Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
99.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet oyun olarak ele aldığında mgs nin verdiği tadı diğer oyunlarda bulamamıştım ama hani insan da biraz grafik arıyo teknoloji arıyo ya sanki ps3 havası var biraz. tamam video da anlaşlır değil okadar ama okadar da değil yani kaplamalar karakter çizimleri mekan gerçekten çok zayıf. umarım düzelir ilerleyen zamanlarda yoksa sanırım sadece kral oyunu oynamaya devam edicez(biraz da görsellik arıyo insan)
  • mgs konuları özellikle çok iyidir. Dünyadan konular sorunlar ele alınır ama en son çıkacak oyunundaki robotları hiç sevmedim....

Öyle saçma birşey yapmışlarki, bacakları organik kuş bacağı, üstü robot. Ve üstüne üstlük MÖÖÖÖ diyen bi robot. İnek benzetmesi ne alaka? pek anlamadım ama bence çok kötü olmuş. Çok fantastik olmuş. Oyunun ciddiyeti bozulmuş.

Bence çok daha güzel birşey yapabilirlerdi. Sırf diğer oyunlardaki karakterlerden farklı olması için möö diyen kuş bacaklı robot yapmalarına gerek yoktu.
  • bence hiç bekleme dostum,bir an önce başla
    quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

okumaya yüreğim yetmedi :P ama eminim çok güzeldir : )) bende oyuna MGS 4 ile başlayacm, çok hoşuma giderse 3 e dönüş yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostrecon

evet oyun olarak ele aldığında mgs nin verdiği tadı diğer oyunlarda bulamamıştım ama hani insan da biraz grafik arıyo teknoloji arıyo ya sanki ps3 havası var biraz. tamam video da anlaşlır değil okadar ama okadar da değil yani kaplamalar karakter çizimleri mekan gerçekten çok zayıf. umarım düzelir ilerleyen zamanlarda yoksa sanırım sadece kral oyunu oynamaya devam edicez(biraz da görsellik arıyo insan)

Arkadaşım daha ne olsun ki, mgs3'deki bir düşman askerindeki poligon sayısı snake'in bıyıklarında var sadece şimdi. Karakter modellemeleri ''gerçekten çok zayıf'' dersen bu aşırı yanlış bir yorum olur. Yani zayıf bile değil, çok zayıfsa bu verdiğim örnekten yola çıkarak düşünmeni isterim tekrar. Mimari olarak gerçekten mükemmel yansıtılmış bence orta doğu, renk paletinden tutun da kullanılan ışık oyunlarına kadar herşeyi çok beğeniyorum ben. Karakter modellemeleri zaten Crysis ile kapışır düzeyde, nesi çok kötü şimdi :) Zaten arkadaşım yanlış anlama ama, sende genel bir beğenememezlik durumu söz konusu. Zamanında ağzımızdan salyalar akarak baktığımız oblivion grafiklerine de çok yetersiz demiştin sen, beklentin gereğinden fazla galiba next-gen'den. Ha kalitesiz kaplama konusunda haklısın, bazı yerlerde (duvar, yer) kalitesiz kaplama kullanılmış olabilir. Ama bu her oyunda böyledir, isterseniz şimdiye kadar çıkmış en iyi grafikli oyun olarak lanse edilen Gears Of War'un da rezalet kaplamalarını SS'ler ile gösterebilirim burada. Her oyunda vardır bu. Tabi oyunda başka kusur bulamayan bazı fanların ağzına sakız oldu bu kaplama olayı, sanki oyunda hep kötü kaplama kullanılmış gibi...

@Sentinal,

MGS serilerini oynadığından emin misin dostum? Çünkü bolca fantastik konu içerir. Genel anlamda sürreal bir oyundur, SC gerçeklik konusunda daha iyidir. O yüzden robotların garip ses çıkarmasını yadırgamamak lazım. Alıştıktan sonra çok karizmatik geliyor aslında, ama neden inek sesi onu bende çözebilmiş değilim :) Yine de oyunda bu ses duyulduğunda sığınacak delik arayan askerlerin heyecan dolu kaçışmalarını izlemek zevkli olacaktır.

