Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Solid.Snake

quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

Özür dilerim arkadaslar ben seriye ne yazikki 4 ile basladım ama müthiş bir oyundu videoların tamamını okudum ve baslamadan önce 16 sayfa özetini okudum ama aldığım özet biraz kötüydü .. Şimdi Son Bölümde Big Boss Neden solid e oğlum diyor ???
    Big Boss , Boss un Karısımı Bi Yerde Sevdiği İçin Kim Gözünü Verir Diyordu
    Boss Kopyalanıp Liq,Solid,Soli Yaratıldı Diymi ama okuduğum bi yerde big boss klonlandı diyor ??? big bossun klonu kim ??? Solidius snakeye nooldu ? Naomi Hunter iyimi kötümü son bölümde anlamadım önce onu kurtarıyoruz sonra kaçıo vamp için üzülüo fln dinlediğiniz için teşekkürler merak ettiğim başka birşey olursa sorarım sağolun ßß

Bu arada Üye Olmak İstiyorum bir sonraki oyunu 4 gözle yok yok 5 gözle bekliyorum

Karıştırmışsın herşeyi . Öncelikle The Boss, Big Boss'un eğitmeni ve efsanevi bir kadın asker. Hatta Amerika'nın özel kuvvetlerini yaratan kadın olarak da biliniyor ve Ruslar'ın ona verdiği isim Voyevoda. The Boss, Big Boss tarafından, görev uğruna öldürülüyor. Ancak sonunda The Boss'un suçsuz olduğu ve karşı tarafın güvenini kazanmak için sanki onlarla iş birliğindeymiş gibi davrandığı anlaşılıyor. Amerikan hükümeti The Boss'u bir devlet haini olarak tanıdığından ve Rusya'da The Boss'un ölmesini istediğinden tek çaresi Big Boss tarafından öldürülmesi oluyor. Eğer MGS 3'ü oynarsan anlarsın zaten. Bunun dışında Solidus Snake, Liquid'in ateşe attığı ve Big Boss olduğu sanılan komadaki insandı. Yani orada öldü o. Naomi Hunter ise aslında iyi. Oyunun sonunda Outer Heaven'ın içindeki GW'yu ve The Patriots sistemini yoketmemizi sağlayan kişi bizzat kendisi (Sunny ve Emma Emmerich'in yazdığı ana kodun yardımı ile elbette). Vamp için üzülmesinin nedeni de Vamp'in de onun gibi Nanomachine'lere bağlı yaşaması. Vamp'in vücudundaki Nanomachine'ler sayesinde biliyorsun ki kolayca iyileşebiliyor. Naomi Hunter'da kanser olduğundan sürekli Nanomachine'ler sayesinde hastalığı ilerleyemiyor ve normal, sağlıklı bir insanmış gibi hayatını sürdürebiliyor. Ancak Vamp'i ölürken gördüğü zaman kendi aklına geliyor ve ağlıyor doğal olarak.

Alıntıları Göster
    Hı Peki Cok Sağolasın Bu Solidius Snake Pek Aktif Biri Değil Galiba Hikayede
    birde şu big bossun klon işi ne iş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 27 Temmuz 2008; 23:56:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Alıntıları Göster
    quote:

Solidus gayet aktif hikayede aslında. Metal Gear Solid 2'yi oynaman lazım onun için de. Kendisi eski Amerikan Başkanı desem yeterlidir herhalde . Klon olayına gelince. 1970'lerde ABD klonlama ile ilgilenmeye başladı. Amaçları Big Boss'un benzeri süper askerler yaratmak ve kendi çıkarları için kullanmaktı. 1972 yılında da bunu başardılar. Yeni bir görevden dönmüş ve komada yatan Big Boss'un DNA'sını kullanarak bir projeye başladılar. Projenin adı; Les Enfants Terribles (Korkunç Çocuklar) idi. Bunun sonunda ise 3 çocuk dünyaya geldi. Solid, Liquid ve Solidus. Solid ve Liquid'in taşıyıcı anneleri Eva idi. Solidus'un taşıyıcı annesi hakkında ise bir bilgi yok. Bunun dışında 3 klon da verilen emirleri uygulamama hatasına karşılık ömürleri kısa olarak yaratıldı. Yani Solid'in 2014'de 42 yaşında normal bir birey olarak görünmesi gerekirken çok daha yaşlı görünmesinin sebebi o.

