Mesut şimdi Akılsız biri mi Türkiyeyi temsil Ediyorum demez herhalde. Direk Almanyaya ihanet eder emek verdiği , çabaladıgı takım için aleyine böyle demez. Elbet Almanya Diyecek.

Ee Ben şimdi Soruyorum işte Türk basınına "Size(Bize) Ne oluyor" bu olayın Ana konusu Budur. Basına TEpkiliyiz diyoruz ya. işte bu yüzden. yukarda bi arkadaş yazdı "Bizim basın her konudan bi pay çıkartmaya çalışıyor" biz buna tepki koyuyoruz. başkada bi derdimiz yok. umarım anlatmak istedigimiz olayı anlatabilmişizdir. Verdiğimiz kısa süreli rahatsizliktan dolayıda Özür dilerim kendi adıma.

• Sözde Almanya'yı temsil ediyorum der ama özde TR'yi temsil etmediği ne malum? Neyse boş bir mesele hala yorumda bulunmamız hata. En sinir olduğum şey bazı insanların klavye milliyetçiliği yapması. Sözüm meslisten dışarı. İyi geceler...
  • ozamanda fifa yasak koysun milli takımlar , lig takımları gibi olmasın.
    son olarakta hiç etmiyor demiyorum sonucta kökeni Türk olduğu için biliniyordur bu şekilde temsil ediyor. ama bukadar.
    neyse iyi geceler.
  • Evet Gurur Duyucular neredesiniz
  • golünü de ATTI
  • Helal olsun guzel atti
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Evet Gurur Duyucular neredesiniz

Burdayiz

evet , almanyada yasayan bir gurbetci olarak ve diger gurbetciler gibi mesut ile
    gurur duyuyoruz, Istatistik bilgileri astronomik bir güce sahip olan Futbol ülkesinde
    oynadigi icin...Real transfer oldugu icin...

amaaa, kesinlikle 2.golüne sevinemem, ve keske diyorumki, mesut bu macta oynamasaydi, nasil olsa
    almanlar 2. veya 3.ligden mesuta karsilik bir alternatif bulsaydi, bizi yine yenerlerdi..

ve idda ederim ki, mesut o gece bizi temsil etseydi , almanlar bizi yine 3 e katlardi, cünkü
    Bizimkiler yine eski tas ayni hamam...ve almanlar yine o ayni panzerler

NE Mutlu TÜRKÜM diyene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 10 Ekim 2010; 11:35:49 >

• BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.
    M.KEMAL ATATÜRK.

bu özelliğimi kaybettikten sonra neyleyim real madridi? yolun açık olsun das borak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.
    M.KEMAL ATATÜRK.

bu özelliğimi kaybettikten sonra neyleyim real madridi? yolun açık olsun das borak.

İyice saçmaladığının farkında mısın.? Bence tadında bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

M.KEMAL ATATÜRK.

evet , Mustafa Pasamizin bir sözü vardi : Ben sporcunun cevik ve ahlaklisini severim..

...neticede savasa gitmiyoruz, futbol oynuyoruz( her ne kadar yedigimiz 3 gol
    bana bir bicak saplatisi gibi geldiyse )

• quote:

quote:

M.KEMAL ATATÜRK.

bak arkadaşım senle o kadar tartıştık,fikirlerimizi paylaştık uydu uymadı ama güzel bi sohbet oldu herşeye rağmen.seviyeyi düşürceksen yada kabalaşcaksan baştan söyle bi daha hiç fikir belirtmiyelim birbirimize.

başlığa yorum olarak yazdım ben onu,bunun türk mili takımını seçmekle hiç bir alakası yok ama bir türk ben kendimi alman hissediyorum diyosa yazıklar olsun ona.bunun ben türk değil kürdüm demekten hiç bir farkı yoktur.(doğulu arkadaşlarla bi sorunum yok bazıları bizden daha milliyetçi,arkadaşlarımda var yanlış anlaşılmasın.)

• quote:

quote:

quote:

M.KEMAL ATATÜRK.

bak arkadaşım senle o kadar tartıştık,fikirlerimizi paylaştık uydu uymadı ama güzel bi sohbet oldu herşeye rağmen.seviyeyi düşürceksen yada kabalaşcaksan baştan söyle bi daha hiç fikir belirtmiyelim birbirimize.

başlığa yorum olarak yazdım ben onu,bunun türk mili takımını seçmekle hiç bir alakası yok ama bir türk ben kendimi alman hissediyorum diyosa yazıklar olsun ona.bunun ben türk değil kürdüm demekten hiç bir farkı yoktur.(doğulu arkadaşlarla bi sorunum yok bazıları bizden daha milliyetçi,arkadaşlarımda var yanlış anlaşılmasın.)

Bende zaten o seviyeli tartışmalarımız hatırına böyle konuştum yoksa daha ağır konuşurdum emin ol. Bunun adı FUTBOL arkadaşım. Bir spor dalından bahsediyoruz Siyaset, savaş, soykırım yapmıyoruz burda. Atatürk'ün sözlerini alet etmeyin ucuz milliyetçiliğinize.

• futbol kısmından bahsetmiyorum ben anlamadın beni.

mesutu şu anda futbolcu olarak değil,gurbetçi herhangi bi vatandaş olarak düşün ve şu cümleyi sarfettiğini farzet.
  • Hala Alman gibi hissediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müslümanım ve Kur'an okuyorum , Alman gibi hissediyorum , İngiltere Premier League'e sıcak bakıyorum .

Aklıma Burak Yılmaz geldi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 23 Temmuz 2018; 17:32:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.