• yürü be emre. coşturmuşun gene
  • üfff be sslere şöyle dikkatlice baktımda çok dehşet bir oyun ya , ben valla oynayacaksam 1,2,3 ü oynamadan başlamam bu mgs4 e sonra anlamak için bir ton düşünmek gerekiyor , acaba 1,2,3 ü oynamayanlar için mgs4 girişte bir özet geçerler mi konu ile ilgili böylece diğer seriyi oynamamış olanlar en azından konuya hakim olur...
  • ya Bu MGS4 Trailer i ne ya, YIkıldım resmen, muhteşem bişeymiş : ))))))))))))))) patlama efektleri biraz dandik geldi bana ama muhteşem bişey ya... bir de anlamadıgım bu adam bıyıklı giiydi, en son heykel gibi duran adam kim peki... ne yani MGS1 den mi başlıcaz yaaa
  • oyunların hikayesini okuduktan sonra mgs'e hayran kaldım

çok yaşa mgs

• inanılmaz grafıkler muhteşem bir atmosfer ve dahası ne diyebilirimki EFSANE GENE HER YERİ SARSMAYA GELİYOR
  • bu oyun çıktığında Korayg ye PS3 ve yyanında MGS4 göndereceğim kargoyla
  • Güzel oyuna benziyor hadi hayırlısı
  • bu da kojimanın oyunun devkit ile tanıtımı. izlemenizi öneririm..

http://www.youtube.com/watch?v=vCO0vHmxFF4
  • Off valla yav... Kaçıncı kez izledim bilemiyorum bu videoyu.. Dehşet olacak bu oyun. Onu bırakın bu tekniklerle çıkacak özel ps3 oyunları çok enteresan olacaktır. HDR'si, depth of field'ı, bıçak gibi hd görüntüleriyle deli eder bu oyun adamı... Tek başına konsol aldırabilecek yegane oyunlardan işte...

Bu arada hatun amma konuşuyomuş hakkaten yav.. 'Aytt aytt' diyo başka bişey demiyo
  • sanki milletin biryerlerini görmüş gibi bağırıyor gibi sapık japon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Off valla yav... Kaçıncı kez izledim bilemiyorum bu videoyu.. Dehşet olacak bu oyun. Onu bırakın bu tekniklerle çıkacak özel ps3 oyunları çok enteresan olacaktır. HDR'si, depth of field'ı, bıçak gibi hd görüntüleriyle deli eder bu oyun adamı... Tek başına konsol aldırabilecek yegane oyunlardan işte...

Bu arada hatun amma konuşuyomuş hakkaten yav.. 'Aytt aytt' diyo başka bişey demiyo

buraya uyarı koymayı unutmuşum ehehehe. depth of field olayı cok otantik zaten. abi adamın vücudu ile hareket eden üzerindeki nesneler ile uyumu bile inanılmaz güzel hazırlanmış. Hakikaten bu oyun piyasaya girince kapış kapış olacak...

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

ya Bu MGS4 Trailer i ne ya, YIkıldım resmen, muhteşem bişeymiş : ))))))))))))))) patlama efektleri biraz dandik geldi bana ama muhteşem bişey ya... bir de anlamadıgım bu adam bıyıklı giiydi, en son heykel gibi duran adam kim peki... ne yani MGS1 den mi başlıcaz yaaa

benim verdiğim linkteki videodan mı bahsediyosun..??

deli bişey değil mi..??

• 3 seriyide bitirdim.. Bu oyun hakkında bilmediklerim anlatacaklarımda daha fazladır.. O yüzden suskun kalmayı tercih ediyorum.. Bu oyunu her zaman tek geçerim..
  • MGS 4 te grafikleri beğenmemeyi bende anlamıyorum.Şu ana kadar ki en iyi karakter modellemesi war oyunda.Bazı yerlerde zayıf texturelar war.Ama her oyunda war.Özellikle SS lerde çok belli oluyor.

Videoları izleyen herkesin nutku tutuluyor...

MGS serisine gelirsek oyunu sevmesek bile senaryosu,atmosferi ile bence benzeri yok.Özellikle hiç bir oyunda Solid Snake karizmasında bi karakter görmedim
  • ya bi söylesenize , Bıyıklı bizim Snake değilmi, YA en son Heykel olan siyah saçlı bıyıksız olan eleman kim!?
  • Xbox360 sahibiyim, Bu linkteki videoyu görünce düşünmeye başladım aceba Xbox ta aynı şeyi oynatabilirmi diye. http://www.youtube.com/watch?v=vCO0vHmxFF4 . Simdiye kadarki tüm MGS serisini oynadım (Tabi PS1 ve PS2 dahilindekileri). 4. oyun cok sağlam gelio gibi. Acıkcası yukarıdaki resimlere bakıp kotu diyenleri suclamamak lazım, cokta detaylı gözükmüyor. Herhangi bir video izleyince anlaşılıyor grafiklerin kalitesi.. Bu youtubedeki video gercekten cok cok iyi. Ilerde oyun cıkınca, onunla birlikte birde Ps3 almak lazım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.