• quote:

Orijinalden alıntı: Solid.Snake

quote:

Solidus gayet aktif hikayede aslında. Metal Gear Solid 2'yi oynaman lazım onun için de. Kendisi eski Amerikan Başkanı desem yeterlidir herhalde . Klon olayına gelince. 1970'lerde ABD klonlama ile ilgilenmeye başladı. Amaçları Big Boss'un benzeri süper askerler yaratmak ve kendi çıkarları için kullanmaktı. 1972 yılında da bunu başardılar. Yeni bir görevden dönmüş ve komada yatan Big Boss'un DNA'sını kullanarak bir projeye başladılar. Projenin adı; Les Enfants Terribles (Korkunç Çocuklar) idi. Bunun sonunda ise 3 çocuk dünyaya geldi. Solid, Liquid ve Solidus. Solid ve Liquid'in taşıyıcı anneleri Eva idi. Solidus'un taşıyıcı annesi hakkında ise bir bilgi yok. Bunun dışında 3 klon da verilen emirleri uygulamama hatasına karşılık ömürleri kısa olarak yaratıldı. Yani Solid'in 2014'de 42 yaşında normal bir birey olarak görünmesi gerekirken çok daha yaşlı görünmesinin sebebi o.

Alıntıları Göster
    İlk sayfaya yönlendirsene Can'ım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mgssnake

Aklımıza takılan sorularu buraya da mı soralım yoksa spoiler kısmına mı?

Alıntıları Göster
    liquid eklendi .

gene bir 4 gün yokum (ceza) ve döndüğümde Ocelot + Solid + 4. oyun hikayesiyle geliyorum .

4 gün rahatsınız çünkü Playstation bölümünün belası yok . (ben değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSt3am -- 28 Temmuz 2008; 21:16:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

liquid eklendi .

gene bir 4 gün yokum (ceza) ve döndüğümde Ocelot + Solid + 4. oyun hikayesiyle geliyorum .

4 gün rahatsınız çünkü Playstation bölümünün belası yok . (ben değil)

Alıntıları Göster
    Benide ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİG KİNG

Benide ekleyin

Alıntıları Göster
    neden siz ha bire böyle ceza alıyorsunuzblacktric adlı bi arkadaş vardı ona ne oldu
    biraz araht durun size sorulacak çok soru var herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: umutali07

neden siz ha bire böyle ceza alıyorsunuzblacktric adlı bi arkadaş vardı ona ne oldu
    biraz araht durun size sorulacak çok soru var herkese

Alıntıları Göster
    Sen sorunu sor kardeş yardımcı olacak arkadaşlar var, yokluklarını hissetirmeyiz Allahın izniyle

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

Sen sorunu sor kardeş yardımcı olacak arkadaşlar var, yokluklarını hissetirmeyiz Allahın izniyle

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: umutali07

Alıntıları Göster
    Bugün oyunu 2. kez bitirdim beni de eklerseniz sevinirim. 100. sıra niye boşta?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Bugün oyunu 2. kez bitirdim beni de eklerseniz sevinirim. 100. sıra niye boşta?

