Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki oyunu olabildiğince az adam öldürmeyle bitirince ne oluyor? Gizlilik için uğraşıyorum ama adam beni gördüğünde bayıltmak yerine öldürsem ve öldürme sayım artsa ne değişiyor?

Kısacası, ekstra bir içerik falan açılıyor mu=
  • ya su aralar kıllzone oynuyorum bıtırınce hemen tekrardan bu oyunu oynayacagım..yukarıda arkadasında dedıgı gıbı adam oldurme sayımız az olunca bı umara oluyo mu?yoksa sadece hıc oldurmemek mı gerekıyor..ben öldurmeden bıtıremem dıye dusunuyorum dalacam alayına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Peki oyunu olabildiğince az adam öldürmeyle bitirince ne oluyor? Gizlilik için uğraşıyorum ama adam beni gördüğünde bayıltmak yerine öldürsem ve öldürme sayım artsa ne değişiyor?

arkadasim sana kalmis istersen patir patir oldur bitir oyunu oyunun bitisi hic degismiyor \ fakatoyunu bitirme durumuna gore silah kamuflaj emblem falan veriyor\ hic oldurmeden big bos extreme de oyunu bitirsen ve 5 saaten az zamanda bif boss face kamo veriyor takinca herkes senden korkuyor patriot silahi veriyor oyunun tek sonsuz mermili silahi\birde oyunun en yuksek emblemi bu\farkli bitirislere gore farkli itemler veriyor mesela g,runmezlik kamuflaji ve her seyi sonsuz yapan bandana ha bu dekler'm' son iki dedi[imi satin da alabilirsiniz\pazertesi buraya koyarim hangi bitirislerde neler alinir\ev de pc yok bu mesaji ps3 ten yaziyorum is yerindeki pcde dosyalar koyarim pazartesi\kesinlikle hic kimseyi oldurmeden oyun bitiyor

• (PS3) Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots bu konuda 38.sayfada bitirme derecem var ona bakabilirsiniz
  • merhaba mgs1-2-3 ü oynamış biri olarak fun a beni de ekleyebilirimsiniz acaba
    teşekürler...
  • metal gear solid rising gelior, oynicagimiz karakter artik snake (david hayter(jack)) degil, artik raiden ile oynayacagiz.

soru su: snake e ne olacak veya ne oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Peki oyunu olabildiğince az adam öldürmeyle bitirince ne oluyor? Gizlilik için uğraşıyorum ama adam beni gördüğünde bayıltmak yerine öldürsem ve öldürme sayım artsa ne değişiyor?

arkadasim sana kalmis istersen patir patir oldur bitir oyunu oyunun bitisi hic degismiyor \ fakatoyunu bitirme durumuna gore silah kamuflaj emblem falan veriyor\ hic oldurmeden big bos extreme de oyunu bitirsen ve 5 saaten az zamanda bif boss face kamo veriyor takinca herkes senden korkuyor patriot silahi veriyor oyunun tek sonsuz mermili silahi\birde oyunun en yuksek emblemi bu\farkli bitirislere gore farkli itemler veriyor mesela g,runmezlik kamuflaji ve her seyi sonsuz yapan bandana ha bu dekler'm' son iki dedi[imi satin da alabilirsiniz\pazertesi buraya koyarim hangi bitirislerde neler alinir\ev de pc yok bu mesaji ps3 ten yaziyorum is yerindeki pcde dosyalar koyarim pazartesi\kesinlikle hic kimseyi oldurmeden oyun bitiyor

kardeşim merhaba senin clan açıldımı ben gçen denedim oldu.....ama oyuncu gelen olmadı o ayrı..:D.....

• quote:

Orjinalden alıntı: orhan86fb

quote:

quote:

kardeşim merhaba senin clan açıldımı ben gçen denedim oldu.....ama oyuncu gelen olmadı o ayrı..:D.....

kardeş açık benden ahrıç iki kişi var ,fakat planlayıp saatinde buluşmak gerek,ama skıll falan yapmak istiyorsan normal oyunda açarım isteğıne gore oynarız beraber,arkadaş listemde 3 turk daha var onlarada haber verip skıll yaparız istersen,ondan sonra hep beraber gireriz lavukların yanına vur allah vur,onlarda öle yapıyo toplanıyorlar katlediyorlar mılleti,akşamları genelde açığım ben ,ne yapmak istersin haber ver

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: orhan86fb

quote:

quote:

kardeş açık benden ahrıç iki kişi var ,fakat planlayıp saatinde buluşmak gerek,ama skıll falan yapmak istiyorsan normal oyunda açarım isteğıne gore oynarız beraber,arkadaş listemde 3 turk daha var onlarada haber verip skıll yaparız istersen,ondan sonra hep beraber gireriz lavukların yanına vur allah vur,onlarda öle yapıyo toplanıyorlar katlediyorlar mılleti,akşamları genelde açığım ben ,ne yapmak istersin haber ver

hım sende açık iyi tamam ozman valla toplanalım...ben gelrim bu akşam 10 veya 11 de bulusalım..burdan da duyuru yapalım gelen gelsin..biraz skill yaprız birazda gavurları indirriz artık...:)..senin arkdşlarına sölersin akşam uyarsa onlara yapalım...bu arada ben bölge 1 uk psn ile giriyoum....

