Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    act-1de oyun bitiminde kills-0'dı orda sorun yok kesinlikle 0 sıfırdı ACT-2 de laughing octopus'su robotkende kızkende bayıltıcı silahla yendim,hiç ama hiç oyun başından beri ateşli silah kullanmadım,ama kills-1 olduğu halde tam 10.000 puan verdi normalmi eksik olması gerekmezmi,sizde hiç kills görünmüyormuydu hiç bir bölüm sonunda
  • ya beyler bu act3 te nereye gidecez şehirin taa öbür ucuna dahi gittim
  • cok güzel yaa!! bni de eklermsnız
  • senin basına gelen seyin basıma gelmemesi için her checkpoint'te save aldım, her ACT'in sonunda mission briefing yaptım(big boss kasarken bunları mutlaka yapın, saatleriniz bosa gitmesin) eger sen de birden fazla checkpoint'te save aldıysan mission briefing yaparak bakabilirsin... ama kills=1 ve 10000 vermesine bişi diyemem, çünkü normalde ne kadar veriyor hiç bilmiyorum..... bende hiç kills görünmüyodu zaten...

aklıma gelmişken, drebin chase bölümüne dikkat et, her ne kadar kolay da olsa, hızı davrandıgın için yanlıslıkla birini vurmus olabilirsin...o bölümün hemen basında save al, bitirdikten sonra da bi tane al, sonra da kontrol et bakalım, nolcak?
    quote:

Orjinalden alıntı: birol özsoy

MK-X
    act-1de oyun bitiminde kills-0'dı orda sorun yok kesinlikle 0 sıfırdı ACT-2 de laughing octopus'su robotkende kızkende bayıltıcı silahla yendim,hiç ama hiç oyun başından beri ateşli silah kullanmadım,ama kills-1 olduğu halde tam 10.000 puan verdi normalmi eksik olması gerekmezmi,sizde hiç kills görünmüyormuydu hiç bir bölüm sonunda

• mk-x
    birsürü save aldım o sorun değil fakat 6 kere oynadım act 2'yi hep sonuç aynı çıkmadım işin içinden
  • beyler , tahminimce yarın büyük gün . ayrıntıları doğrulayabilirsem bir konu açacağım birazdan
  • evet . büyük update yarın . yani 6.12.2008'de .6 Haziranda oyun çıktı , Snake'in 6 ay ömrü var . sanırım gerçek ölümü olacak yarın . ve update'te bu videoya dökülecek gibi düşünüyorum .
  • NoSt3am, eminmisin bak?14 aralıkta askere gidiyorum, görmeden gitmiyim, ya da MGS yüzünden geç gitmiyim?

birol özsoy kardeş, söyle bisey yap: youtube'a gir, act 2'nin son bölümünün oynanısına bak(BBE Emblem run diye arat y.tube'da) oyun sonunda herifler no kills ile bitirince kac puan vermiş ona bak, karsılastır.... seninkiyle aynıysa bi sorun var da, ne olabilir hiç bilmiyorum
  • Selam arkadaşlar.Bİr MGS hayranı ve MGS4 hariç önceki tüm seriyi oynayıp bitirmiş biri olarak beni de ekleyin Tabi MGS4 ü de oynamak için sabırsızlıkla cihazımın gelmesini bekliyorum.Haftaya cihazım gelince ilk işim MGS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 23 Ocak 2009; 4:18:22 >
  • MK_X , oturdum forumları dolaştım , fan forumlarını falan 1.02 update'i gelecek . video içeriği olacak . ama bu videoyu nasıl görürüz bilgimiz yok
  • Nost3am kesin mi bu haber yeni bir video gelirse görmek için 5 kere daha bitiririm oyunu
  • Kesin , bugün bu haberi yaklaşık 1 saat araştırdım farklı kaynaklarda .
  • Birde uzun süredir gözükmüyorsun arada MG Online'a da gel baya zevkli oluyor
  • Oyunum 2. bölge aslında , ben online'a hiç dalmadım denemedim . Bakalım o zaman bayramda boş geçmeyiz . Üye olmaya üşeniyordum , olacağız artık
  • NoSt3am haber kaynaklarını paylaşırsan seviniriz. Çünkü oyunun çıkış tarihi 6 haziran değil, 12si olması lazım. Dolayısıyla tarihler konusunda bir yanlışlık olabilir.

Bugünün tarihi 12.06.08 diye yazılıyor ABD'de. Ya da ters olarak 08.06.12 yazılıyor. Resmi sitede sneak out diye bu tarih verilmiş ama Japonya için olan sitede hiçbir bilgi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 6 Aralık 2008; 0:51:01 >
  • Ah gerçekten özür dilerim dostum , aynen öyle olacak . 12 aralık , sizi ben yanlış yönlendirdiysem affedin , az önce ps3 ü açıp mgs'den güncelleme var mı diye baktım şok oldum zaten . 6 gün var evet .

edit : forumlara bir daha baktım 2 sn'liğine 6 days remaining diyorlar

edit 2 : yarın linkleri yazacağım , şimdi yatıyorum kusura bakmayın .
  • Orjinalden alıntı: NoSt3am

evet . büyük update yarın . yani 6.12.2008'de .6 Haziranda oyun çıktı , Snake'in 6 ay ömrü var . sanırım gerçek ölümü olacak yarın . ve update'te bu videoya dökülecek gibi düşünüyorum .
    ya beyler bu vampı nasıl öldüreceğiz
  • önce eline sixaxisi alıyorsun , kafana vurmaya başlıyorsun , 3 litre kan kaybettikten sonra , ''bir daha bu soruyu sormadan önce araştıracağım'' diyorsun , affedilirsen ambulans yollatacağım . ama affetmezsen 6 litre kan kaybedip öleceksin .
  • http://r a p i d share.de/files/40977989/101_old_snake.m p 3.html

MGS manyağıysanız indirin yoksa yazık olur.......3-5 MB.....

Rapi d derken aradaki boşlukları kaldırın bide m p 3 deki boşlukları.......................

Bı kıyağımı da unutmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 7 Aralık 2008; 0:57:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

http://r a p i d share.de/files/40977989/101_old_snake.m p 3.html

MGS manyağıysanız indirin yoksa yazık olur.......3-5 MB.....

Rapi d derken aradaki boşlukları kaldırın bide m p 3 deki boşlukları.......................

Bı kıyağımı da unutmayın...

bende tüm albümü var isteyene upload yaparım... sarkı efsane ipod'umun ilk sırasında zaten

ama sunları da dinlemeden MGS fanıyım demeyin:

-MGS3'ten snake eater(mp3 tabi)
    -MGS1'den The Best is Yet to Come

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.