100 numarada ben vardım....ama nost3am ismimi silmiş......zaten birinci sayfaki mesajları okursan eskiden 100. sırada benim olduğumu görürüsün

Evet onu okudum da niye silmiş?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    4.bölüm de bitti.vamp o kadar da zor değilmiş.3. denemede öldü.ilk yaptığımda 6-7 kere öldü eleman ama bana mısın demedi!
    burada az kalsın vamp ı nasıl oldurucez diyecekken herkes bundan şikayet etmiş nerdeyse her sayfada vardı okudum yaptım sorsam kızan olurdu doğal olarak.oyun gerçekten güzelmiş.2. bölümü hiç beğenmedim ama 3. 4 bölüm harika olmuş.özellikle 3. ün sonları 4 ün yarısından sonrası ve son 20 dk sı harik olmuş.her bölüm ortalama 4 saat 15 dk sürüyor5.bölüme başlıyacağım yarın 18 saat oynanış süresi oldu.oyun gayet uzun bana göre.son yıllarda oynadığım en iyi oyunlardan biri.ve 4. bölümde otacon XBOX360 a gönderme yapmış galiba 2. diski takın diye sonra pardon falan diyor bluray diye.bölüm sonunda mı hep boss çıkçak derken 4. bölümde dolu çıktı çok iyiydi.

ama bazı ara video ların olduğu yerde bari bunu ben kontrol edip yapsam dediğim oldu baya.vamp la boss dövüşürken en azından.

beni de eklerseniz sevinirim.önceden de belirtmiştim ama olmadı.oyunu mu bitirmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 29 Temmuz 2008; 23:43:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

4.bölüm de bitti.vamp o kadar da zor değilmiş.3. denemede öldü.ilk yaptığımda 6-7 kere öldü eleman ama bana mısın demedi!
    burada az kalsın vamp ı nasıl oldurucez diyecekken herkes bundan şikayet etmiş nerdeyse her sayfada vardı okudum yaptım sorsam kızan olurdu doğal olarak.oyun gerçekten güzelmiş.2. bölümü hiç beğenmedim ama 3. 4 bölüm harika olmuş.özellikle 3. ün sonları 4 ün yarısından sonrası ve son 20 dk sı harik olmuş.her bölüm ortalama 4 saat 15 dk sürüyor5.bölüme başlıyacağım yarın 18 saat oynanış süresi oldu.oyun gayet uzun bana göre.son yıllarda oynadığım en iyi oyunlardan biri.ve 4. bölümde otacon XBOX360 a gönderme yapmış galiba 2. diski takın diye sonra pardon falan diyor bluray diye.bölüm sonunda mı hep boss çıkçak derken 4. bölümde dolu çıktı çok iyiydi.

ama bazı ara video ların olduğu yerde bari bunu ben kontrol edip yapsam dediğim oldu baya.vamp la boss dövüşürken en azından.

beni de eklerseniz sevinirim.önceden de belirtmiştim ama olmadı.oyunu mu bitirmeliyim?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benide MGS Fan Club'a üye yapar mısınız?bnde ps2 var ve bugün mgs3 aldım,resmen hasta oldum oyuna .Süper bi oyunmuş hakkaten.İlerde ps3 aldığımda da ilk alıcağım oyun mgs4 olucak . Herkese iyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 30 Temmuz 2008; 23:24:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Arkadaşlar benide MGS Fan Club'a üye yapar mısınız?bnde ps2 var ve bugün mgs3 aldım,resmen hasta oldum oyuna .Süper bi oyunmuş hakkaten.İlerde ps3 aldığımda da ilk alıcağım oyun mgs4 olucak . Herkese iyi akşamlar...

Alıntıları Göster
    benide ekleyiniz
    bugun itibariyle guns of the patr1ots u bitirmiş bulunmaktayım..ayrıca hikayelerin yazımlarında emeği geçenlere teşekkürler , eksik bildiğim yerleri tamamladım

• quote:

Orijinalden alıntı: gonemey

benide ekleyiniz
    bugun itibariyle guns of the patr1ots u bitirmiş bulunmaktayım..ayrıca hikayelerin yazımlarında emeği geçenlere teşekkürler , eksik bildiğim yerleri tamamladım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yemisken

benide ekleyiniz

Öncelikle ilginize teşekkürler. Ancak NoSt3am şu anda forumdan uzaklaştırılmış olduğundan listeye adınızı ekleyemiyor. Fakat 2 gün sonra geldiğinde isminiz listede yerini alacaktır (NoSt3am'in uzaklaştırılmasından sonra Club'a üye olmak isteyen herkes için geçerlidir).

