Şimdi Ara

Mesut Özil : Kendimi Alman Olarak Hissediyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozcan35

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

peki ben anlamiyorum bu adam hiçbir şekilde Türkiyenın adını bile anmiyor. kendide Alman hissediyorum kendimi diyor. peki bize ne oluyor (Türk basınına) yok mesut öyle, yok böyle, yok evladımız, yok cocugumuz. neymiş gurur duymaliyiz ? duymuyorum kardeşim ben. neyiyle gurur duyucam ALmanyayı temsil ettiği için mi gurur duyucam. bırakın kardeşim bana hiç sempatık gelmiyor. Türk basınıda üstüne titriyor. yorumcular zaten ayrı telden çalıyor yok efendim onu izlerken heyecanlaniyorum vsvs...

bi ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama iş Milliyetçilige gelince hemen "vatan millet sakarya" derler. bunun ebeveyn'leri türk ise ne farkeder adam ALMAN. adı TÜRK olsa ne yazar.

sonuna kadar haklısın..ulan adam almanyayı seçmiş nesiyle gurur duycaz..birde diyolar orda doğmuş büyümüş ekmeğini yemiş..ulan bu adamın anası babası Türk olduğu halde bizi seçmiyor..
    Colin Kazım melez , anne babasından biri kıbrıslı biri ingiliz , o adam bile Türk milli takımını seçiyor..

Bize mesut gibi adamlar lazım değil..bizim milli takımımıza gerçekten yakışan , milli forması için oynuyan adamlar lazım..

Kazım da yanıp tutuştuğu için seçti Türk Milli takımı için emin ol.

colin kazımın emin misin milliyetçi olmadığına..adam kendini Türk hissetmese Türk milli takımını seçmezdi..Biyolojik olarak tam Türk olmasada , kendini Türk kabul etmiş , ben Türk'üm diyen herkes Türk'tür..Ne mutlu Türk'üm diyene..

(Babası Rodney Richards Antigua kökenli , annesi Emine hanim ise Kıbrıslı Türk'tür. Colin Kazım Richards bu yüzden Kâzım orta ismine sahiptir.)

Not : Adam kendi resmi web sitesinin girişinede Fb formalı resmini değil , Milli takım formalı resmi bulunmaktadır.. http://kazimrichards.com/

Aurelio nun durumu farklı..O direk brezilya kökenli olduğu için , milli takımı para uğruna seçmiş olabilir..

İyi de hoca, Kazımın Ingiltere Milli Takımına seçilmeyeceği belli olan bişey, 2 maç anca yapar seçildikten sonra. o da zorla. Ben Türk Milli Takımına gitmek istemiyorum Ingilterede oynicam demeyecek kadar ileri görüşlüymüş demek ki.

Mustafa İzzet diye biri vardı bilir misin ?

• Pek tahmin etmiyorum ama bunun sonu da Uğur Yıldırım gibi olursa iyi olur.
    Mesut'u bilmiyorum da babası koyu Alman'ın tekidir.Kesin Almanya milli takımını seç diye baskı yapmıştır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

peki ben anlamiyorum bu adam hiçbir şekilde Türkiyenın adını bile anmiyor. kendide Alman hissediyorum kendimi diyor. peki bize ne oluyor (Türk basınına) yok mesut öyle, yok böyle, yok evladımız, yok cocugumuz. neymiş gurur duymaliyiz ? duymuyorum kardeşim ben. neyiyle gurur duyucam ALmanyayı temsil ettiği için mi gurur duyucam. bırakın kardeşim bana hiç sempatık gelmiyor. Türk basınıda üstüne titriyor. yorumcular zaten ayrı telden çalıyor yok efendim onu izlerken heyecanlaniyorum vsvs...

bi ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama iş Milliyetçilige gelince hemen "vatan millet sakarya" derler. bunun ebeveyn'leri türk ise ne farkeder adam ALMAN. adı TÜRK olsa ne yazar.

sonuna kadar haklısın..ulan adam almanyayı seçmiş nesiyle gurur duycaz..birde diyolar orda doğmuş büyümüş ekmeğini yemiş..ulan bu adamın anası babası Türk olduğu halde bizi seçmiyor..
    Colin Kazım melez , anne babasından biri kıbrıslı biri ingiliz , o adam bile Türk milli takımını seçiyor..

