Şimdi Ara

metal dedektörü ! (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
5
Favori
559.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkür ederim Durmaz. fakat bana bu parçaların isimlerini yazarmısın. burası küçük bir yer belki bulmakta zorlanabilirim. kullandığınız o hazır kit sadece dedektör içinmi imal edilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedektörcü

teşekkür ederim Durmaz. fakat bana bu parçaların isimlerini yazarmısın. burası küçük bir yer belki bulmakta zorlanabilirim. kullandığınız o hazır kit sadece dedektör içinmi imal edilmiş

dedektörcü msn den irtibata geçersen yardımcı olabilirim

hdurmaz42@hotmail.com
  • slm arkadaşlar...
    dedektörcü birden cok keskin bir dönüş yaptın... senin o 1 metreyi gecen dedektöründen hiç bahsetmiyorsun artık.. bence sen gercekleri acıklata kurtul... deltanın gecmiş sayfalarda tüm malzeme listeleri mevcut.. bi dön gecmişe bak...
  • elbombacı nerelerdesin?? sensiz olmuyo bu form?? bu arada sana bişey danısayım bi fm verici yapıyorum ba1404 ile 38 khz kristal lazım bulamadım bende 32 khz aldım bunu nasıl ayarlaya bilirim illaki 38 khz olması lazım??yada 38khz yükseltemeyizmi?? teşşkürler..
  • Elbombacı hocam teşekkürler engin tecrübe ve bilgilerinizle beni aydınlattınız
    Devre incelemelerimden eksik kalan bir devrenin daha olduğunu farkettim
    Yeraltı boşluk,mağara bulucu TMR (TM-808) şemasını buldum. MODE komütatöründe CAVE seçeneği var iç piyasada 26.37 Khz frekansında kristal bulamadım şu ana kadar bir de cihazın PCB'sini bulamadım ne dersiniz bulunabilirmi Xtal'le PCB. Xtal'i bulursam PCB'yi kendimde hallederim ama zaman alır. Aynı işi yapabilecek başka şema tavsiye edebilirmisiniz. Sizin tecrübelerinizden faydalanarak 5-6 cihaz çıkaracağım anlaşılan birde parçaları bulabilmeyi başarsam içerden
  • SEVGİLİ KARDEŞİM DEDEKTÖR33

BU İKİNCİ MESAJIM.

O ŞEMAYI MSNA DRESİME
    BOBİN ÇAPINI,TUR SAYISINI VE TEL CAPINI YAZARAK GÖNDERİRSEN
    ÇOK SEVİNİRİM.
    ZAHMETİNDEN DOLAYI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

borazhuseyin@hotmail.com

OLUMLU OLUMSUZ BİR YANIT VERİRSEN İYİ OLUR,

SEVGİLERİMLE KOLAY GELSİN
  • yeraltıcı narkotik kopekleri narkoti bulsun diye sürekli belirli oranda narkotikle besleniyor.sen senin iti altınlamı besliyorsun?
    sana cevap bile vermemek lağzım ama,durmaz arkadaşında dediği gibi her taraf it resmi oldu,git başka yerde kafa kır.
  • arkadaslar selamlar elımde delta pulse paletı vede hummerhead plaketlerı hepsınden 4ertane varr yanı toplam 8tane ısteyen olurs komple hepsıne 100ytlye pazarlıksız verırım ikilideililik@hotmail.com ırtıbata gecebılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naytimare -- 19 Temmuz 2007; 17:17:21 >
  • burasının tadı harbiden kacmiş yokmu bunları duyan gören...
  • Burası bir elektronik forumudur ve bu başlık elektronik forumu içinde açılmıştır. Siz bu başlık altında it resmi yayınlamaya devam ederseniz ve bir Allah'ın kulu da sizi şikayet etme zahmetinde bulunursa mesajlarınız, bu hatayı tekrarlamanız durumunda da üyeliğiniz yöneticiler tarafından silinecektir.

He elbet böyle konularda yazı yazabileceğiniz konu başlıkları yokmu, elbette var. İlle de donanımhaber'in forumlarına yazmak istiyorum derseniz forumun ana sayfasında çeşitli kategoriler mevcut. Bir gezin, görün eğer yeterli zekaya sahip iseniz ve niyetiniz "milletle dalga geçip kendi kendinize gülmeye çalışmak" değilse bahsettiğniz konun uygun yerini bulacağınıza ve yazdığınız yazıların daha çok ilgi göreceğine eminim.
  • yeraltıcı arkadasın konusunu cıddıye aldıkca dahada uzatacaktır bence ustune gıtmeyelım ıntahar gırısmınde bulunabılır kendısı nedıyordum hummarhead kartları vede delta pulse kartları 4+4yanı 4hummerhead 4deltapulse kartları komple 8adet hepsıne 100ytl dıyorum
  • slm arkadaşlar... elbomca bobin yapmaya karar verdim şöyle güzel birsey bi önceki sayfada verğim foto ya benzetmeye calışacagım fakat kactur saracagımı kestiremedim.. 30 tur sarsam olurmu acaba 2li zil kablosundan(evlere zil tesisatı cekilen kablodan) yada 60 turmu sarayım yeni tur yeni şans:)) yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşşekkürler

• slm arkadaşlar yaklaşık bir haftadır yoktum,,size en başta dediğim gibi dedektörcü ve yeraltıcı adlı kişiler aynı demiştim en nihayetinde hesapta arkadaş çıktılar,ama bence gene aynı kişi..bu adamın kastı sırf geyik,adam deltapulsede kullanılan malzemeleri ne olduğunu soruyor pes yani..bir yandan köpek resmi koyup duruyor,diğer yandan yapacağınız devre 12cm geçmez diyor,yahu kardeşim okumuyormusun forumu, herkes 35-40 cm den tek para algılatıyor.ne oldu senin ufki salınım saçmalığına,bu forumu gereksiz yazı ve resimlerle meşgul etme,milletide forumdan soğutma.
  • altay75 değil 74 iyi oku,bende ruhsal bir takıntı yok,senin neren bilim ve irfan adamı,ne projen var neyi yaptın açıklada saygı duyalım.elekronikten anlamayan kişiler bile deltayı yapıp 35 cm den para algılattı.becerebilirsen sende yaparsın.bana toplayıcı diyorsun,kendine verici,sen kime ne veriyorsan git ver...
  • Sonunda sitenin içine ettiniz hadi hayırlısı. Vatana millete hayırlı olsun. Hayvanat bahçesine çevirdinişz siteyi.senin ne marifetin var allah aşkına milleti eleştirip döküyosun. cekeyemenler catlasın. Burada kasıtlı bir durum var. Gaye çalışmaları baltalamak.yoksa kendiside biliyor itle kopekle bu işler olmaz.benimde cinci bi hocam var.5000kılometre uzaktan definenin yerini soyluyo.amerikadan buradaki deefineyi soyluyo.burdan ordakini.gel ozaman cinci hoca yetiştirelim. herkesin yanında bi hoca olsun.altın tozunu bile tesbit ediyo valla. zaten master hunter oyle vırusleri çıktı ve dahada çıkacak demişti.akıllı adammıs.düşman içeride.ama kim oldugunu tesbit edemedim.ama her kimse fena halde yanlış yapıyor..düşmanın işten anlayan biri olduğu belli.forumu takip eden yazıları okuyan biri . sistemli olarak hucum yapılıyor.düşman gizli olduğu zaman zararı daha çoktur.ama allah belanı vereecek merak etme. seviyeli definecilik dedektör işleriyle uğraşmak isteyenler www.teknolojiekibi.com adresni gelsinler. Buranın çivisi çıktı...

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf_232 -- 23 Temmuz 2007; 17:02:45 >

• aslında onun kim olduğunuda biliyom ama içimde kalsın.dikkast edilirse forumdak lider durumda olan elbombacı ve master hutner abiyi yıprtatmaya çalışıyo.onların yazılarına alıntı yaparak,daha forumda 3-5 mesajın varken nasıl bu kadar samimi konusabiliyon bunlarınla. once bi tanıs. ama eline bişiy gecmez.mileet herkesi biliyo.seninde kim oldugunu biliyo.ama acıklasamda inkar edeceginide biliyom.cunku alcak birisin.yalancısın.bu kisini aclen psikolojik tedaviye ihtiyacı var. hasetinden kıskançlığından ruh salıgı bozuldu..rahat uykuda uyayamaz bu sahıs. içi yanıyo kahroluyo cunku. boyle devam ederse hırsından intihar edebilir hakkaten...catla emi...

