Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben mgs4 ü oynayıp metal gear fanı olma yolunda hızla ilerleyen bir adamım. :D serinin 1. 2. ve 3. oyunlarını oynamak istiyorum.

Metal Gear Solid: The Essential Collection adında bir paket çıkmış. içinde

Metal Gear Solid

Metal Gear Solid 2: Substance

Metal Gear Solid 3: Subsistence bulunduruyor.

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ve Metal Gear Solid 3: Snake Eater olmadan bu subsistenceler bir işe yararmı? yoksa onlarıda almam gerekiyor mu?

saygılar
  • The Essential Collection
    sana yeterli diğerlerine ihtiyacın yok dostum
  • 12'si geçti video gelmedi mi
  • hadi ya çok saol NoSt3am hemen siparişimi veriyorum o zaman.
  • arkadaşlar ''solar gun'u'' nasıl alırım
  • ya bu nasıl bır oyundur arkadaslar..serının hıcbır oyununu oynamamıs olan BEN..bu oyuında resmen kalakaldım ınanılmaz bır oyun..bıraz da konuyu bılsem kısılerı tanısam super olacak ama o kadar yazıyı kım okuyocak sımdı act 1 yenı bıtırdım bırazdan act 2 ye baslayacagım...yavas yavas sındıre sındıre oynuyorum bu saheserı
  • oyunu dun bıtırdım super olmus oyun degıl fılm olmus

yanılmıyorsam act 4 un basında mgs1e dondum ps1dekı mgs acyıp oldum anılarm deprestı

mgsnın basını oynadım yakalandım

sonra snake hayalınden uyandı
  • şu mgs4 'e bi trophy gelmedi gitti bide ps3'ün ex oyunu hemde 1'ci sırada
  • konuyla alakası yok ama gta4 ün son görevinde hane motorla tekneyi kovalıyoz motorla helikoptere uçuyoz orada ne yapılıo x e nasıl basıca sürekjli aşağı düşüom
  • Oyunu daha oynamaya fırsatım olmadı ancak devamlı gametrailers'dan HD videolarını indirip izliyorum.Süper bir oyun.Şimdi PC'ye indiriyorum 1.sini,konusunu öğrenmek için

Allah konami'den razı olsun
  • arkadaşlar 3 gün oldu mgonline ye girmeye başladım fakat hiç türk yok yada nasıl türk bulurum,ömrümde ilk kez opnline oynamaya başladım ilk online oynadığım oyun mgs oldu iyiymiş yav böle ben mgs serilerinin tümünü oynadım ,benide ekleyin fan klübe,akşam 18:00'den sonra online oluyorum nasıl türklerle buluşurum açıklarmısınız

game İD:birollll

mgs4:1.bölge
    mgso:1.20
  • Beni de eklermisiniz arkadaşlar
  • arkadaşlar mgsonline oynarken nasıl mesaj yazılıyor allta bazan konuşma yazıları çıkıyor bazen konuşuyorlar nasıl yapabiliriz ne lazım

birde oyun başlarken oyuncuların sıralandığı herkesin ok yapmasını beklerken orda kişilerin yanında levelleri gösterdiği sağında bazı işaretler var nedir onlar mesela biri ateşe benziyor nedir ne işe yarar nasıl alınır
  • Selam beyler,

Bu snake arkadaş büyükçe, bozulmuş, hareket etmeyen bir robotun da içinde bulunduğu büyükçe bir salonun içinde bir elemanla yanlız kalıyor eleman çok süratli hoplayıp zıplıyor vurabiliyorum ancak bişeyler içip tekrar iyileşip saldırmaya devam ediyor memlekette silah bırakmadım gebermiyor bu delirecem lütfen bir çıkış yolu önerirmisiniz.
  • vamp ı diyosun galiba,

yere düştüğünde şırıngayı arkasına geçtikten sonra şırıngayı vuracakasın,

bu linkteki tam çözümü ve videoları var,buradaki videodan da görebilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: master44

Selam beyler,

Bu snake arkadaş büyükçe, bozulmuş, hareket etmeyen bir robotun da içinde bulunduğu büyükçe bir salonun içinde bir elemanla yanlız kalıyor eleman çok süratli hoplayıp zıplıyor vurabiliyorum ancak bişeyler içip tekrar iyileşip saldırmaya devam ediyor memlekette silah bırakmadım gebermiyor bu delirecem lütfen bir çıkış yolu önerirmisiniz.

• Değerli üstad,

Verdiğiniz linkdeki videoyu izledim.Ancak şırıngayı alıyorum fakat bir türlü kullanamıyorum.Videoda şırınga silahların olduğu sağdaki menüde çıkıyor fakat ben şırıngayı bir türlü oraya alamadım sol altta görünüyor.
    Yardımınız için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: spindle23

vamp ı diyosun galiba,

quote:

Selam beyler,

• Arkadaşar 2.boss tayım ve bu boss için RPG lazım fakat point yeterli olmadığı için alamıyorum RPG yi.53000 point var şuanda.bunu nasıl arttırıyoruz ?
  • hayır dostum,

videodan da dikkatli izlersen orada da şırınga item menüsünde(sağ altta yani),

o seçili olacak,ama silahlardan(sol altta) da none seçili olcak yani hiç silah seçili olmayacak,

o şekilde arkasına geçip şırıngayı yapacaksın...

quote:

Değerli üstad,

Verdiğiniz linkdeki videoyu izledim.Ancak şırıngayı alıyorum fakat bir türlü kullanamıyorum.Videoda şırınga silahların olduğu sağdaki menüde çıkıyor fakat ben şırıngayı bir türlü oraya alamadım sol altta görünüyor.
    Yardımınız için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: spindle23

vamp ı diyosun galiba,

quote:

Selam beyler,

• illa rpg lazım değil,normal silahların ile de yenebilirsin o boss u,

puanlarını arttırman için ise oyun süresince aldığın ama kullanmadığın silahları ve mermileri drebin e satıyorsunuz(bunu siz yapmıyorsunuz otomatik kendisi yapıyor) o şekilde drebin puanı kazanıyosun,

ayrıca öldürdüğün elemanların yanına gidip daha id kilidi açılmamış silahları almayı unutma,sonra bunları silahların menüsünden çok düşük bir puana kilitlerini kırdırabiliyorsun...

quote:

Orjinalden alıntı: ilker357

Arkadaşar 2.boss tayım ve bu boss için RPG lazım fakat point yeterli olmadığı için alamıyorum RPG yi.53000 point var şuanda.bunu nasıl arttırıyoruz ?
  • Arkadaşlar ömrümde hiç mgs oynamamıştım bugün mgs 4 aldım ve 4 saat oynadım kalkmadan.Şimdi orman gibi biryerdeyim işte gözüm senin üstünde gibi birşey diyen varya sürekli beyaz saçlı senzi adam o zırt pırt gelio.Hikayeyi çözemedim.Şimdi ilk defa oynuyorum diye easy de başladım ama elimde taramalı varsa bile tek mermide yatıyo adamlar?Easy de çok kolaymış yawww
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.