Şimdi Ara

metal dedektörü ! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
5
Favori
559.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar clonePI-2" yi bitirdinizmi ne durumdasınız?

Yeraltıcı ve dedektörcü arkadaşlar bahsettiklerinizle Förster sondasının bi alkası varmı acaba??????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahita -- 14 Temmuz 2007; 13:55:26 >
  • yahu arkadaşlar adam( dedektörcü ve yeraltı aynı kişi) kafa buluyor siz hala şema vs istiyorsunuz oda köpek resmi yolluyor,yazdıklarının hiçbir tutarlı yanı yok..örnek;
    1. eskiden radyoların daha ötelere gittiği şimdi ise sadece uydular aracılığı ile gittiği..olay kısa dalga frekansının iyonosfer tabakasından yansıyıp çok uzaklara gitmesidir.eskidende böyle idi şimdide böyle.
    2. verdiği isimler hiçbir yerde yok,zamanında ortalığı kasıp kavuracak bir dünya fikirleri olacak ve nette adı geçmiyecek,,yok böyle birşey.bakkal ahmedi aramıyoruz.
    3. pasteur zamanın saygın bilim adamlarındandı,hep saygı görmüş,hayatını okursunuz.
    4.****Belki benim kullandığım malzemeler size demode gibi gelebilir ama mikroskobik düzeydeki elektronik parçaları bir araya getirip lehimlemek ve düzeneklemek basit bir çalışma masasında mümkünmü? Sizlerin düşündüğünüz boyuttaki gelişmiş elektronik devrelerini anca gelişmiş bir laboratuvarda veya tam kapsamlı bir fabrikada uygulamak mümkündür. İş bu sebepten bu anlayışla fazla bir yol katedemeyeceğinizi bilmenizde yarar var *** demiş; sanki entegre imalatı yapmak istiyoruz
    ve bi dünya ıvır zıvır...

• Sizlerde haklısınız. bir an önce size cihazımın çalışma şemasını göndermeliyim, belki o zaman çalışmalarımdan biraz yararlanma fırsatı bulabilirsiniz. Köpeye gelince, ben o konuda fazla bilgi sahibi değilim. o konuyu yeraltıcı arkadaşa sorun. yinede denemekte fayda var belkide hepimizin çalışmalarını çöpe atacak bir buluş olabilir.
    Saygı ve sevgilerimle hepinize iyi çalışmalar
  • selam,
    altay74, sana aynen katılıyorum arkadaşım, böyle bir devre konusunda iddia ettikleri doğru olsa şemayı yayınlarlardı. Yan etkileri olabilirmiş; peh peh peh...
  • Arkadaşlar ''Sabır'' bir güçtür. muhakkakki bilgilerimi ve deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. aşağıdaki fotoğrafı lütfen biraz inceleyin

• ya arkadaşlar benim kamera biraz bulanık çekiyor kusura bakmayın özür dilerim. istediğim net görüntüyü bir türlü sağlayamıyorum.
  • slm dedektörcü sana bişey sorucam fotografları cekmek için özelbi çaba sarf ediyormusun hiçbirşey belli olmuyor ??? sana calışmalarında başarılar işin acıkcası bana pek inandırıcı gelmedin .. inşallah beni utandırırsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedektörcü

ya arkadaşlar benim kamera biraz bulanık çekiyor kusura bakmayın özür dilerim. istediğim net görüntüyü bir türlü sağlayamıyorum.

biraz uzaktan çekmeyi o dahi kişiliğinle akıl edebilirsen kablodan başka birşeyler varsa bizde görebilir ve dediğin gibi senin çalışmalarından yararlanma fırsatını buluruz belki
  • Selam
    Dedektörcü, sen devreyi taslak olarak çiziversen; hiç olmazsa blok şema olarak, bizde bi baksak mantığı nedir diye, sonuçta yol gösterici bir teori varsa ortada şeması olmasa bile oturup iş yapacak bişey çıkarılabilir ortaya. Ama bu şekilde olmuyor. Bende evdeki eski hurdaların resmini çekerim 10 mt. den boncuk algılıyo diye yayınlarım. dimi yani, ayıp oluyo
  • altay74! sayın araştırmacı arkadaş (yeraltıcının anlayışıyla toplayıcı) bana kuşkuyla yaklaşman, doğal bir savunma mekanizmasıdır. o yüzden sana yazdıklarından dolayı herhangi bir kızgınlığım yok.
    ayrıca arkadaşın biri Förster denilen bir ormancıdan bahsetmiş ve sonda falan gibi şeyler '' förster sondası '' bu konuda tamamen französischim. bana daha ayrıntılı bilgi verirse memnun olurum. herkeze sevgi ve saygılar

