Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa ben msn adresimi yazıyorum ama gelmiyorrr lost_doktor@hotmail.com Daha bi kere bile gelmediki ID kod bu msn adresime kii ikinci kezz alayım??
  • Sevgili @NoSt3am, yazılarının hepsi çok güzel. Oyundaki anlarımı tekrar hissettirdin bana.

Metal Gear Solid diyince aklımda birçok şimşekler çakıyor ama, 1. oyundaki credits şarkısı yok mu, işte orada bitiyorum.(The best is not yet come) Tekrar teşekkürler, ismimi eklersen sevinirim. Ayrıca banlıydım, @Blactric arkadaşımıza da tekrar hoşgeldin diyorum.

@NoSte3am kardeş, imzanı editlersen iyi olur; büyük fontta 7 satır olunca boşu boşuna uyarı yeme seni buralarda görmek istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 3 Ağustos 2008; 14:44:35 >
  • çok güzel yazmıssın ya ama tam anlamak için yavaş yavaş ve tekrar okucam ellerine saglık dostum dünyaının en iyi oyununu bize acıkladıgın tanıttıgın için
  • "NoSt3am" kardeş yazın ve emeklerin için teşekkürler. Ancak bence hala cevaplanmayan sorular var. Aslında benim istediğim mgs1-mgs2-mgs3-mgs4 ' teki tüm video ve telsiz görüşmelerinin türkçeye çevrilmesi sanırım bence öle daha güzel ve anlaşılır olur. Gördüğüm kadarı ile atlanan yerler var ama sen belirtmişsin gereksiz yerler diye fakat dediğim gibi olsa daha güzel olacak gibi. PSN ' den MGS Datebase' yi indirdim ama yine istediğim gibi bir içerik bulamadım. Oradada şahış ve yerlerin açıklaması var. Bana tüm oyunlardaki telsiz vede video konuşmaları yazı veya görsel halde bulabilecek varsa heber etsin. Türkçeye çevirmesini ben bir ingilizce öğretmeni arkadaşıma yaptırtacağım. Ne kadar aradıysamda bulamadım. Şimdiden teşekkürler... "Blacktric" kardeş sendende videoları bekliyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: *MaYDaNoz*

"NoSt3am" kardeş yazın ve emeklerin için teşekkürler. Ancak bence hala cevaplanmayan sorular var. Aslında benim istediğim mgs1-mgs2-mgs3-mgs4 ' teki tüm video ve telsiz görüşmelerinin türkçeye çevrilmesi sanırım bence öle daha güzel ve anlaşılır olur. Gördüğüm kadarı ile atlanan yerler var ama sen belirtmişsin gereksiz yerler diye fakat dediğim gibi olsa daha güzel olacak gibi. PSN ' den MGS Datebase' yi indirdim ama yine istediğim gibi bir içerik bulamadım. Oradada şahış ve yerlerin açıklaması var. Bana tüm oyunlardaki telsiz vede video konuşmaları yazı veya görsel halde bulabilecek varsa heber etsin. Türkçeye çevirmesini ben bir ingilizce öğretmeni arkadaşıma yaptırtacağım. Ne kadar aradıysamda bulamadım. Şimdiden teşekkürler... "Blacktric" kardeş sendende videoları bekliyoruz

Videonun (Metal Gear Retrospective serisi) ilk bölümü neredeyse hazır. Yarın büyük ihtimalle DH Video'ya yüklemiş ve burada yayımlamış oluruz. Ayrıca MG Retrospective serisi dışında daha büyük bir süprizimiz de var. Onu da bir kaç hafta içinde yine burada bulabilirsiniz . Ne diye sormayın şimdilik söyleyemem ancak MGS fanlarının çok ama çok hoşuna gidecek birşey olduğunu söyleyebilirim.

• arkadaşlar bişe soracam ben mgs 1 i oynucam psp ye indirdim fakat bi ara daha ps1 oyunu indirmiştim psp ye 2. cd ye geçişi yapamıordum yardımcı olabilecek olan varmı acaba ?
  • "ThUgLiFeOgUz" kardeş istediğin bilgiler alt tarafta mevcut. PSP hakkında bişeye ihtiyacın olursa yarımcı olabilirim. Ayrıca PSX cd ' lerinin nasıl İSO yapılacağını bilmiyorsan onunda rehberini koyabilirim. İyi oyunlar.

http://r a p i d s h a r e.com/files/134942943/_oklu_psx_oyunlar__305_n__305__psp_de_oynama.rar.html

( yukarıdaki site adı arasındaki boşlukları koyma )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MaYDaNoz* -- 5 Ağustos 2008; 9:48:44 >
  • black guncelleyince pm at ps3ten yaziyorum
  • onlinede mgs shopa girecem konami id mi yazıorum surekli hata veriyor gıcık etti beni ya
  • oyunu bugün sipariş ettim yarın elimde olacak inşallah güzeldir arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • Lise hayatım Yüzüklerin Efendisi serisi ile sonlanmıştı, bu yaşıuma geldim star wars ile yetiştim neredeyse, bu iki film bittiğinde de yüreğimde sancı vardı acayip bir duyguydu bitmesin demiştim. İşte aynı şeyleri bir oyun için diyeceğim aklıma gelmezdi. Metal Gear Solid 4 oynamak için ps3 satın aldım. hiçte pişman değilim, en güzel deneyimlerinden bir tanesi oldu. Oynatın, oynattırın birşeyler yapın, ingilizcesi olmayanlara oyunu anlatın. Aldırın birşeyler olsun. Güzel oyun ne diyim. Satın alan kişi kesinlikle pişman olmaz. Pacodecalli merak etme sende pişman olmıyacaksın. Süper birşey be.
  • Arkadaşlar size tavsiyem önceki oyunları da oynamanız. 2-3 kere ağladım bu oyunda. Çok duygu yüklü dramatik yapısı had safada. İkiz güneş diyorum, the best is not yet come diyor ve susuyorum.
  • sen benim ne kadar ağladığımı bi bilsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

onlinede mgs shopa girecem konami id mi yazıorum surekli hata veriyor gıcık etti beni ya

Kardeş KONAMI ID alırken büyük harf kullanma, sayı kullanma. En azından ben öle aldım.

PSX cd ' lerini iso yapma işine gelince aşağıdaki linke tıkla orada detaylı şekilde var. Ama önce üye olman lazım. İyi eğlenceler.

psx cd iso <===== Link Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MaYDaNoz* -- 7 Ağustos 2008; 10:26:22 >

• Evet oyunu bugün oynadım tek kelimeyle olağanüstü yaaa ... herkese tavsiye ederim arkadaşlar
  • Yazılar güzel olmuş.
  • beyler benide ekleyin online oynarız psn: kaaan00
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutali07

sen benim ne kadar ağladığımı bi bilsen

oyundaki en duygusal karakter Dr. Emmerich özellikle sevdiği hatunu ölünce döktüğü gözyaşları iç burkuyor
    ve oyundaki en önemli karakterlerden biride bence yine Dr. Emmerich
  • psn LeoCanUzun online
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: umutali07

sen benim ne kadar ağladığımı bi bilsen

AĞLADIN MI YOK ARTIK

bende kendime çok şaşırdım ama ilk kez bi oyun için ağladım normalde ağlamayı sevmem ama o gün sabahtan akşama kadar oynamıştım ondan kaptırmışta olabilirim ama çok duygusal sahneleri var

gw yolu,sunny nin snakei otacon soruşunda otaconun ağlaması,naominin ölümü,big boss lu sahneler çok duygusaldı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.