Şimdi Ara

metal dedektörü ! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
5
Favori
559.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • master hunter dogru şeylerden bahsetmiş adam yardım isterken dahi bir güvensizlik sergiliyor eksik bilgi verildigini ima ediyor kısacası terbiyesizlik ediyor.ya bukadar kişi ya yalan söylüyor yada bu işi bilmiyor birtek sen biliyorsun.birde işe nekadar ciddi yaklaştıgın foruma yazılarından belli oluyor çünkü kelimeler arasında baglantı kurabilmek için decoder kullanmak gerekiyor.takmışın bir bobin meselesine .pi dedektorlerde bobin okadar önemli degil diyoruz.27 tr veya 32 tur 0.60 veya 0.70 telden sar olur diyoruz.ben bobin teli olarak cat-5 kablodan 3 tur büyük bobinde 2 tur kullanuyorum oluyor hemde çok basit bir işçiligi var.bu bobin bilgilerinide senin için yazmadım kim bu bahsettigim kişi derseniz anladınız siz onu.bildini saklamayan paylaşabilen herkese kolay gelsin.
  • Sizce en iyi PI sistem hangisi?
    En performanslı olanı?
  • minere başlayan siber7 bızım burdan abımız tanıstık amaa devredekı hexx koduna guvenemedık neee malum adam 2saatten sonra devreyi durduracak hexx kodunu yazdıgını hıcc bısey yapamassın tamm kumar işii bizz buuu riske giremedık baska bisey deniyoruz şimdi onunla metal ayrımı yapan eğer çalısırsa haberiniz mutlaka olurr

• selam altay.. evet miner i yapalım dedim.. hatta başladım bile.. ama çok yoğun çalışma tempom var. bu işlere pek vakit ayıramıyorum. parçaları yarın sipariş geçmeyi düşünüyorum... ilerleme kaydedebilirsem haberin olur muhakkak.. ama epey zaman geçecek gibi
  • mınere basladınmı yılmaz abıı kımm karar verdırdı sana mınerde cekınıyordun sımdı mıner bızden cekınsın acılın bızz gelıyoruz yawww
  • Tosero BandidoII uMax'ın bulunmayan parçalarını getirtiyorum devreyi yapacağım yarıda bırakanlara duyrulur. okantex,ismail sürek,elbombacı...
    Arkadaşlar PCB Programlarını az bilenler çok karmaşık olmayan devrelerin lehim yollarını Paint'te (Resim işleme programları) yapabilirsiniz.Önce malzemeleri toplayın boyutlarına göre önce entegrelerin bacaklarını devredeki çizim sırasına göre çizin sonra TR...vs... yolları birleştirin kontrol edin. Şema üzerinde yaptığınız bağlantıları renkli kalemle işaretleyin ki eksik bağlantı kalmasın kolay gelsin
  • stmetaldedektor kardeş başka bir yerde fransız sitesinde buldum 60 euro ya ordan alabilirmiyiz ve bize maliyeti ne olur ilgilenirsen sevinirim http://vente.vivastreet.fr/annonces-vente+lille/detecteur-metaux24 adreste bu
  • YAHU KARDEŞLER ŞU SNİFFER XR6 HAKKINDA BİR BİLGİYE ULŞAN VARMI BEN ULAŞAMADIM İNGİLİZCE DİL BİLEN VARSA BANA YARDIM EDERSE SEVİNİRİM BEN BU DEDEKTÖRÜN HİÇ BİR ŞEYİNİ BULAMADIM HE BİRDE SNİFFER XR6 İLE SNİFFER XR62 AYNI İMİŞ ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN ŞU GARİBE
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykurtelektronik

YAHU KARDEŞLER ŞU SNİFFER XR6 HAKKINDA BİR BİLGİYE ULŞAN VARMI BEN ULAŞAMADIM İNGİLİZCE DİL BİLEN VARSA BANA YARDIM EDERSE SEVİNİRİM BEN BU DEDEKTÖRÜN HİÇ BİR ŞEYİNİ BULAMADIM HE BİRDE SNİFFER XR6 İLE SNİFFER XR62 AYNI İMİŞ ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN ŞU GARİBE

arkadaş bayağı aradım ama bir netice yok,sniffer xr7 Eurodec MK2 diye adlandırılmış,,xr6 da Eurodec MK1 diye mantık yürütüp gene aradım ama bir bilgi yok.. herkese kolay gelsin
  • eski elektor dergisindeki metal dedektörün açık şeması lazım bununla ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler elimde tümm dökümanlar varr amaa malzeme okunmuyor hiçç bişey belirgin değil
  • selam
    jantdemirkan kardes
    at5 dedigin adsl kablosu degil mi.
    onun icnde 8 hat var birde ilaveten plastik kaplmasiz bir tel var.o 9. teli kullaniyormusun.kullanmiyorsan.parazite sebeb olmuyormu.yani metal etkisi yapmiyor mu.
  • xr7yi istiyonuz demek.ben delta ile ugrasin derimya neyse
  • devami
  • bu da son
  • dp2010 ile ayni sey.malzeme listesinde dp2010 diye yaziyor.
    daha fazla bilgiyi fransiz dedektorculaer sitesinde bulabilirsiniz.

ddm-elektor adli gruba uye olun.yahoogroups tan uye olacaksizin.ucret falan gerekmiyor.dosyalrina girin.fischers diye geciyor.dosya demek sanirim.
    oradan istediginiz dedektoru bulun indirin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okantex

xr7yi istiyonuz demek.ben delta ile ugrasin derimya neyse

adam xr 6 veya xr62 yi istiyor,xr7 yi değil,ben aradım fakat bulamadım varsa aykurt adlı arkadaş yana yana arıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altay74 -- 6 Mayıs 2007; 16:37:43 >
  • okantex arkadaşım dedigin gibi cat-5 kablo veya adsl kabloda deniyor fakat senin dedigin ekranlı tipi oluyor sen ekransız olanını kullanacaksın.çok iyi çalışıyor.çalışmalarında başarılar.
  • jantdemirkan kardes
    bu ekranli kablo nedemk?
    icindeki aliminyum kaplamayi yai shield i mi kastediyon.yoksa 9. teli mi?
    9. telin zarari olur mu.yada aliminyumun.olur dersen teli cekip almayi deniyecem.
    saygilir.
  • Arkadaşlar ClonePI-2 ye başladım...

ikamet ettiğim yerde hiçbirşey bulunmuyor. Eksikler aşağıda...
    Arkadaşlar bunları online sipariş ile alabileceğim bir site varmı?

transistor;

VT5 BSN304A
    VT1 IRF740/TO
    VT6 BSN304A
    C23 200 uF KUTUPLU

diyot;
    1N5819
    1N4148

entegre;

ADG444
    MCP3201
    TLO74
    atmega32
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.