Bize mesut gibi adamlar lazım değil..bizim milli takımımıza gerçekten yakışan , milli forması için oynuyan adamlar lazım..

Kazım da yanıp tutuştuğu için seçti Türk Milli takımı için emin ol.

colin kazımın emin misin milliyetçi olmadığına..adam kendini Türk hissetmese Türk milli takımını seçmezdi..Biyolojik olarak tam Türk olmasada , kendini Türk kabul etmiş , ben Türk'üm diyen herkes Türk'tür..Ne mutlu Türk'üm diyene..

(Babası Rodney Richards Antigua kökenli , annesi Emine hanim ise Kıbrıslı Türk'tür. Colin Kazım Richards bu yüzden Kâzım orta ismine sahiptir.)

Not : Adam kendi resmi web sitesinin girişinede Fb formalı resmini değil , Milli takım formalı resmi bulunmaktadır.. http://kazimrichards.com/

Aurelio nun durumu farklı..O direk brezilya kökenli olduğu için , milli takımı para uğruna seçmiş olabilir..

Kazım Türkçe bilmiyo neden bahsediyosun sen.Röportajlarını ingilizce veriyo hep

• o zaman mesut bana neden kaçırdığı gollerden sonra tepkisini TÜRKÇE olarak ifade ediyor.onu açıklasın.madem almansın almanca konuş.
    şu adamı bi hiç uğruna kaçırdık ya.ben daha ne diyim?sadece o değil ki.eren,gökhan inler,serdar taşçı.bu yoounculara mesuttan daha çok ihtiyacımız vardı hiç şüphesiz.keşke hiddin daha önce gelseydi şu milli takıma

• mesut koyu bir Fenerli....
    Beckham ve David Villa kelimenin tam anlamıyla bir mesut hayranı...
    Mesut bir Dünya Starı olma yolunda....Türkiyeye gelseydi., kariyeri ya biterdi veya
    vasat bir ffutbolcu kalırdı
  • Türkiye peki bu mesut için ne yapti allah aşkına ???
    Ben hak veriyorum mesuta... Türkiye mesut için bişeyler yapsaydı bu durumda olmazdı ??
    Almanlar benimsedi onlar yetiştirdi onlar büyüttü ??? problem yok bence ... saygı duyarım .. yolu açık olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

quote:

İkinize de katılıyorum

ben üçünüze de katılıyorum.

ayrıca oynasın,bugünde son dakikalarda harika paslar verdi.ama bizim basının ve forumdaki arkadaşlarımızın 'aslanım,koçum,gururlanıyoruz seninle' gibi sözler sarfetmesi garibime gidiyor.

• yine yendiler----4-0...rakip arjantin
    ....Mesut bu gidisle kupayı kaldıracak gibi...heyt be..Alman fomasıyla
    Dünya kupasını ilk kazanan bir TÜRK olacak...

helal sana devrekli....
  • bırakın artık şu mesudu bize ne faydası var diğer yabancı topculardan bir farkı yok yani, isterse türk hissediyorum desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFIRE

Türkiye peki bu mesut için ne yapti allah aşkına ???
    Ben hak veriyorum mesuta... Türkiye mesut için bişeyler yapsaydı bu durumda olmazdı ??
    Almanlar benimsedi onlar yetiştirdi onlar büyüttü ??? problem yok bence ... saygı duyarım .. yolu açık olsun..