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orjinalden alıntı: yemisken

benide ekleyiniz

Öncelikle ilginize teşekkürler. Ancak NoSt3am şu anda forumdan uzaklaştırılmış olduğundan listeye adınızı ekleyemiyor. Fakat 2 gün sonra geldiğinde isminiz listede yerini alacaktır (NoSt3am'in uzaklaştırılmasından sonra Club'a üye olmak isteyen herkes için geçerlidir).

Alıntıları Göster
    @Blactric

Hoş geldin, herşeyin orjinali güzel öyle değil mi

İyi Forumlar

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: platamax
    FAKE DEĞİLSİN SORUN YOK.....Blacktric = Blacktric

Teşekkürler forumda kalmama izin verdiğin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 31 Temmuz 2008; 1:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orjinalden alıntı: platamax
    FAKE DEĞİLSİN SORUN YOK.....Blacktric = Blacktric

Teşekkürler forumda kalmama izin verdiğin için.

Alıntıları Göster
    vay be bitti oyun neymiş bu böyle.oh be bitti yazılar akıyor derken hop ortada bir yazı la bu kim hatırlamıyorum diyodum videolar devam etti daha da 25 dk kadar sürdü.27 saatte bitti oyun.fakat keşke bazı yerleri ufak tuş koordinasyonları ile kontrol etseydik daha iyi olurdu bazı yerlerde çıldırdım''lan! bırak burayı ben oynayayım'' diye ama yinede harika oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

vay be bitti oyun neymiş bu böyle.oh be bitti yazılar akıyor derken hop ortada bir yazı la bu kim hatırlamıyorum diyodum videolar devam etti daha da 25 dk kadar sürdü.27 saatte bitti oyun.fakat keşke bazı yerleri ufak tuş koordinasyonları ile kontrol etseydik daha iyi olurdu bazı yerlerde çıldırdım''lan! bırak burayı ben oynayayım'' diye ama yinede harika oyun.

Alıntıları Göster
    Hayatımda hiç yapmıyacağım dedim birşeyi bana yaptırtan yegane oyun. Resmen mgs sevdam yüzünden gittim ps3 satın aldım. Şimdilik mgs4 oyununu ses olmamasından dolayı oynayamıyor olsamda umarım yarın oynama başlıyacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfunder

Hayatımda hiç yapmıyacağım dedim birşeyi bana yaptırtan yegane oyun. Resmen mgs sevdam yüzünden gittim ps3 satın aldım. Şimdilik mgs4 oyununu ses olmamasından dolayı oynayamıyor olsamda umarım yarın oynama başlıyacağım.

Alıntıları Göster
    Biraz garip olacak ama :) mgs 4 e yakın olmasa bile insanı tatmin edici grafikte hangi oyunlar var ? yani şu andaki grafikler kadar olmasa bile bi yüz görebileceğimiz :) iyi diyebileceğimiz grafikli oyunlar hangileri serinin ? Hikaye çok hoş ama grafiksiz oyuna dayanamıyorum MGS 1 i de bırakmıştım ey gidi ilk bölümü anca geçmiştik

• quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

Biraz garip olacak ama :) mgs 4 e yakın olmasa bile insanı tatmin edici grafikte hangi oyunlar var ? yani şu andaki grafikler kadar olmasa bile bi yüz görebileceğimiz :) iyi diyebileceğimiz grafikli oyunlar hangileri serinin ? Hikaye çok hoş ama grafiksiz oyuna dayanamıyorum MGS 1 i de bırakmıştım ey gidi ilk bölümü anca geçmiştik

Alıntıları Göster
    Blacktric tekrar hosgeldin foruma

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.