Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Metal Gear Solid 3'ü zamanında ps2'im olamadığı için oynayamamıştım ve hali hazırda arama tarama işlemlerine başladım. Metal gear solid ps2 ntsc versiyonunu nerede bulabileceğimi bilen varmı acaba? Tabiki orjinal olarak, kopya sanırım ps2 oyunlarını, ps3 çalıştırmıyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sfunder

Arkadaşlar Metal Gear Solid 3'ü zamanında ps2'im olamadığı için oynayamamıştım ve hali hazırda arama tarama işlemlerine başladım. Metal gear solid ps2 ntsc versiyonunu nerede bulabileceğimi bilen varmı acaba? Tabiki orjinal olarak, kopya sanırım ps2 oyunlarını, ps3 çalıştırmıyormuş.

Evet kopya PS2 oyunlarını PS3'te çalıştıramazsın, orjinal PS2 oyunlarını 40GB'lık model hariç 20GB, 60GB ve 80GB'lık modellerde oyun ile makinenin bölge kodunun aynı olması şartıyla oynayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

Biraz garip olacak ama :) mgs 4 e yakın olmasa bile insanı tatmin edici grafikte hangi oyunlar var ? yani şu andaki grafikler kadar olmasa bile bi yüz görebileceğimiz :) iyi diyebileceğimiz grafikli oyunlar hangileri serinin ? Hikaye çok hoş ama grafiksiz oyuna dayanamıyorum MGS 1 i de bırakmıştım ey gidi ilk bölümü anca geçmiştik

cevap bekliyorum :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Blacktric tekrar hosgeldin foruma

Teşekkürler .
  • Blactric Hoş geldin.....

@Junger

Ben 2D Metal Gear' den itibaren başladım tekrardan seriye, bu oyunu seviyosan grafik felan aramadan sırasıyla

MGS3 Snake Eather (PS2)
    Metal Gear (2D MSX)
    Metal Gear Solid (2D MSX)
    Metal Gear Solid ( PSX )
    Metal Gear Solıd 2 Sons of Liberty (PS2)

oynamalısın konuyu tam sindire sindire anlıyosun..... Grafiksiz olmaz diyosan mecburen MGS 3 ve MGS 2 ye bi bak derim ama oyunun genel olarak yukarda ki sıralama ile başla müthiş zevkli, MSX versiyonları çok zor sölim şimdiden... Hem oyun nerden nereye gelmiş birebir görebilirsin hemde baştan sona tüm konusunu tam anlamıyla anlıyabilirsin...
  • teşekkürler mgs 3 aliyim ben ^^
  • Beni de eklerseniz sevinirim.PS1'den beri oynarım MGS
  • 4. oyun yazısı ve bir sürü karakter yazımı ekledim
  • özür dileyerek söylüyorum üye listesini editlerken kaybettim .
    bu gece tüm üyeleri tekrar bulacağım ve listeye koyacağım
  • yaw ben bugun yeniden daha zor bi modda adam öldürmeden başlayayım dedim 2 kez öldüm ama yarın yeniden başlayacam
  • ilk sayfadaki benim 2. mesajım artık üye listesi . bu topiğe mesaj yazan herkesi üye kabul ettim .
    umut ben bile big boss rankını alırken her tarafım ter oldu . her babayiğidin harcı değil
  • yazi iyi olmuş ben hala kaç tane big boss var biri yanıyor öbürkü geliyor dedim fakat daha derin bir mevzu varmış eline sağlık
  • Arkadaşlar beni de ekleyin...

4. oyunu az önce bitirdim ama en az 2 kez daha bitirmek istiyorum.... Ah Hideo aaahhhh bizi MGS'siz bırakma...
  • plantamax

cep telefonumdan giriyorum mesaj editlemek burada çok zor , eve gidince düzeltirim .

Resimleyen , yardımcı olan , unuttuğum her şeyi sorduğum , ve yazdığı yazılar , alt yazıladığı videolar için Blacktric kardeşime burdan sonsuz teşekkür ediyorum .

tanıdığım en iyi MGS fanısın .

Her şey için sonsuz teşekkür ederim sana .

O ve benim MGS hakkında bilmediği yok . istediğinizi sorabilirsiniz .

Tee 4 sene önceki oyundan bir cutsceneden konuşuyorken , 'Peki ya 144.75 ?' dediğimde unutmayan ve ezbere bilen tek insan o ... Senin gibi MGS fanları sayesinde bu yazıları yazma istediğimiz oldu . Çok sağol ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

plantamax

cep telefonumdan giriyorum mesaj editlemek burada çok zor , eve gidince düzeltirim .

Resimleyen , yardımcı olan , unuttuğum her şeyi sorduğum , ve yazdığı yazılar , alt yazıladığı videolar için Blacktric kardeşime burdan sonsuz teşekkür ediyorum .

tanıdığım en iyi MGS fanısın .

Her şey için sonsuz teşekkür ederim sana .

O ve benim MGS hakkında bilmediği yok . istediğinizi sorabilirsiniz .

Tee 4 sene önceki oyundan bir cutsceneden konuşuyorken , 'Peki ya 144.75 ?' dediğimde unutmayan ve ezbere bilen tek insan o ... Senin gibi MGS fanları sayesinde bu yazıları yazma istediğimiz oldu . Çok sağol ...

144.75'i bilen sendin hatırlatırım. Ayrıca esas ben sana ve burdaki herkese teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

ilk sayfadaki benim 2. mesajım artık üye listesi . bu topiğe mesaj yazan herkesi üye kabul ettim .
    umut ben bile big boss rankını alırken her tarafım ter oldu . her babayiğidin harcı değil

nonsteam ben daha solid normalde bu kadar zorlandım bunu bitirdiğimde (o günü bende merak ediyorum) big boss hard a alışırım heralde

ayrıca bugun solid normale yeniden başladım mk2 ile buluştuktan sonra kolaylaştı çünkü ekipmanlşarımı aldım şimdi hiç adam ölüdrmeden bitirecem .styealh için hiç alarm öttürmeyin diyolar ama solid normal modunda bile alarm öttürmemk çok zor.ben her adamı bayıltıyorum acaba gerektiği durumlarda damı bayıltmak gere yani sormak istedigim bayıltıncamı act sonunda daha cok dp alınıyor yoksa öldürmeden geçersenmi

stealth camo yu parayla alacam ama 5000000 dp sizce nasıl kazanılır

• az mermi harca ve çok az ses çıkart , adamları vurmadan geçmeyi ve hızlı olmayı dene .

Blacktric ve benim yazılarımı okuyan her forum üyesine sonsuz teşekkür ederim .
    bundan sonra benim elimden birşey gelmez . Her bildiğimi aktardım . Bundan sonra Blacktirc kardeşimin yazı ve videolarını heyecanla bekleyeceğiz .
  • yazıyı şimdi okudum çok güzel yazmışsın yabancı dil eksikliğim oldugu için konuyu tam kavrayamamıştım şimdi anladım çok saol nonsteam
  • ALLAH rızası için yerime biri KONAMİ İD alsında PM atsın
  • o mümkün değil dostum . herkese 1 tane ID veriliyor .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.