Bildirim
Metal Gear Oyunları - Soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence 1'e de göz at 2-3-4 diye sırayla git psnde 18 tl kardeşlikle 9 tl -
Metal gear solid 4 oynanacak çok güzel bir oyun oynayan pişman olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: snaxyz
Merhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır metal gear evrenini merak ediyordum ve en sonunda mgs HD collection'ı aldım. Metal Gear evreni hakkında bir fikrim yok. Sorum şu; oyunu hemen başlıyım mı yoksa hikaye olarak daha önceki iki 2 oyundan bilmem gereken birşey var mı?
3-1-2-4 seriyi bu şekilde oyna biraz kafan karışabilir normaldir diğer oyunlara benzemez konu itibariyle kolay gelsin -
1 oyunu al derim PS Storeden -
Metal gear solid HD PSN storede varmi arkadaslar -
quote:
Orijinalden alıntı: gamer-x
quote:
Orijinalden alıntı: snaxyz
Merhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır metal gear evrenini merak ediyordum ve en sonunda mgs HD collection'ı aldım. Metal Gear evreni hakkında bir fikrim yok. Sorum şu; oyunu hemen başlıyım mı yoksa hikaye olarak daha önceki iki 2 oyundan bilmem gereken birşey var mı?
3-1-2-4 seriyi bu şekilde oyna biraz kafan karışabilir normaldir diğer oyunlara benzemez konu itibariyle kolay gelsin
hocam şimdi 3-1-2-4 derken nasıl oluyor. Wikipedia'da kronolojik sıralama verilmiş;
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Metal Gear Solid: Portable Ops
Metal Gear Solid: Peace Walker
Metal Gear
Metal Gear 2: Solid Snake
Metal Gear Solid (The Twin Snakes)
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Metal Gear Rising: Revengeance
Böyle mi oyniyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X