Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni en çok duygulandıran sahne shadow moses bölümünde paslanmış kameranın yere düşüsü ve arkasından başlayan the best is yet to come oldu..
  • arkadaşlar ilk mgs oyunumu bu akşam aldım ve yarın oynamaya başlayacağım. yazılan hikayeler için çok teşekkür ederim. 4.oyunun zevkini kaçırmadan nereye kadar okumalıyım ki oyundaki karakterler hakkında yeterli bilgi sahibi olayım.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSyCo -- 26 Eylül 2008; 6:37:06 >
  • Tüm sayfayı temizledim neredeyse, el insaf, onca uyarıya rağmen hemde, ikinizede uzaklaştırma cezası gelicek arkadaşlar, aynı şekilde böyle çocukça, manasız, forumun düzenini bozan ve insanların huzurunu kaçıran tartışmalarınızı tekrar görürsem ceza süreleri tahmin edemeyeceğiniz kadar uzayacak. Despot bir yapım yoktur ama bazen böyle de davranmak gerekiyor zira en azından 4 kez bu konuda uyarmışlığım, yüze yakın atışma mesajınızıda temizlemişliğim var.

İyi Forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pSyCo

Beyler konu konuluğunu kaybetmiş.. lcdlerde arabalarda kaybolmuşşsunuz.. Konuyu kaybetmeyelim.. Bahsedilecek konular hakkında 1-2 ipucu resim atıyorum.. Umarım bir ilham verir

evet konu ölecek bir konu değil

dünyaya bir daha böyle oyun gelmez

• Emeği geçen arkadaşlar sonsuz teşekkürler. Yaklaşık bir saattir okuyorum, gözlerim şaşı beş oldu. Ps1 den beri bu oyunun takipcisiyim. Gerçekten inanılmaz bir seriydi.
  • arkdaşlar bu soruyu yanıtlayacak kimse yok mu. aralardaki mesajlarda araştıramıyorum çünkü nereye baksam 4. oyunla ilgili bilgi buluyorum. naomi ölüyormuş mesela.

quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

arkadaşlar ilk mgs oyunumu bu akşam aldım ve yarın oynamaya başlayacağım. yazılan hikayeler için çok teşekkür ederim. 4.oyunun zevkini kaçırmadan nereye kadar okumalıyım ki oyundaki karakterler hakkında yeterli bilgi sahibi olayım.
  • MGS4 oynayacaksan eğer MGS 3' e kadar olan kısmı okuyabilirsin,
  • sağol dostum. number one da bir oyun programı var. adam da ilk üç oyunu oynamadıysanız bu oyunu oynamayın felan dedi. atacaktım televizyonu camdan. arkadaşımda ps2 var. şimdi ilk üç oyunu arıyorum. olmadı hikayeyi okuyup dalacağım oyuna.

bir de arkadaşlar. birinci oyunun pc versiyorununu buldum. artık sixaxisi pcye tanıtabildiğimizden onunla oynayabilme hayalini yaşıyorum. umarım olur. peki siz biliyor musunz. acep sons of liberty ve snake eaterin pc versiyonu var mı. bir de ps2 için oyunun ntsc ve pal oluşu farkeder mi. ps3 için farketmiyor biliyorsunuz.

bir soru daha peki bu diğer oyunlar nasıl bir konu işliyor. diğerleri temel 4 oyunun yamaları felan mı acep. teşekkürler.

quote:

1987 - Metal Gear

1990 - Metal Gear II: Solid Snake

1998 - Metal Gear Solid

1999 � Metal Gear Solid: Integral

1999 � Metal Gear Solid: VR Missions

2004 � Metal Gear Solid: The Twin Snakes

2001 � Metal Gear Solid II: Sons of Liberty

2003 � Metal Gear Solid II: Substance

2004 � Metal Gear Solid III: Snake Eater

2005 � Metal Gear Solid III: Subsistance

2006 � Metal Gear Solid: Portable Ops

2007 � Metal Gear Solid IV: Guns of the Patriots

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 18 Ağustos 2008; 19:11:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

sağol dostum. number one da bir oyun programı var. adam da ilk üç oyunu oynamadıysanız bu oyunu oynamayın felan dedi. atacaktım televizyonu camdan. arkadaşımda ps2 var. şimdi ilk üç oyunu arıyorum. olmadı hikayeyi okuyup dalacağım oyuna.

bir de arkadaşlar. birinci oyunun pc versiyorununu buldum. artık sixaxisi pcye tanıtabildiğimizden onunla oynayabilme hayalini yaşıyorum. umarım olur. peki siz biliyor musunz. acep sons of liberty ve snake eaterin pc versiyonu var mı. bir de ps2 için oyunun ntsc ve pal oluşu farkeder mi. ps3 için farketmiyor biliyorsunuz.

bir soru daha peki bu diğer oyunlar nasıl bir konu işliyor. diğerleri temel 4 oyunun yamaları felan mı acep. teşekkürler.

İlk iki oyununda da PC versiyonu var yani, Metal Gear Solid ve MGS Sons of Liberty 2. oyun PC de sorunlu baya, MGS 3 Snake Eather PC versiyonu yok malesef mecbur PS2 de oynayacan....

2. ve 3. yü oynayacaksan PS2 de oyna bence...

