Şimdi Ara

Metal Gear Solid 2 Substance İLE Sons of Liberty ARASINDAKİ FARK NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR Metal Gear Solid 2 Substance İLE Sons of Liberty ARASINDAKİ FARK NEDİR? bi anlatabilrmisiniz ben pc de subctanceyi oynadım gemide filan başlıyoruz. ama re4simlere baktım Sons of Liberty ile arasında bilşi göremedim. bu ikisini arasındaki fark nedir? hikjayemi farklı olay nedir yahu?
    ayrıca Metal Gear Solid 3: Subsistence (PS2) ile Metal Gear Solid 3: Snake Eater (PS2) arasındaki fark nedir? bunlardAMI FARKLI

• Arkadaş MGS serisi herzaman böyle 2'li olarak çıkıyo bununda sebebi bi oyundan extra bi gelir sağlayamadıkları için orjinal oyun çıktıktan sonra extra içerikli bi paket hazırlıyolar bunun içinde eğitim bölümü mini oyun tarzı şeler videoları izleme modu falan filan işte bunları orjinal oyuna ekleyip piyasaya çıkarıyolar sonuçta aynı oyunu alıyosun extralı şekilde oyunun konusu falan aynı yani bişe değişmiyo
  • bilgileriniçin teşekkür ederim. saolasın
  • Sons of liberty ilk oyun.,. YAni saf oyun..
    Substance ise tabiri caizse ilkel DLC lenmis hali..
    Yani su zamanda oyun cikinca ek paket olarak dlc cikiyor ya o zaman o alt yapi olmadigi icin dlc yi yeni bir cd olarak sunuyorlardi ki cd icerigi dlc+oyun seklinde..
  • Arkadaşlar çok güzel açıklamış. MGS2 Subsistence ile Sons of liberty arasında ciddi farklar yok ama MGS3 Subsistence ile Snake eater arasında biraz farklar var. Bu oyunda güzel bir online modu vardı. Herkes oynayamazdı PS2deki online kullanma zorluğu yüzünden ama oyundaki bir çok şey MGS3 Subsistence sayesinde gelişti. Örneğin bildiğin gibi MGS ne tps ne fps türü bir oyundu. Standart bir kamerası vardı. Pes oynar gibi aksiyon oyunu oynardık. Bu da ileriyi görmemizi engeller, oynanabilirliği düşürürdü. Tps kamerası ilk olarak MGS3 Subsistence ile denendi. İnanılmaz beğenildi. Kamera hatalarını giderdi büyük oranda. Ve MGS4'de bu sayede serinin en başarılı kamera sistemi uygulandı. İnanılmaz akıcı bir oynanışa sahip olarak oynandı. Keşke serinin tamamı tps kamerası ile yapılmış olsaydı. Ana oyun, hikaye gibi hiç bir kısımda değişiklik yok. Ama Subsistence ile bir nevi yapılan eleştiriler doğrultusunda ufak ufak değişiklikler ile seriye yön vermişler. Ekstra olarak maliyet tabi oyuncuya bunlar ama bir bakıma seride bu denli kökten ve güzel değişikliklere gebe olduktan sonra buna değer diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.