Şimdi Ara

Mesut Özil : Kendimi Alman Olarak Hissediyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada Mesut'un TURK oldugunu herkes biliyor..

2 ingilizin konusmasina sahit oldum.. Adamlar Almanya da oynayan futbolculari sayiyorlardi.. Mesut Turkish falan dediler ;)
  • @peki , 2012 Avrupa Şampiyonasinda A Grubunda Türkiye ve Almanya var mesut Türkiyeye gol atarsa yine gurur duycakmısınız merak ediyorum (bunu art niyetli olarak sormuyorum çünki böyle bir maç var)

dur bakalım,konu simdi baska. tabiki Kendi topragımı tutacam...
    Ve tabiki mesutun bize gol atmasi acı olur, ama profesyonel futbolcu icabında sözün gelisi
    babasının takımına bile gol atar.

2008 de eren derdiyok bize gol attıgında dünyanın sonumu idi ??

tekrar ediyorum, bu is futboldur.savas veya politika degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 4 Temmuz 2010; 20:13:30 >
  • tabiki vatan hani demek ağır bi ifade olur ama böyle bi açıklama yapıp Türk halkının kalbini kırması gereksizdi bence.Almanlar ondan böyle birşey beklemiyorlardı neden çıkıp böyle konusarak bu tartışmalara sebeb olduki.Ayrıca almanyada doğup büyümesi Türkiyeye hiç gelmediği ve bağının olmadığını anlamana gelmiyor orda doğdu diye özünden kopmasına gerek yok
  • vay pislik nazi vay adolf çakması vatan haini

• Ya Adam bu kadar agir kacan ifade kullanmamış ki röportajı yapan farklı milletlerdensiniz falan demiş o da kendimiz Alman olarak hissediyoruz öyle oynuyoruz demiş , bireysel olarak durduk yere ben kendimi turk değil Alman hissediyorum dememiş ki, yani su adamın yaptıgı Türkiye reklamını bu adama hain diyenler hayatları boyunca uğraşsalar yapabilirler mı acaba. Bence kizilacak bir kisi varsa böyle adamı bu yasa kadar kesfedemeyip 17-18 yaşındayken 10 dk bile olsa milli takımda oynatma aklını gostermeyenlerdir , adamı almanlar çağırmış adamda oraya gitmiş , keske bize gelseydi içimizden gecen buydu ama kızmaya hakkımız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildsould

quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Nasıl Alman olarak hissediyorsun arkadaşım. Besbelli Anadolu apaçisisin işte.
     Mesut Özil : Kendimi Alman Olarak Hissediyorum

Yerinde bir tespit

Hayko'ya benziyor la bu

Mesut Özil : Kendimi Alman Olarak Hissediyorum

nedense fight clubda ki şu söz aklıma geldi senin yazdığını görünce
    "I felt sorry for guys packed into gyms, trying to look like how Calvin Klein or Tommy Hilfiger said they should."

• Vatan haini nasıl oluyor adam" Ben kendimi Alman gibi hissediyorum" diyor ve şimdiye kadarda Türküm falan dediğide olmadı. Ailesi ve adı Türk olabilir ama adamın hayatı boyunca Türkiye ile ilgilisi olmamış, Türklüğü hiç kabul etmemişki vatan haini olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anorexia

Ya Adam bu kadar agir kacan ifade kullanmamış ki röportajı yapan farklı milletlerdensiniz falan demiş o da kendimiz Alman olarak hissediyoruz öyle oynuyoruz demiş , bireysel olarak durduk yere ben kendimi turk değil Alman hissediyorum dememiş ki, yani su adamın yaptıgı Türkiye reklamını bu adama hain diyenler hayatları boyunca uğraşsalar yapabilirler mı acaba. Bence kizilacak bir kisi varsa böyle adamı bu yasa kadar kesfedemeyip 17-18 yaşındayken 10 dk bile olsa milli takımda oynatma aklını gostermeyenlerdir , adamı almanlar çağırmış adamda oraya gitmiş , keske bize gelseydi içimizden gecen buydu ama kızmaya hakkımız yok

tskler olayi iyi çözmûsün.
    Maalesef ülkemizde yazilanlarin çogu çarpitiliyor veya okuyan iyi anlamiyor.Galiba akraba evlilikerin çoklugundan olabilir.Okudugunu anlamamak.Veya ince çizgileri ayirt etmek.