• sağol dostum. artık arkadaşa ps3ü verip onun ps2 sini alacağım. kabul eder herhalde. oyun gerçekten de çok güzele benziyor.
  • Görüyorum ki 1 aydır buraya yazılmamış bişeyler ama serinin hikayelerini anlattığınız için ellerinize sağlık arkadaşlar. Ben "Metal Gear Solid" oyunundan beri serinin takipçisi biri olarak MGS 4 oynarken çoğunuz gibi çok duygulandığım anlar oldu. "Meryl" sayesinde bir oyun karakterine karşı ilk kez aşık olmuştum ve bu oyunda çok bozuldum kendisine. Gitti ta dededen kalma, sürekli cır cır olan bir herifle evlendi :) Otacon'un sevdiklerini hep kaybetmesi acı verici ayrı bir olay. Önce Sniper Wolf, sonra E.E. ve Naomi... Kıssadan hisse bu serinin gerçekten sadece PS ailesinin değil, bütün konsollar arasında yadsınamaz bir yeri var. Umarım beni de eklersiniz kulübe.

Not: "Fun" değilde "Fan" olması gerekmez mi kulübün adının?
    Düzeltme: İlk sayfada Fan Clup olarak geçen konu, 5. sayfada Fun diye görünüyor; ilginç. Zaten logoda da Fan yazıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 20 Eylül 2008; 18:47:19 >

• Benim de içimden geçti
    Solid nerdeee Akiba nerde ...
    Solid'in babası Big Boss . Adı yeter . Düğünde Genome Solider takardı

Ekledim tabi kii .
    Otacon'a bende üzüldüm . Ama farkettiyseniz hep Snake'e aşık oldular tüm kadın karakterler nerdeyse . Torture Room'da Sniper Solid'e ''görüşürüz yakışıklım '' diyecek kadardı

Fan yazdım zaten ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSt3am -- 20 Eylül 2008; 18:47:34 >
  • Doğru, "Fan" yazılmış ama şu anda sadece 5. sayfanın başlığı ben de "fun" olarak görülüyor, o sebeple yanlış yazılmış sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 20 Eylül 2008; 20:51:26 >
  • Amaan boşver .
    sonuçta MGS için buradayız
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSyCo -- 26 Eylül 2008; 6:36:45 >
  • Ne oldu Emir ?
  • arkadaşlar bu fotoğraf makinası nerde bulamadım,yaratık kızlarımızın resmini çekcemde
  • Benim ilk MGS'em MGS Integral idi. Ps1'de oyunum yoktu pek. Zaten çoğunu da sevmezdim. Ama gün ışığından gökten bir kutu indi, önünde bandanalı dik saçlı bir adam... Taktım oynadım oynadım, ilk merakım DARPA şefi ve Baker'ın aynı şekilde ölmesiyle başladı. Tabii ki zaman içerisinde bunların diğer sırların yanında bir şey olmadığını gördüm. Kafam da 10larca ??? oluştu, çoğu oyunun sonunda cevapladı ve oyun biterken yine ? bıraktı...

Sene 2002(2004'de olabilir), amanın o da nesi! MGS2: Substance pc'de! Aldım kurdum ve hemen tüylerim diken diken oldu. Shadow Moses bir arada Filozografi(ingilizcesiyle uğraşamam:D) adlı bir Anti-Metal Gear grubunun üyesi! Tüylerim diken diken oldu. O grafikler, tankerdeki muhteşem atmosfer... Derken Raiden.... Oyun ilerledikçe senaryo sağolsun Raiden'ı maydın'ı unuttuk... Oyunun sonunda alıştık kendisine, Solidus'u devirdik ve patriots ile ilgili yığınla soru işareti kazandık. Ama hala geri veremedik...

Yıl kaç bilmiyorum, MGS3 Ps2 exclusive... Ağlamaklı gözler ile oyunun ps2 kutusuna bakıyorum, hemen alıyorum ve emulatördür şudur budur windows çökene veya saçmalayana kadar oyunu açmanın yolunu arıyorum, fakat nafile. Sırf MGS3 için gidip PS2 aldım, Naked Snake'le Virtous Mission'a daldım. Köprüden atladım. Fakat yinede o köprü sahnesinde gözyaşlarımı tutamadım... Snake'in Boss'un onu sattığı halde elini uzatışı tüylerimi diken diken eti... Operation: Snake Eater'a geçmeden önce yattım ve gece rüyamda yine köprü sahnesini gördüm. Ertesi gün başına oturmamla bitirmem bir oldu. Nasıl geçtiğini anlayamadığım 12 saat... Ağlayarak da 1 saat geçirmişimdir... Hızımı alamadım ve en zor seçenekde yeniden başladım. Bu sefer videoları izlemeden 3 saat gibi bir sürede bitirdim. Dayanamadım tekrar başladım ve videoları sömüre sömüre bitirdim.

MGS4, kendisini oynamadım. Aynı MGS3'de ki, oyuna sahibim fakat yatıyor paşa paşa. Snake figürü odamın en güzel yerinde. Şubat'ta oynamak dileği ile :).

Beni de listeye eklicekmisiniz?

• arkadaşlar bu screaming mantis uyuşturucu tabanca ile ölmüyor,nası olcak bu iş,normal yolla öldürürsek figürü alamıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.