• Şemayı kabataslak çizip akşama buraya göndericeğim
    Anlıyorumki hepiniz haklısınız. delil olmadan atmak olur.
    saygılarımla
  • quote:

altay74! sayın araştırmacı arkadaş (yeraltıcının anlayışıyla toplayıcı) bana kuşkuyla yaklaşman, doğal bir savunma mekanizmasıdır. o yüzden sana yazdıklarından dolayı herhangi bir kızgınlığım yok.
    ayrıca arkadaşın biri Förster denilen bir ormancıdan bahsetmiş ve sonda falan gibi şeyler '' förster sondası '' bu konuda tamamen französischim. bana daha ayrıntılı bilgi verirse memnun olurum. herkeze sevgi ve saygılar

/>

doğal savunma mekanizmasıyla ne alakası var,neyi neye karşı savunduğumu düşündünki,ben tespitlerimde yanılmam,eğer yanılma ihtimali görürsemde zaten buraya yazmam,emin olunca yazarım..gönül isterki senin bu devren 130 cm değil,80 cm den tek parayı çeksin gene razıyım..hadi utandır beni bu yazdıklarımdan ötürü çalışmalarınla.

• quote:

merhaba arkadaşlar sonunda başardım. yaptığım dedektör bir santim çapındaki bir metal parayı bir metre otuz santimden çekiyor. ama ne yazıkki yüksek energie harcadığı için büyük bir aküye ihtiyaç duyuyorum. o yüzden kullanımı biraz zahmetli. Heinrich Ölmerch' in ufki magnetik salınım dalgalarının uzanımı sistemine göre çalışan bu dedktör, nASA TARAFINDAN gezegenlerin iç yapılarını analiz eden cihazların kaba bir kopyesinden başka bir şey değil. Yani ilkel bir cihaz, kısacası energie düşmanı. Sevgi ve saygılarımla, bütün arkadaşlara başarılar dilerim[

altay74! sayın araştırmacı arkadaş (yeraltıcının anlayışıyla toplayıcı) bana kuşkuyla yaklaşman, doğal bir savunma mekanizmasıdır. o yüzden sana yazdıklarından dolayı herhangi bir kızgınlığım yok.
    ayrıca arkadaşın biri Förster denilen bir ormancıdan bahsetmiş ve sonda falan gibi şeyler '' förster sondası '' bu konuda tamamen französischim. bana daha ayrıntılı bilgi verirse memnun olurum.

Şaşırdım doğrusu, senin kadar engin bilgili birisi nasıl olurda Forster denilen ormancının sondasından haberdar olmaz.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahita -- 14 Temmuz 2007; 15:45:25 >

• slm arkadaşlar bi rus sitesinde dolasırken bu dedektör gözüme carptıda paylasayım dedim nasıl sizce???

http://www19.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=29511
  • ben olsam yanına bile yaklaşmazdım bu devrenin :))
  • Selam arkadaşlar. dedektörcü arkadaş şemanı burada yayınladığında sana yardımcı olmaya çalışacağım
    . resmini yazımla birlikte buraya koyduğum köpek, organik bir dedektördür. Lütfen organik dedektörler hakkında biraz çalışma yapın. göreceksinizki, yapmaya çalıştığınız elektronik dedektörlerden aşağı kalmadıklarını göreceksiniz.
    Organik dedektörler (Pointer türü köpekler) şarz, pil ve elinde taşıma zahmeti vermeden hem alan tarama yapabildikleri gibi, bir metreye yakın derinlikteki gömülü değerli metalleri nokta tespiti yapabiliyorlar.
    Saygılarımla çalışmalarınızda başarılar dilerim.

• elbombacı kardeş delta pulseyi bu gün bitir dim devreye enerji verince ses gelmedi daha sonra deneme amacı ile yaptığım bobinden gelen krokodili yanlış yere taktığı mı gördüm onu düzeltince devem lı bir tonda ses gelmeye başladı daha son ra bobin ısınmaya başladı sonra ırf 740 aşırı ısınmış enerjiyi kestim bir soğutucu taktım tekrar ener ji verdim bu kez hiç ses gelmez oldu sorun ne olabilir... bobin teli çok ince deneme amaçlı olduğu için bunun zararı olur mu
    bide sipir sayısı az artı çapıda 10 cm kadardı
  • slm murat burda deltanın kıllanma kılavuzu var buna göre dene istersen bide noise butonuyla alakalı bir ısınma oluyor eger minimum bir direncte ise burda gereken bilğiler var..
    http://www4.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=38186
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var Bandido uMax'ı bitirmeye çalışıyorum malzemelriniyse bulmakta çok zorluk çekiyorum. Entegreleri getirttim ama BAT48 diyodunu istememiştim bulurum diye iç piyasada yok yerine ne kullanmalıyım entegreleri korumak için 1N4148'i taksam hatamı yapmış olurum sayın hocalarım El-Cevap lütfen
  • 40-45 YTL'ye kapasite ve endüktans ölçen ölçü aletleri var internette çin malı, kullanan arkadaş varmı sonuç verirmi bobinde kullanan varmı önerileriniz...
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.