• orhan86fb kardes senin psn bende varmi bilmiyom,benimki birol-ozsoy mgs clan Turkiye nick birollll bak senin ps3e kayitlimiyim,
  • quote:

orhan86fb kardes senin psn bende varmi bilmiyom,benimki birol-ozsoy mgs clan Turkiye nick birollll bak senin ps3e kayitlimiyim,

ben eklemiştim seni diye hatırlıyorum.. birdaha eklim oke...
  • Lütfen benide ekle arkadaşım

senin içinse saitemre

4. oyundan başlamamlıydın biraz eskidir ama Metal Gear Solid den başla (hatta imkan varsa Metal Gear 'dan ) sonra sırayla ilerle hikayeyi daha iyi anlarsın hem oyunlar arasındaki değişimide görürsün ama genede 4. oyunu oyna ... Mutlaka
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solid_SNK

Lütfen benide ekle arkadaşım

senin içinse saitemre

4. oyundan başlamamlıydın biraz eskidir ama Metal Gear Solid den başla (hatta imkan varsa Metal Gear 'dan ) sonra sırayla ilerle hikayeyi daha iyi anlarsın hem oyunlar arasındaki değişimide görürsün ama genede 4. oyunu oyna ... Mutlaka

psneni ekledim fakat ortalıkta yoksun

• Arkadaşlar merhabalar Mgs4 bu sabah itibari ile geçti ve oyuna dalmadan önce diğer serilerini tekrar bitirmeyi istiyorum.
    Bana oyunların geçtiği zaman dilimlerini hikaye gereği isimlerini yazarsanız sevinirim yani oyunları tam olarak hangi sırayla oynarsam geçtiği yıllara göre doğru bir şeklide oynamış olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mayako

Arkadaşlar merhabalar Mgs4 bu sabah itibari ile geçti ve oyuna dalmadan önce diğer serilerini tekrar bitirmeyi istiyorum.
    Bana oyunların geçtiği zaman dilimlerini hikaye gereği isimlerini yazarsanız sevinirim yani oyunları tam olarak hangi sırayla oynarsam geçtiği yıllara göre doğru bir şeklide oynamış olurum.

mgs 3,1,2,4
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mayako

Arkadaşlar merhabalar Mgs4 bu sabah itibari ile geçti ve oyuna dalmadan önce diğer serilerini tekrar bitirmeyi istiyorum.

ilk sayfada herşey var orayı oku
  • arkadaşlar öncelikle böyle bir konu açtığınız için sonsuz teşekkür.Ben bugün metal gear solid 2 ye başladım ancak bi sorunum var oyunda şarjörüm bitiyor yedek mermim var ama değiştiremiyorum şarjörü nasıl değiştireceğim bi söylebilirmisiniz çok acill yardım edin şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spy_06

arkadaşlar öncelikle böyle bir konu açtığınız için sonsuz teşekkür.Ben bugün metal gear solid 2 ye başladım ancak bi sorunum var oyunda şarjörüm bitiyor yedek mermim var ama değiştiremiyorum şarjörü nasıl değiştireceğim bi söylebilirmisiniz çok acill yardım edin şimdiden teşekkürler...

şarjör yok oyunda,mermi sayın silahın yanında yazar,onlar bitmeden bulacan mermi limiti mesela 50 ise 50 den yukarı almaz,o senin dediklerin büyük bir ihtimalle düşmanları aynıltmak için atabileceğin (el bombası gibi atacan ses yapacak düşman o yöne dikkat verecek) onlardandır
  • Bu bölümde neden bu kadar az konu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 14 Temmuz 2009; 12:03:09 >
  • arkadaşlar shadow moses ın zannediyorum sonundayım büyük bir asansöre bindik yukarı çıktık oradaki adamı nasıl etkisiz hale getiriyoruz sürekli yeniden canlanıyor ne yapmam lazım bana güzel anlatırsanız çok sevinirim baya olmuş oynamayalı el melekemi kaybetmişim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.