• benim milli takımımı reddeden adam pele olsa farketmez çektirsin gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

imparator dediğiniz adam .bizi dünya kupasından mahrum bırakan adam yüzünden mesut şu anda türkiye milli takımında değiil..

helal olsun adama .gayet güzel oynuor ve daha 20 yaşında yarı finali gördü..

vatan haini ne demek ya .olur mu öle şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

Türklükten vatan milletten bahsedenler... Sizler çok mu vatanperversiniz çoğunun forum adı yabancı bir isimden geliyor madem bu kadar milliyetçisiniz forumda kullandığınız isim bari Türkçe olsun çok zor değil.Bir isim kullanmakla olmuyor ama ''ayinesi iştir kişinin işi lafa bakılmaz.'' Naylon milliyetçiler...

Boş bir yorum elmayla armutu kıyaslamanın anlamı yok.
  • İşin ilginç yanı ben Türkiye'de doğup büyüdüm ama bende kendimi Alman olarak hissediyorum buna ne diyeceksiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

İşin ilginç yanı ben Türkiye'de doğup büyüdüm ama bende kendimi Alman olarak hissediyorum buna ne diyeceksiniz ?

Milliyet bozukluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

quote:

Türklükten vatan milletten bahsedenler... Sizler çok mu vatanperversiniz çoğunun forum adı yabancı bir isimden geliyor madem bu kadar milliyetçisiniz forumda kullandığınız isim bari Türkçe olsun çok zor değil.Bir isim kullanmakla olmuyor ama ''ayinesi iştir kişinin işi lafa bakılmaz.'' Naylon milliyetçiler...

Hazımsızlık yaptı anlıyorum seni.
  • quote:

quote:

quote:

Saçmalamışın benim veya başkasının nicki yabancı isimse sanane ? Adı üzerinde takma isim öyle dediğin gibi olsa herkesin gerçek ismi yazardı. Bununla tutup milli takım seçme meselesiyle, milliyetçilikle kıyaslarsan bu senin sığ görüşündür.

• Türk milletini anlamak çok zor tabii bazı kesimleri sadece.Milliyetçi geçinirler sanırlarki tek vatan sevgileri dünyada kendilerine aittir.Alırlar ailelerinden gazı gelip burda saçma sapan konulara sokarlar milliyetçilerini askere gittilermi anne diye ağlarlar ne boş adamlarsınız.

Adam istediği takımı seçmekte özgürdür.Ben olsaydım bende alman milli takımını seçerdim.Futbol Federasyonundan taraftarlara kadar Gerizekalı dolu olan bu ülkede top koşturmak bencede çok saçma.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saçmalamışın benim veya başkasının nicki yabancı isimse sanane ? Adı üzerinde takma isim öyle dediğin gibi olsa herkesin gerçek ismi yazardı. Bununla tutup milli takım seçme meselesiyle, milliyetçilikle kıyaslarsan bu senin sığ görüşündür.

Bir futbolcunun kendini Alman gibi hissetmesi seni niye ilgilendiriyor. Bir insanın Türk olup olmayacağına sen mi karar veriyorsun. Ayrıca illaki adını yazman gerekmiyor.

• *Almanya'da doğmuş
    *Almanya'nın ekmeğini yemiş ve havasını içine çekmiş
    *Yıllarca o ülkenin imkanlarından faydalanmış
    *O ülkenin futbol anlayışında yetişmiş ve o ülke bu adamı bugünlere getirmiş. Kim getirdi biz mi getirdik. Adama biz değil Almanya sahip çıktı.

