Şimdi Ara

metal dedektörü ! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
5
Favori
559.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dedektörcü

merhaba arkadaşlar sonunda başardım. yaptığım dedektör bir santim çapındaki bir metal parayı bir metre otuz santimden çekiyor. ama ne yazıkki yüksek energie harcadığı için büyük bir aküye ihtiyaç duyuyorum. o yüzden kullanımı biraz zahmetli. Heinrich Ölmerch' in ufki magnetik salınım dalgalarının uzanımı sistemine göre çalışan bu dedktör, nASA TARAFINDAN gezegenlerin iç yapılarını analiz eden cihazların kaba bir kopyesinden başka bir şey değil. Yani ilkel bir cihaz, kısacası energie düşmanı. Sevgi ve saygılarımla, bütün arkadaşlara başarılar dilerim[

merhaba dedektörcü arkadaş,daha ilk mesajında sallamadığını ümid eder,forumdaki arkadaşlarla beraber sabırsızlıkla yollayacağın devreyi beklemekteyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altay74 -- 12 Temmuz 2007; 16:49:05 >

• elbombacı teknelojiekibine bombalar yagmış hiç birşey kalmamış pbc yı sormuştum en son msjmı aldın mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedektörcü

merhaba arkadaşlar sonunda başardım. yaptığım dedektör bir santim çapındaki bir metal parayı bir metre otuz santimden çekiyor. ama ne yazıkki yüksek energie harcadığı için büyük bir aküye ihtiyaç duyuyorum. o yüzden kullanımı biraz zahmetli. Heinrich Ölmerch' in ufki magnetik salınım dalgalarının uzanımı sistemine göre çalışan bu dedktör, nASA TARAFINDAN gezegenlerin iç yapılarını analiz eden cihazların kaba bir kopyesinden başka bir şey değil. Yani ilkel bir cihaz, kısacası energie düşmanı. Sevgi ve saygılarımla, bütün arkadaşlara başarılar dilerim[

Merak ettim doğrusu nasıl bir cihazmış bu sallama değilse 60 amper akü taşımaya razıyım yanımda.Bekliyoruz artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutsuz4

elbombacı teknelojiekibine bombalar yagmış hiç birşey kalmamış pbc yı sormuştum en son msjmı aldın mı???

Sunucu değişikliği yapılıyormuş açılır yakında.
  • tşk durmaz bekleyelim bakalın ne değişiklikler olacak. dedektörcü cok hızlı gitmişşin ama öle kalmış yollada devreyi inceleyelim...
  • Cihazımın insan sağlığına olan etkilerini tam olarak bilemediğimden dolayı, cihazın temel şemasını sizlere şu an veremediğim için çok üzgünüm. Ama bütün samimiyetimle, Heinrich Ölmerch'in tasarımı olan bu dedektör hakkında, insan sağlığına olan etkilerini araştırıp, sizlerle tüm bilgi birikimimi paylaşacağıma söz veriyorum. Şimdilik buraya birkaç fotoğraf koymakla yetineceğim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, araştırmalarınızda başarılar diliyorum.

metal dedektörü !
  • Bobinin tasarımı. Spir sayısı 27

metal dedektörü !
  • Dedektörcü arkadaş
    senin yapmış olduğun cihaz, 1930 larda Amerikada terör estiren sapkın elektronik mühendisi Schwanzer Votzenbergenin Ufki Magnetik Salınımı dalgalarıyla çalışan ve hedeflenen insana şok etkisi yapan cihazın dedektörel tasarımından başka yeni bir şey değil. Ama yinede seni tebrik ederim.
    Ama tarihin tozlu sayfalarından bu cihazın tasarımını çıkarıp bu günkü teknolojiyle yeniden dizayn eden Heinrich Ölmerchin dedektörünü sanırım doğru olarak uygulayamamışsın. Çünkü doğru bağlantıları yaptığında, ikitane dokuz voltluk pil yeterde artar bile. Yinede çabalarından dolayı seni tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum
  • Sayın Yeraltıcı!
    Önce gösterdiğin ilgiye teşekkür ederim. Üstelik bana bu sistemin tarihsel çıkış noktası hakkında verdiğin bilgi bile benim için çok değerli. Schwanzer Votzenbergen'i araştıracağım. Ayrıca bana energie sorunumu çözebilmem için sağlayacağın, doğru bağlantı bilgisi desteğini bekliyorum.
    Sevgilerimle ve saygılarımla size sağlık ve başarılar temenni ediyorum

DEDEKTÖRCÜ
  • DEDEKTÖRCÜ KARDEŞ ŞEMASI VARMI BU DEVRENİN SENDE..
  • lütfen sabırlı olalım arkadaşlar. dedektörümün şemasını en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım. Ama öncelikli olarak YERALTICI arkadaşın bana sağlayacağı bilgi desteğiyle cihazımın energie sorununu çözmeme müsaade edin. düşük enerciyle çalışan cihazların insan sağlığına olumsuz etkileri çok düşük olduğu için, yüksek energieyle çalışan cihazımıda işte bu sebepten yeniden revize etmek zorundayım

metal dedektörü !
  • bobinin ortasında bulunan Ufki Magnetik Salınım Dalgası vericisi

metal dedektörü !
  • Herkese merhaba

Arkadaşlar isimlerini verdiğiniz mühendisleri google'de arattım fakat hiç bir şey çıkmadı. (Schwanzer Votzenbergenin ve Heinrich Ölmerch) Sadece bu kişilerin bu konudaki yaptıkları araştırmayı ve bu dedektörün çalışma sistemini öğrenmek istiyorum. Bu kişilerin bu konudaki çalışmaları hakkında bir link verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elbombacı