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf_232 -- 23 Temmuz 2007; 17:57:03 >
  • teşekkürler sağol mutsuz, bir haftadır şehirdışındaydım,sanırım bir iki gün içinde gene gideceğim,miner de olduğu gibi duruyor,işyerimde işlerde birikti,inan içim gidiyor ama ilgilenemiyorum minerle,,neticeyi aldığım gibi burada paylaşacağım.
  • merhaba arkadaşlar,bir yerde okudum bu yazıyı,belki ilginizi çeker,bayağı tecrübe yapmış, dedektörler hakkında birisi,okumakta fayda var.en azından yazıda bahsi geçen cihazlardan almayı düşünen olursa fikir sahibi olur.

arkadaşlar 15 yıldır hemen hemen kullanmadığım cihaz kalmadı.ilk olarak gold scope la başladımsene 1990 tektük para toplardı garibim ibreliydi.sonra omnitron dell sistem aldım alan tarayıp kısa sürede malı bulacaktım malı bulalım derken bayağı bi cebi boşalttım.sonra white eagle spectrum aldım cihaz tek para toplamaya mükemmel 30 cm e kadar bayağı hurda yaptım bu cihazla ama gerçekten tek tek çilikte yüzeysel aramaya birebirdi.sonra sattım bu cihazı omnitron hala elimdeydi sene 1999 da future larla tanıştım şöyle cihaz böyle cihaz .tamam dedim benim cihazım bu hemen almanyaya gidip eğitimiyle cihazı alıp gelecekken iki modeli kısa aralıklarla elime geçti deneme fırsatı oldu arazide adamlar sözde en iyi kullanıcıları türkiyede bu cihazların .baktım tatmin olamadım sonra bana cihazı satmaya kalktılar .anladımki bomboş bi cihaz.sonra antenci amcalar geldi cihaz ne koyarsan onu gösteriyo b 60 metre sondaj yaptı tanıdığım su bulcam diye.bizde bütün memleketi gezdiirip malların yerini tesbit ettirdik .buda geçti nokta diye bi dedektör çıkmış dediler eski cihazınızı belli bi bedele alıp bu cihazdan veriyorlarmış.üşenmedik aldık elimize amnitron antenleri düştük yollara daha körpeler ozaman yeni ler.Birileride dediki 3 metreden 18 lik tenekeyi zıplatıyo bu cihaz tamam dedik.bize standda test ettiler bide yanında alan tarayıcı verdiler güle oynya geldik memlekette nal komadık toplanmadık.hayır dualarımızı ilettik tabi akabinde firmaya . Bıkkınlık gelmişti ki yine yetişti bi yerli firma kendi icadım diye çanta gibi iki başlıklı bi cihaz yapmış Allah Peygamber ağzından hiç düşmüyor.Arkadaşın biri almış çok övdü ama kullanamamış beraber gittik adamın atolyesine gerekli bilgileri aldık düştük yine yollara yine hüsran tabii .ha bu arada dolaşırken bu son cihazın orjinalinede denk geldi.fisher geminni III adam ben yaptım diye satmış ya arkadaşlara helal olsun.ama fisher derinde ve büyük objelere
    karşı gayet iyi bi makine bana göre.ayrım yok ama .EEEE nerde kaldık kusura bakmayın arkadaşlar sizlere bunları anlatıyorumki okuyan herkes bilgi sahibi olsun.sonra noktayı satmak için ilan verdim bi kaç kişi aradı açıkça söyledim arkadaşlara bakın ben bişi bulamadım diye birisi tamam abi biliyorum noktayı dedi sadece boşluk için alıyomuş garret 2500 le değişelim başa baş dedi tama dedik değiştik şu an garret 2500 var elimde tek tek çiliğine diyecek yok 50 cm den 1 lirayı buluyo toprakta 12 inç başlığı ile test için arkadaşlar 1.50 cm e doğan kalorifer peteği gömmüş gayet net tesbit ettim ama arazide böyle bişi denk gelirse zor .değerli değersiz ayrımı var fena değil bence.Bide Minelab 3500 var kullanan bi arkadaşım var teneke kolayı 1 metreden zıplatıyor cihazla tek parada duruma göre 90 cm e kadar inebiliyo ama çok uğraştı üzerinde şimdi geçimi minelabla tek tekçilikten ayda 4-5 bin alıyor bana bunun üstüne cihaz tanımam dedi bi ara öğretecek püf noktalarını.Gelelim görüntülü cihazlara elimde şu an Emfad ug12/4 var cihaz 2.dünya savaşından sonra almanyadaki patlamayan bombaları tesbit için yapılmış adamlar bayağı iş yapmışlar yol yapımında ev temeli kazarken bayağı can kaybı olmuş bu cihazla bunların önüne geçebilmişler.sonra bizim defineciler keşfetmiş cihazı başlamışlar define amaçlı kullanmaya tabi çoğu hüsran yine.çünkü cihaz bi define cihazı değil kullanımı eğitim gerektirir.Şuan satış amcı 100 de 90 definecilik ama kullanımı konusunda verilen eğitimler yetersiz buda insanları böyle güvenilir bi aletten soğutuyor ben 6 aydır kullanıyorum şu ana kadar 22000 ytl para harcadımcihazla beraber ama 100 de 60 ını çözdüm henüz bişi denk gelmedi nasib denk gelirse kaçıracağımı zannetmiyorum.arazide yaptığım testleri olumlu bi mezar odasını filan rahatlıkla tesbit edebiliyor. kenarlarına kadar köşelerine kadar şartlar uygun olursa tesbit edebilir.kanalizasyonları ölçtüm yer altı borularını ölçtüm gayet olumlu ama her babayiğidin harcı değil kullanmak çok yer kazarsın ilmini bilmezsen köstebek deliklerini oda diye açarsın.12 metreye kadar veri alabiliyor metal boşluk su maden bazında.tek kötü tarafı radyo sinyallerinin her tarafta bir olmaması bundan dolayı cihaz heryerde aynı randımanı veremeyebiliyor.Evet sonra SHS3300 diye bi cihaz kullandım şu an 17000 euro civarına satıyorlar galiba bildiğiniz iki tane anten ve araziye computer yardımıyla aranacak metal ve boşluğun frekanslarını gönderen bir transmistör ve problardan oluşmakta .En gıcık olduğum antenlerle çalışıyo insan elinde olmadan birleştirip ayırabiliyo ntenleri oda boşuna emek demek oluyo.çok çok çok pratikle sonuç alınabilecek bi cihaz.ama ben kullanmam.tomdec v4 le tanıştım sonraları alman bi fizikçi yapmış hoş bi cihaz kullanan bi arkadaşım yine bulguları 100 de 100 dedi ya emmaresine ya bulguya ulaştırırmış tabi kullanması bi hayli dert şu an onun üzerinde çalışmalarım var sonuçlanınca burada yayınlarım.Ha şimdi bazı sitelerde ve piyasada reklamı yapılan övülen future serisi herşeyi gösteren cihazlara gelelim.bence yalan dolan dalavere niyemi.Çünkü koskoca türkiyenin sayılı deprem ve jeoloji profesörlerinden Ahmet Ercan hocanın sitesinde tanıttığı kullandığı aletlerin icinde bu cihazların adı sanı yok.Hoca bi tümülüsü ölçmek için yeri geldiğinde 7-8 cihaz kullanıyo bu makine hepsini kendi başına yapıyo hocada boşa emek sarfediiyo. http://www.ahmetercan.net/index.php?mod=HaberDetay&ID=39 bu linkten hangi aletlerin nerede kullanıldığını görebilirsiniz.Emfad bile bir vlf olmasına rağmen hoca tarafından kullanılmıyor niye çünkü daha üst teknoloji wadi var 60 metre derine iner.emfad 12 metre deler.Neyse çok uzattım hakkınızı helal edin .sonra bi ara bunların arasında kullandığım 5-6 model cihaz daha var onlarıda anlatırım.Allaha emanet olun iyi çalışmalar.