Bunların hepsini bırakıp daha Dünya Kupasına bile katılamayan bir Milli Takımımı seçecek ne bekliyorsunuz daha önce seçenler falan deniliyor hangisi Mesut'un konumundaydı. Hiçbirini doğdukları ülkenin Milli Takımları istemedeki hepsi başka secenekleri olmadığı için seçtiler. Kazım'a İngiltere Milli Takım teklifi gelseydi Türk Milli takımını secer miydi aynı şekilde İzzet yada Aurelio'yuyu Brezilya Milli takımı çağırsaydı.

Mesut'a kızmak yerine bizim TFF'ya gidin bu adama Almanya'dayken niye sahiplenmediniz diye sorun gidip TFF'ya o milliyet ateşiyle yanan futbolcular ve baslarındaki dünyanın parasını alan Fatih Terim'in neden Dünya Kupasına katılamadığını sorun.

Mesut ben Alman gibi hissediyorum diyor ve o forma için herşeyini yapıyor hiç değilse bizimkiler gibi gidipte milliyetçilik reklamı yapıp o formanın hakkını verememezlik yapmıyor. Bu işler sadece reklamlarda oynamakla olmuyor ama maalesef bizim Milli Takımın tek yapabildiği reklamlarda oynamak. Bu zihniyetle devam ettikleri sürecede daha çok Mesut ve benzeri yetenekler başka ülkelerin Milli Takımlarının formalarını ıslatırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 5 Temmuz 2010; 22:38:09 >

• Hocam onların bahanesi çok hazırdı zaten.
    -Mesut ile konustunuz mu ?
    -Evet konustuk
    -Sonuc = Mesut istemedi. bizde geri döndük

al sana basit bir bahane ama bu adamların aylık maaşları geç yatınca hemen avukatlarına koşarlar.
    Aslinda Mesut gibi Türk asıllı olup daha bir sürü topçu var. nezaman ki adamlar kararlarını veriyorlar ,, bizimkiler ozaman gidiyorlar adamlara teklif götürmeye.
    Buda Türkiyenın , ülkemizde Sporu yönetenlerin ayrı bi sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

*Almanya'da doğmuş
    *Almanya'nın ekmeğini yemiş ve havasını içine çekmiş
    *Yıllarca o ülkenin imkanlarından faydalanmış
    *O ülkenin futbol anlayışında yetişmiş ve o ülke bu adamı bugünlere getirmiş. Kim getirdi biz mi getirdik. Adama biz değil Almanya sahip çıktı.

Bunların hepsini bırakıp daha Dünya Kupasına bile katılamayan bir Milli Takımımı seçecek ne bekliyorsunuz daha önce seçenler falan deniliyor hangisi Mesut'un konumundaydı. Hiçbirini doğdukları ülkenin Milli Takımları istemedeki hepsi başka secenekleri olmadığı için seçtiler. Kazım'a İngiltere Milli Takım teklifi gelseydi Türk Milli takımını secer miydi aynı şekilde İzzet yada Aurelio'yuyu Brezilya Milli takımı çağırsaydı.

Mesut'a kızmak yerine bizim TFF'ya gidin bu adama Almanya'dayken niye sahiplenmediniz diye sorun gidip TFF'ya o milliyet ateşiyle yanan futbolcular ve baslarındaki dünyanın parasını alan Fatih Terim'in neden Dünya Kupasına katılamadığını sorun.

Mesut ben Alman gibi hissediyorum diyor ve o forma için herşeyini yapıyor hiç değilse bizimkiler gibi gidipte milliyetçilik reklamı yapıp o formanın hakkını verememezlik yapmıyor. Bu işler sadece reklamlarda oynamakla olmuyor ama maalesef bizim Milli Takımın tek yapabildiği reklamlarda oynamak. Bu zihniyetle devam ettikleri sürecede daha çok Mesut ve benzeri yetenekler başka ülkelerin Milli Takımlarının formalarını ıslatırlar.

Bravo, altına imzamı atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 5 Temmuz 2010; 22:57:52 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.