Herkese merhaba

Arkadaşlar isimlerini verdiğiniz mühendisleri google'de arattım fakat hiç bir şey çıkmadı. (Schwanzer Votzenbergenin ve Heinrich Ölmerch) Sadece bu kişilerin bu konudaki yaptıkları araştırmayı ve bu dedektörün çalışma sistemini öğrenmek istiyorum. Bu kişilerin bu konudaki çalışmaları hakkında bir link verirseniz sevinirim.

al bende de o kadar,,dedektörcü arkadaş bide şu devrenin resmini az uzaktan ve daha net yollayabilirmisin
  • Bu dedektörcü arkadaşın gönderdiği fotoğraftaki elektronik malzemeler sanki biraz eski gibi duruyor, hani arasan bulamayacağın tipte malzemeler gibi.... Birde makinanın bütününü görebilsek.... Sanki bu arkadaş dalga geçiyor gibi...
  • evet bende nahitaya katılıyorum bu dallama forumdakilerle makara yapıyor,,eski bir radyo vb. içini, yakın plan ve bulanık çekmiş kafa buluyor..dedektörcü ve yeraltıcı rumuzlu kişiler, aynı gün kayıt olmuş, aynı zamanda mesaj atmış,aynı zamanda foruma girmiş ve üstelik aynı şehirden yazıyorlar !!!! yazı karakterisliğindende anladığım kadarıyla bi aralar rahmetli diye biri vardı,ben ona benzettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altay74 -- 13 Temmuz 2007; 19:23:06 >
  • bir zamanlar Luis Pasteur içinde kuduza çare bulduğunu söylediğinde ona inanmadıkları gibi, şarlatan olduğu yönünde suçlamalarla itham edilmişti.
    Arkadaşlar sizlere bir örnek vermek gerekirse, bugün teknologie had safhasında ama geçmişte yapılan bazı radyoların hiç bir ara destek istasyonuna ihtiyaç duymadan binlerce kilometre algılama gücüne sahiptiler. Bugün iletişim uydu ve baz istasyonları desteklidir. Belki benim kullandığım malzemeler size demode gibi gelebilir ama mikroskobik düzeydeki elektronik parçaları bir araya getirip lehimlemek ve düzeneklemek basit bir çalışma masasında mümkünmü? Sizlerin düşündüğünüz boyuttaki gelişmiş elektronik devrelerini anca gelişmiş bir laboratuvarda veya tam kapsamlı bir fabrikada uygulamak mümkündür. İş bu sebepten bu anlayışla fazla bir yol katedemeyeceğinizi bilmenizde yarar var . Saygılarımla
  • Herkeze selamlar
    Dedektörcü arkadaş!.. altay74 ün yazdığına göre sende Balıkesirliymişsin. Yani hemşehriyiz yav... Zaten senin gibi bir dahinin bana hiçte uzak olmadığına dair içimde bir his vardı. Her neyse, biz şimdi asıl işimize bakalım. Doğru bağlantılar konusunda sana yardımcı olmaya çalışacağım. Ayrıca forumdaki bazı arkadaşlar Schwanzer ve Heinrich in çalışmaları hakkında bilgi edinebilmek için link ihtiyacı duyuyorlar. Maalesef işte bir önyargı ve yanılgıda bu ya... Buradaki arkadaşlarda, interneti kullanan insanların büyük bir kısmı gibi, istedikleri her türlü bilgiyi internet üzerinden veya google u kullanarak ulaşabileceklerini sanıyorlar.
    Yirmibirinci yüzyılın en önemli iletişim aracı olan internet sonsuz bilgi kaynağı olmadığı gibi, aynı zamanda dünya güçlerinin elinde insanlığı istedikleri gibi düşünmeye yönlendirdikleri önemli bir araçtır. kısacası buradaki arkadaşlar buldukları, gördükleri ve işittikleriyle yetiniyorlar. Yani sadece toplayıcılar. Yaradanın onlara verdiği, yaratma güdüsünün farkına ne yazlkki hala varamamışlar. Allah bilir, buradaki arkadaşların dedektör köpeklerden bile haberleri yoktur. ben bir tanesinin resmini gönderiyorum. Bilmiyorum acaba seninde, dedektör köpekler üzerine bir bilgin varmı yokmu dedektörcü arkadaş?
    DDR de STASSİ örgütünün köpek yetiştiricileri tarafından, köpeklerin metallerin küflerini koklayarak yerlerini bulup birbirlerininden ayırabildiklerinin üzerinden, neredeyse 35 yıl geçmiş olmasına rağmen bu bilgi, insanlıktan gizlenmiştir. Aşağıda resmini gönderdiğim Pointer cinsi saf kan ingiliz köpeğimin sayesinde ben bu bilgiyi teyit ediyorum. Gerçi altın metali üzerinde her zaman olumlu sonuç alamasamda, diğer metallerde (bakır, bronz, gümüş)yüzde yüz sonuçlara ulaştım.
    Sana ve buradaki bütün arkadaşlara çalışmalarında başarılar ve sağlıklar dilerim.

metal dedektörü !

• yeraltıcı arkadaş dediklerine aynen katılıyorum.yalnız şunuda belirtmeme izin ver,seninkide birşeymi benim kopay bulmakla kalmıyor kazıp çıkarıyorda,ben sadece altını eve götürüyorum.bir senedir clone pı-m'ile boşuna uraşmışım,tek parada 25cm'yi geçemiyor.herkeze başarılar.
  • dedektörcü devreyi ii merak etttirdin gönder bakalım artık belki bizimde bir faydamız olur...akıl akıldan üstündür..
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.