herkesin bildiği gibi ve adından baya soz ettiren bi kitap metalfırtına bence bu bir gün başımıza gelecek bizi iki dakkada harcıcaklar savasın sonunda kim kazanır bilmiyorum ama bence amerikanın bütün ortadoğu projeleri ortadoğu ile ilgili bütün tasarladıkları ileride anadoluya sahip olabilmek için!! bu konuyu tartışmaya açmak istiyorum arkadaşlar! sizce metal fırtına bir gün gerçek olacak mı?? bu konuyla ilgili görüşlerinizi yazın??
bizim ordumuz güçlü fakat modern bi ordu diil ordumuzda uçaksavar kullanıyı fakat günümüzde uçaksavar mermileri uçağın yanına bile yaklaşamıyo tankların çoğu 1960 yılında üretilmiş yani modern diil başka saymaya gerek var mı günümüzde yalnızca askerle olmaz savaş ordunun her bakımdan modern olması lazım
kardeş ordumuz dünyanın en büyük ve en güçlü ordularından birisi benim sorum zaten türk ordusu değil yada türk ordusunun şu anki durumu değil burada kitaptaki olayın bir gün başımıza gelip gelmeyeceğini tartışmak istedim?? yani kardeş amerika babasını tanımaz gerkirse ve yine tarih boyunca herkes anadoluya sahip olmak istemiş yine?? sonuçta sence bu ıarak operasyonu suriye için girişimler bizim de sonumuzun geldiğinin göstergesi mi??
emperyalizmin savaşmaya güç yetiremeyeceği tek ülke Türkiyedir,işte bu yüzden elde etmek istediklerini savaşmadan alıyorlar ,öyleyse savaşmaya gerek yok ,he ne zaman bizimle savaşırlar ,ülke olarak çok büyük iç karışıklık ,bozulmuş bir maliye,isyan ve ayaklanmalar gibi birşeyler olursa ,tamamen elegeçirmeye kalkabilirler
17_january kardeş zaten sndee yazmıssın ki "ülke olarak çok büyük iç karışıklık ,bozulmuş bir maliye,isyan ve ayaklanmalar gibi birşeyler olursa ,tamamen elegeçirmeye kalkabilirler" zaten suan cok iç acıcı bir durumda değiliz herkes ekonominin düzeldiğini herşeyin daha iyiye gittini solese de şuan yeni bir krizin uzatmalarını oynuyoruz bence her ne kadar hükümet bir daha kriz olmıcak dese de inanmamak gerek buna cunku türk ekonomisini IMF denen bir kurum yönetiyor ne borcumuzu odemeye izin veriyorlar ne bizi bırakıyorlar herşey ortada bence bizi büyük bir son bekliyor!! bir bina dışarıdan ne kadar saglam görünse de içi çürükse kullanılan malzeme kaliteli değil ise çöker ve bu çöküş çok ta uzun sürmez evet şuan amerikanın ve avrupanın yaptığı da türkiyenin temelinin altını kazıp boşaltmak temelin altı boşalınca çökeceğiz!!!.... bu beni cok üzüyor nedense bütün herkes bunun farkında fakat kimse hiçbirsey yapmıyor sadece kendi kazancına bakıyor! çok yazık bir ATATÜRK genci olarak cok üzülüyorum buna! siyasetçiler partiler arası muhalefet bile yapmaması gerkirken ülkemizde dış güclere karsı bir bütün olarak saglam ve dimdik durmaları gerekirken daha kendi parti içlerinde birbirleriyle kavga ediyorlar biz bu kafayla cok yasamayız ki arkamızdan bunca komplo teorisi dönüyorken. biri tutmasa diğeri mutlaka bir gün tutacak...