Bildirim
Metal Gear solid 5 (Ground Zeros ) psn plus ta ücretsiz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Demo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne demosu arkadasm full surum suan indiriyorum oynu
quote:
Orijinalden alıntı: caneria
Ne demosu arkadasm full surum suan indiriyorum oynu
Plus oyunlari belli o 2 saatlik deneme surumudur.
Demo değil full -
full ama demo tadında -
Demo gibi full oyun
Bu oyun dlc gibi birseymi bize bedavaya sunduklari ? Sanirim bir bolgede geciyor sadece.
Oyun full arkadaslar iki saatlik falan deil .plusun oldugu surece oynayabilrsin. (Bu ayki Plus üyeliğinde oynu indirmek koşuluyla tabiki )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneria -- 4 Haziran 2015; 2:34:41 >
Full dediğin şey demo oyun. 15 dk da bitiyor. Çok ayrıntılı oynarsan birkaç saatini alır 4-5 kez bitirdim zamanında
quote:
Orijinalden alıntı: ScRyedd
Bu oyun dlc gibi birseymi bize bedavaya sunduklari ? Sanirim bir bolgede geciyor sadece.
Phantom Pain oncesi tadımlık bir oyun. Asil hikaye sadece 1 gorev, o da 1-2 saatte bitiyor. Aynı haritada gecen yan gorevler de var ama, onlari da yaparsaniz oyun suresi uzuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
Full dediğin şey demo oyun. 15 dk da bitiyor. Çok ayrıntılı oynarsan birkaç saatini alır 4-5 kez bitirdim zamanında
Kaç dakika da bitirdiğin önemli değil psn plus ta 60 tl olan oyun ücretsiz olarak veriliyor . Hatta farkli yerlerde 80-90 tl ye satıldıpını görebilirsin . Tamamen full oyun ss atabilirim . -
İlk çıktığında 120 tl ye aldım o oyunu. 60 tl ye satılması full olduğu anlamına gelmiyor. 1 görev veriyorlar bitiriyorsun otun bitiyor. Mgs 5 phantom pain öncesi tanıtım fragmanı gibi bişey. Bir defa bitir. 2. Oyunu 10 dk sürmez. 10 dk da biten full oyun mu olur. Bile bile almıştık o zamanlar oyun yokluğuna. Şimdi bedava olmuş indir oyna full oyununu ne diyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 4 Haziran 2015; 6:30:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
İlk çıktığında 120 tl ye aldım o oyunu. 60 tl ye satılması full olduğu anlamına grlmiyor. 1 görev veriyorlar bitiriyorsun otun bitiyor. Mgs 5 phantom pain öncesi tanıtım frsgmanı gibi bişey. Bir defa bitir. 2. Oyunu 10 dk sürmez. 10 dk da biten full oyun mu olur. Bile bile almıştık o zamanlar oyun yokluğuna. Şimdi bedava olmuş indir oyna full oyununu ne diyeyim.
Yan görevleride yaparsan oyun 7-8 saate çıkıyor süresi. Sadece ana görevi yapıp bırakmayaydın keşke.
Demo ile sevinir hale geldik. Ne iş yarabbi. -
Hepsini uzun uzadıya oynadım.
Oyun MGS 5 oncesine bir giris. Demo tadinda bir oyun. Hatta baya da elestri almislardi Prologue bir oyun icin fiyatlari yuksek diye. Basligi duzeltmek de fayda var. Oyun Metal Gear Solid 5 degil. Ultra bir MGS fani olarak basligi gorunce heyecanlandim yanlis anlamamaya vesile olmamak lazim hocam. -
-
Valla öle . Sürekli sacma sapan digital oyunlari verip durdugundan bu oyun kisa oynma suresine bile sahip olsa sevindik ;) ayrica psn plusta ne yazıyorsa oyunun adi burda ole paylşldi .
hiç yoktan iyidir.
Benzer içerikler
- ps4 mü ps5 mi
- riddex kırmızı ışık yanıp sönüyor
- ps5 kardeşlik kaç kişi
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- ps5 pro farkı
- witcher 4
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- araba oyunları pc
- oyuncu kulaklığı önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X