• Herkese hayırlı günler,

"metal dedektörü!" adlı konuyu 'taraftar' nikli bir arkadaşımla oturup birlikte açtık. Daha sonra ben de elbombacı nikiyle bu başlığı sizlerle beraber türkiyede bir ilk olacak şekilde bu haline kadar getirdik. Hepinize teşekkür ediyorum.

Bu dedektör konusu son zamanlarda bazı dedektör firmaları ve dedektör piyasasını eline geçirmek isteyen kişiler tarafından iyice baltalanmaya başlandı. Forumumuz gün geçtikçe bu kişiler yüzünden çirkinleşiyor. 'doananımhaber' gibi büyük bir forumda yönetimin duruma müdahale etmekte geç kalması gayet normal bir durum. Fakat bu da bu kişilerin işine geliyor, forumu ağızlarının suyu aka aka kirletiyorlar.

Arkadaşlar artık bu konuda 'net' birşeyler yapılmazsa bizler bu sorunlarla devamlı uğraşmak zorunda kalacağız. Birisi gidecek, birisi gelecek... Artık ben yönetimi bizde olanwww.teknolojiekibi.com adresinden devam edelim, buradaki yazılanlar sonusuza kadar temiz kalsın istiyorum. Açıkcası emek verip bu hale getirdiğimiz bu başlıktan birilerinin beslenip daha sonra burayı pisletmelerine benim gönlüm razı olmuyor.

Yöneticilerden rica ettim artık bu kişiler forumu kirletip yok edemeyecekler. Bu başlık sonuza kadar temiz kalacak, bu konuda bilgiye ihtiyacı olan olursa googleden ufak bir arama ile tertemiz metal dedektörü bilgilerine ulaşabilecek.

Herkese saygılar.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.