Nerden biliyorsun yapmadıklarını?
  • Kendini Alman gibi hissetmesinden doğal ne olabilir arkadaşlar .Adam Almanyada büyümüş , Almanya da eğitilmiş .Alman kültürü almış ve orada hayatını kazanıyor .Tabiki Alman gibi hissedecek hatta o bir Alman : ) Sadece ismi Mesut...
    Ayrıca işini iyi yapan (Adam olan ) herkes ile gurur duyabilirsiniz .Bunun için Türk olması gerekmez!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 3 Temmuz 2010; 22:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarIyer1-2

yine yendiler----4-0...rakip arjantin
    ....Mesut bu gidisle kupayı kaldıracak gibi...heyt be..Alman fomasıyla
    Dünya kupasını ilk kazanan bir TÜRK olacak...

helal sana devrekli....

Neresi Türk ya ikide bir şuna Türk deyip durmayın, adam Alman
  • Adam orada doğmuş büyümüş. Futbolda bildiği herşeyi Almanlardan öğrenmiş. Hayatı boyunca Türkiye Cumhuriyeti gurbetçi vatandaşı yaşıyormu oğlu spormu yapıyor kansermi diye sormamış. Sonra güzel oynadıktan sonra 3-4 adam gelmiş Türk Milli Takımında oynamasını istemiş. Kendinizi yerine koyun. Oynarmısınız? Sizin üzerinizde hiçbir katkısı olmayan hangi turnuvada yarı final yapacağı hangisinde olmayacağı belli olmayan bir takım mı? Karar sizin.
  • Almanyada doğup, büyümüşlerin ne kadar Türk hissettikleri önemli değil

Türkiyede doğup, Türkiyede büyüyen milyonlarca kişiden kaç tanesinin Türk hissettiği önemli
  • sorulan o soruya nasıl cevap verebilirdi.biraz empati kurun ya.gerçekten nasıl hissettiğini bilemezsiniz boş boş konuşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

quote:

Orijinalden alıntı: MFIRE

Türkiye peki bu mesut için ne yapti allah aşkına ???

Nerden biliyorsun yapmadıklarını?

Yapmadılar. Emin ol adamlar parmaklarını bile kaldırmadılar. Bizimkile Mesut'un ismini anca Almanya Milli Takıma çağırdıklarında çağırdılar. Ne bu peki? Tutup hazıra konmaya çalışmak da ne? Adam sırf ben Türk'üm diye, Dünya kupasını garantilemiş bir takımı bırakacak ki takım bunu kefşeden, Fatih Terim'İn ben hazıra konarım davranışıyla bizim Milli Takım'a gelecek. Bırakın Allah Rızası hanginiz gelirsiniz. Fatih ve ekibinin yaptığı yalnışlıktı. Fatih sadece göz önünde bulunanları seçti hep, takımdan zaten bunu gördük. Bu adamı göndermedikleri her dkka ben cinnet geçiriyordum. Ülkenin parasını yedi ve gitti.

• yahu arkadaşlar, siz burda neyin kavgasını yapıyorsunus ....
    sanki mesut gelseydi, bizimkiler başarılı mı olurdu???
    bakmayın almanların ingilizleri, arjanti yenmesini....eledikleri takımlar
    Almanlardan kaliteli olsa bile almanlar disiplinle ve inancla kazanıyorlar...

Baştürk,Altıntop kardeşler,Muzy Izzet ler ne kattı Milli takımımıza ???

daha nice mesutlar var..sadece Almanyada değil...tüm avrupada ve kendi ( Amatör ) liglerimizde...

arayan bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Almanyada doğup, büyümüşlerin ne kadar Türk hissettikleri önemli değil

Türkiyede doğup, Türkiyede büyüyen milyonlarca kişiden kaç tanesinin Türk hissettiği önemli

turkiye de ki sayı almanya dakilerden azmıs gibi geliyor bana
  • acaba Türk Milli takımı daha önce davet ettimi ? Almanya'dan önce
  • bence kendisine sorsanıs daha mantıklı olur

http://www.mesut-oezil.com/?101A0A2A96937978900
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.