Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • leynn!! ben hala nasıl üye olmamısım bu club'e???

NoSt3am kardes, mümkünse bir üyelik rice edebilir miyim? artı pm olur burası olur, big boss amblemi almak için püf noktaları tavsiyelerin varsa beklerim!! stealth için kasıyorum su aralar, bundan sonra da big boss amblem için baslıycam kısmetse...
  • Arkadaşlar MGS4 de bitirdim yalnız aklıma takılan bir soru kaldı bitirenler cevaplarsa sevinirim.

Spoiler :

Oyunda Naomi neden ihanet ediyor ve neden intihar ediyor birde oyunun sonunda çıkan naomi videosunun anlamı ne?
    Sağolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Arkadaşlar MGS4 de bitirdim yalnız aklıma takılan bir soru kaldı bitirenler cevaplarsa sevinirim.

Spoiler :

Oyunda Naomi neden ihanet ediyor ve neden intihar ediyor birde oyunun sonunda çıkan naomi videosunun anlamı ne?
    Sağolun...

Naomi bildiğim kadarı ile Otacon'a FoxAlive virüsünün beta hali diyebileceğimiz bir kopyasını vermek için gruba katılıyor. Ancak daha sonra Otacon'dan vazgeçip virüsü Sunny'e teslim ediyor. Sunny'de Emma'nın yazdığı ve GW'yu parçalara ayıran virüsün kaynak kodlarını kullanarak FoxAlive'ı oluşturuyor. Bu sırada Naomi'de tekrar karşı tarafa geçerek görevini tamamlamış oluyor bir nevii. Daha sonra da Vamp'le birlikteymiş gibi görünüyor ve önce onu daha sonra da kendini yokediyor. Hatırlarsan Vamp'in öldüğü videoda da ortaya çıkarak aslında Vamp'in ölümsüzlüğünün nedeninin, yine kendi yaptığı Nanomachine'ler olduğunu ve kendisinde de kanser bulunduğundan kendisinin de aynı Nanomachine'ler ile ayakta kaldığını söylüyordu. Vamp'de ölünce artık kendi söylemine göre göre ayakta kalan tek bir yaratık oluyor; kendisi. Nanomachine'leri bastırıcı etkiye sahip Syringe'i kendine enjekte ettiğinde ise yıllardır Nanomachine'lerin bastırdığı kanser hücreleri aniden serbest kalıyor ve Naomi'yi öldürüyor. Böylece Naomi'nin katkıda bulunarak yarattığı bütün kötü şeyler temizlenmiş oluyor (Snake'in vücudundaki FoxDie'ların bir kısmı dursa da oyunun sonunda Drebin'in enjekte ettiği Nanomachine'ler ile birleşip mutasyona uğrayan bir başka tür FoxDie virüsünün diğer ve Snake dışındaki herkese karşı ölümcül etkiye sahip olabilecek FoxDie virüslerinin etkisini bastırdığını öğreniyoruz). Sondaki video ise özellikle Snake, Otacon ve Sunny için hazırlanmış. Naomi videoda; Snake eğer ki bu videoyu izliyorsa görevini tamamladığını ve sadece GW'yu değil bütün AI'ları (ana AI JD yani John Doe da dahil) yokettiğinden bahsediyor. Arkasından da Otacon'dan özür diliyor ve videonun bittiğini görüyoruz. Kafana takılan başka birşey olursa sormaktan çekinme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 5 Ekim 2008; 4:06:48 >

• Arkadaşlar,
    Mgs4 oyun içi dialogları text olarak bulabilecegimiz bir site biliyo musunuz?

Bi kaynak filan çok iyi olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quex

Arkadaşlar,
    Mgs4 oyun içi dialogları text olarak bulabilecegimiz bir site biliyo musunuz?

Bi kaynak filan çok iyi olurdu.

http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/926596/53154
  • saolasin.
    Çok faideli oldu bu link.
  • Kesinlikle hayatımın oyunudur bu oyun bakmayın 4.'yü oynamak için biraz bekledik strateji icabı.

Hikayeye zaten lafım yokta ben 360 sahibiyim aynı zamanda tamamen objektif olarak söylüyorumki Gears of War dahil Xbox360'daki hiçbir oyun evet hiçbir oyun görsel olarakta beni bu kadar etkileyemedi..Herşeyiyle dört dörtlük bir oyun, ps3'ün bu oyunuda olmasa epey işi zor olurdu ama bu oyun resmen bir şaheser. Şu an Act 2'deyim kıyıyorum oynarken aman hemen bitmesin diye, gerçi tekrar tekrar bitiricez orası kesin ama olsun ilk defa oynamanın tadı başka oluyor. Herkese saygılar.
  • Oyunu dün sabah karşı bitirdim.Kendimi bildim bileli oyuncuyumdur ama bu oyun gibisini hiç oynamamışım.Farklı duygular yaşattı bana.Hemde diğer MGS oyunlarını bitirmesemde(senaryo yu az biraz biliyordum o kadar).

Tam anlamıyla bir başyapıt
  • MGS'nin insanlar üzerindeki etkisini okuyunca ister istemez tüylerim diken diken oluyor. Nasıl oyundur bu yaaa....
  • Biri oyun mu dedi bu oyuna?
  • benim artık hayat felsefem , her önemli sözümde bu efsaneden alıntım oluyor ...
    yazılarımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim .
  • arkadaşlar bu act 3 te yer altında bir odaya inilen kanalizasyon varmış,içinde eski metal gearlardan objeler varmış..tam olarak nerde bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 11 Ekim 2008; 9:59:49 >
  • ben de Act 3'deyken takip ettiğim adamı yanlıslıkla korkuttum(karsısına cıktım), daha sonra herif cok değişik yerleren kiliseye gitti. yoldayken de bi köprünün altından gecerken adamın gectiği yerin birinden bir karakter cıkıp kafasını uzatıp geri gidiyodu. oraya gittiğimde ise sadece duvar vardı yaw!!!

Bu arada NoSt3am kardes, klübe üye alımı varsa eklermisin lütfen?
  • Act 3'deki arkadaşlar gökyüzü sizde de bendeki gibi pikselli mi gözüküyor acaba merak ettim? Oldukça kötü gözüküyor bende, youtube videolarından fırlamış gibi.
  • Arkadaşlar benide eklermisinzz küçüklüğümden beri oynarım MGS.. Tam bir MGS fanıyım psp dekiler dahil her oyununu bitirdim..
  • özür diliyorum sizlerden . hemen ekledim arkadaşlar
  • beni eklememişsin NoSteam lütfen eklermsn..
  • Arkadaşlar SAVE'e ihtiyacım war çok kötü 1 olay oldu ve save dosyam silindi. En son raiden'ın I Gordum gelen botları dövüyordu kılıçla. Sonra save'im silindi mümkün olan elinde olan veya bulabilecek olan 1'i warsa bana link yollayabilirmi. Yada rapid gibi 1 yere upload etsede süper olurdu...

Yardım ediceğinizden şüphem yok çok teşekkür ederim...
  • oyun bitmiş zaten yha snn raiden daysan..
  • Raiden'ın ilk kılıç çektiği yer. Act 2 galiba. Pek biteceğini sanmıyorum....
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.